Patikujek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wiem wiem, ostatnio jak do Sierakowa jechałam to też z Wronek kilka km piechotą szłam, pijaczki pokazali mi drogę:) Quote
rose Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [CENTER][FONT=Arial Black][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][B]57 [COLOR=LightBlue]..............[/COLOR] [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Luzia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ubiegłaś mnie :eviltong: Kara gratki po raz drugi :razz: Quote
komar Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No wlaśnie ;D Gratki za I miejsce [SIZE=1][COLOR=White]na jednego psa w klasie:D[/COLOR][/SIZE] Quote
KaRa_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='komar']No wlaśnie ;D Gratki za I miejsce [SIZE=1][COLOR=White]na jednego psa w klasie:D[/COLOR][/SIZE][/quote] Komarku bardzo śmieszne:eviltong:to nie jest popularna bynajmniej rasa by czesto miała konkurentów:evil_lol:ale w zeszłym tyg zgarnełam na porównaniu z suczką ( i to jaką:loveu:) NJwR:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego Quote
baffi2 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kiedyś tu była mowa o karmie dla psów na zlot... Zobaczcie jakie fajne pojemniki na 5kg karmy które jednoczesnie są miską :) [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112030[/url] Quote
Mysia_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Basia i Barni']czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego[/quote] beznadzieja :shake::angryy: Quote
Luzia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Basia i Barni']czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego[/quote] w tym najnowszym??:razz: Quote
Asia & Ginger Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Patikujek']Ja jakies ponad 5 do Wronek a potem, autostopa łapać będę do Sierakowa:evil_lol: Asiu ta dziewczyna chyba się nie zdecydowała jednak bo znac mi nic nie daje a ja dawno z nią nie rozmawiałam[/quote] Ok. ;) [quote name='rose']Wróciłam:evil_lol: tęskniliście?:eviltong:[/quote] Tia. :multi: [quote name='KaRa_']A ja dzisiaj przejeżdżałam niedaleko Sierakowa :evil_lol::evil_lol: bo jechałam na wystawę i zdobyliśmy złotko:loveu:[/quote] Gratulacje. :cool3: :multi: [quote name='Basia i Barni']czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego[/quote] Turystów dużo, to może psiaka przygarną. :shake: :angryy: :mad: [quote name='Luzia&Funia']w tym najnowszym??:razz:[/quote] No właśnie, też bym poczytała. ;) Quote
wiq Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 nooo... czyli każdy wróci z wakacyjną pamiątką :evil_lol: Quote
komar Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Magenta]:cool3:56:cool3: :razz: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
M&T Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Basia i Barni']czytałam w moim psie ze Sieraków to jedne z ulubionych miejsc na pozostawianie bezpańskich psów- podobno jest tam gdzies w lecie zajazd gdzie ludzie pozbywaja sie przedwakacyjnego problemy -psa :angryy: Kuroń nawet ma z tamtad psa uratowanego[/quote] Też czytałam o tym... podobno tych psów tam jest mnóstwo :( [quote name='Luzia&Funia']w tym najnowszym??:razz:[/quote] :shake: chyba w kwietniowym. Quote
rose Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Komar spać miałeś iść podobno:eviltong: A mi się dzisiaj śnił zlot:evil_lol: było buuużo ludzi, a z psów to tylko Duke Kary:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='rose']Komar spać miałeś iść podobno:eviltong: A mi się dzisiaj śnił zlot:evil_lol: było buuużo ludzi, a z psów to tylko Duke Kary:evil_lol:[/quote] A dlaczego tylko mój świr był? i co znów w Twoim śnie narozrabiał?:mad::evil_lol: Quote
Rahl Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='rose']Komar spać miałeś iść podobno:eviltong: A mi się dzisiaj śnił zlot:evil_lol: było buuużo ludzi, a z psów to tylko Duke Kary:evil_lol:[/quote] ejjj... mi też się śnił zlot :D chyba z niedzieli na poniedziałek ;) Quote
rose Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='KaRa_']A dlaczego tylko mój świr był? i co znów w Twoim śnie narozrabiał?:mad::evil_lol:[/quote] No właśnie nie rozrabiał:eviltong: Komar miał go pilnować a przywiązał go do drzewa i zostawił:evil_lol: Quote
baffi2 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='rose']No właśnie nie rozrabiał:eviltong: Komar miał go pilnować a przywiązał go do drzewa i zostawił:evil_lol:[/quote] beznadziejny sen :eviltong: Quote
rose Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='baffi2']beznadziejny sen :eviltong:[/quote] Ja mam zazwyczaj beznadziejne sny:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mi się jakoś zlot nie chce przyśnić :eviltong: Quote
baffi2 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='rose']Ja mam zazwyczaj beznadziejne sny:evil_lol:[/quote] dla pocieszenia powiem że ja też:evil_lol: Quote
McDzik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [SIZE=6][COLOR=magenta]~55~ :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts