Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']No wlaśnie ;D

Gratki za I miejsce [SIZE=1][COLOR=White]na jednego psa w klasie:D[/COLOR][/SIZE][/quote]

Komarku bardzo śmieszne:eviltong:to nie jest popularna bynajmniej rasa by czesto miała konkurentów:evil_lol:ale w zeszłym tyg zgarnełam na porównaniu z suczką ( i to jaką:loveu:) NJwR:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego

Posted

Kiedyś tu była mowa o karmie dla psów na zlot...

Zobaczcie jakie fajne pojemniki na 5kg karmy które jednoczesnie są miską :)

[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112030[/url]

Posted

[quote name='Basia i Barni']czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego[/quote]

beznadzieja :shake::angryy:

Posted

[quote name='Basia i Barni']czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego[/quote]

w tym najnowszym??:razz:

Posted

[quote name='Patikujek']Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol:

Asiu ta dziewczyna chyba się nie zdecydowała jednak bo znac mi nic nie daje a ja dawno z nią nie rozmawiałam[/quote]
Ok. ;)

[quote name='rose']Wróciłam:evil_lol: tęskniliście?:eviltong:[/quote]
Tia. :multi:

[quote name='KaRa_']A ja dzisiaj przejeżdżałam niedaleko Sierakowa :evil_lol::evil_lol: bo jechałam na wystawę i zdobyliśmy złotko:loveu:[/quote]
Gratulacje. :cool3: :multi:

Turystów dużo, to może psiaka przygarną. :shake: :angryy: :mad:

[quote name='Luzia&Funia']w tym najnowszym??:razz:[/quote]
No właśnie, też bym poczytała. ;)

Posted

Też czytałam o tym... podobno tych psów tam jest mnóstwo :(

[quote name='Luzia&Funia']w tym najnowszym??:razz:[/quote]

:shake: chyba w kwietniowym.

Posted

Komar spać miałeś iść podobno:eviltong:

A mi się dzisiaj śnił zlot:evil_lol: było buuużo ludzi, a z psów to tylko Duke Kary:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Komar spać miałeś iść podobno:eviltong:

A mi się dzisiaj śnił zlot:evil_lol: było buuużo ludzi, a z psów to tylko Duke Kary:evil_lol:[/quote]
A dlaczego tylko mój świr był? i co znów w Twoim śnie narozrabiał?:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Komar spać miałeś iść podobno:eviltong:

A mi się dzisiaj śnił zlot:evil_lol: było buuużo ludzi, a z psów to tylko Duke Kary:evil_lol:[/quote]
ejjj... mi też się śnił zlot :D chyba z niedzieli na poniedziałek ;)

Posted

[quote name='KaRa_']A dlaczego tylko mój świr był? i co znów w Twoim śnie narozrabiał?:mad::evil_lol:[/quote]

No właśnie nie rozrabiał:eviltong: Komar miał go pilnować a przywiązał go do drzewa i zostawił:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']No właśnie nie rozrabiał:eviltong: Komar miał go pilnować a przywiązał go do drzewa i zostawił:evil_lol:[/quote]
beznadziejny sen :eviltong: