Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][U][COLOR=Navy][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]:loveu:36:loveu:
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][LEFT]

Udało mi się :crazyeye::crazyeye::multi::multi:
[/LEFT]
[B][U][COLOR=Navy][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/U][/B] [/CENTER]

Posted

Korzystając z okazji, że udało mi się dostać do internetu, chciałam zaklepać domek czteroosobowy dla siebie i osób towarzyszących (które są zarejestrowane, ale wolą występować jako osoby towarzyszące ;) (chodzi oczywiście o dziewczyny od goldenki Soul)) Jest taka możliwośc?

Posted

To i ja cos powiem w końcu
Nasz domek(nie wiem jak Agata)jest długospiący:) prawda asiu:loveu:
Grażynko ja się muszę do wasd na spacerek kiedyś wybrać:)
Cześć Oluś

Posted

[quote name='Agnisia =)']Korzystając z okazji, że udało mi się dostać do internetu, chciałam zaklepać domek czteroosobowy dla siebie i osób towarzyszących (które są zarejestrowane, ale wolą występować jako osoby towarzyszące ;) (chodzi oczywiście o dziewczyny od goldenki Soul)) Jest taka możliwośc?[/quote]
Nie bardzo niestety. a po co wam w trójkę 4 osobowy?

Posted

otóż to, 4.00 to już widno, jeszcze chłodno - idealne na mały 3 h zapieprz :D
jak w domu :evil_lol:

a spacer z nami i naszymi psami to wydarzenie w życiu psa, do którego musi się należycie przygotować :evil_lol:

Posted

[quote name='Agnisia =)']Korzystając z okazji, że udało mi się dostać do internetu, chciałam zaklepać domek czteroosobowy dla siebie i osób towarzyszących (które są zarejestrowane, ale wolą występować jako osoby towarzyszące ;) (chodzi oczywiście o dziewczyny od goldenki Soul)) Jest taka możliwośc?[/quote]
Agnisia zobaczymy co da się zrobić, to zależy od tego ile osób będzie w końcu na zlocie. Jeśli nie będziemy musieli rezygnować z jednego domku (czyli znajdą się jeszcze 1-2 osoby do domków), to będzie taka możliwość.
No chyba, że się zrzucimy po parę zł więcej i też będziemy mieć cały ośrodek. ;)

[quote name='Patikujek']To i ja cos powiem w końcu
Nasz domek(nie wiem jak Agata)jest długospiący:) prawda asiu:loveu:
Grażynko ja się muszę do wasd na spacerek kiedyś wybrać:)
Cześć Oluś[/quote]
O tak, i to baaardzo dłuuugośpiący. :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='świrus']A ja z wiq i naszą 5psów bd wstawać o 4rano:)[/quote]
Już to widzę. Szczególnie po tych upojnych wieczorach. :turn-l:

Posted

Dla mnie bez sensu składać się bo po co mają domki stać puste, a jak powiesz Pani z ośrodka ilość psów to i tak nikogo nie wezmie więcej,

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Już to widzę. Szczególnie po tych upojnych wieczorach. :turn-l:[/quote]

no właśnie, prosto z wieczora na spacer, a później w kimę:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Dla mnie bez sensu składać się bo po co mają domki stać puste, a jak powiesz Pani z ośrodka ilość psów to i tak nikogo nie wezmie więcej,[/quote]
Ale skąd ta gwarancja, że nikogo nie weźmie. :roll:
Przecież już jeden pokój koło rezerwacji wynajęła komuś (jakimś stałym klientom).
A jeśli ktoś będzie prosił i w końcu wynajmie, np. jakiejś rodzince z dziećmi, to dopiero będzie przechlapane. :shake:
Poza tym mówiłam tej Pani z ośrodka, że psów będzie mniej więcej tyle samo co ludzi, więc chyba umie policzyć ile tego wyjdzie. :cool3:

Posted

[quote name='świrus']Rinuś-żadnego grubego laba bez kondycji nie bierzemy :P Padnie na zawał po drodze i co ;D[/quote]
[B][I]jak padnie to będziesz mu robił usta usta :diabloti::diabloti:[/I][/B]

[B][I]|Jeszcze do mnie przyjdziesz :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ale skąd ta gwarancja, że nikogo nie weźmie. :roll:
Przecież już jeden pokój koło rezerwacji wynajęła komuś (jakimś stałym klientom).
A jeśli ktoś będzie prosił i w końcu wynajmie, np. jakiejś rodzince z dziećmi, to dopiero będzie przechlapane. :shake:
Poza tym mówiłam tej Pani z ośrodka, że psów będzie mniej więcej tyle samo co ludzi, więc chyba umie policzyć ile tego wyjdzie. :cool3:[/quote]

Ja też nie jestem za dopłacanie za ten jeden domek, lepszym wyjściem byłoby jakby to namiotowicze składali się i mieli swój własny domek na korzystanie z energii..

Posted

[quote name='rose']Ja też nie jestem za dopłacanie za ten jeden domek, lepszym wyjściem byłoby jakby to namiotowicze składali się i mieli swój własny domek na korzystanie z energii..[/quote]
Jestem jak najbardziej za. :p
Tylko co na to namiotowicze? :cool3:

Posted

A może niech namiotowicze złożą się na ten 1 domek i bd sobie tam spać na podłodze/łóżkach/karimatach itd.zamiast taszczyć ze sobą namioty.I tak nikt nie będzie siedział w domku.Więc na pare nocy mogliby się przekimać tak na "kupie" hehe
Byłem kiedyś na koloni i w 45osób spaliśmy na strychu w śpiworach na karimatach przez 2tyg i wszystkim się podobało:)

Posted

[quote name='świrus']A może niech namiotowicze złożą się na ten 1 domek i bd sobie tam spać na podłodze/łóżkach/karimatach itd.zamiast taszczyć ze sobą namioty.I tak nikt nie będzie siedział w domku.Więc na pare nocy mogliby się przekimać tak na "kupie" hehe
Byłem kiedyś na koloni i w 45osób spaliśmy na strychu w śpiworach na karimatach przez 2tyg i wszystkim się podobało:)[/quote]
[B][I]hah pewnie, że się podobało bo zapewne żeby było Wam cieplej to się przytulaliście :evil_lol:[/I][/B]