KaRa_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='M&T']Komar, czy ty przypadkiem nie czatujesz do północy, żeby pierwszym być? xD[/quote] Z nim to bardzo prawdopodobne :evil_lol: u nich rywalizacja kto pierwszy ten lepszy:evil_lol: Quote
M&T Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='KaRa_']Z nim to bardzo prawdopodobne :evil_lol: u nich rywalizacja kto pierwszy ten lepszy:evil_lol:[/quote] No to ja raz też zaczatuję i ich prześcignę :diabloti: Quote
baffi2 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='M&T']No to ja raz też zaczatuję i ich prześcignę :diabloti:[/quote] ale wyzwanie :evil_lol: Quote
M&T Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='baffi2']ale wyzwanie :evil_lol:[/quote] No a jak :cool3: nie mogą zawsze oni odliczać! xD tylko, że ja już o północy smacznie śpię, więc będzie trudno xD Quote
Patikujek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Basiu jak chcesz zxdjęcia z tamtych okolic to wejdź do mnie do galerii od kilku stron wklejam z tamtąd zdjęcia, nie sa to może same widoki ale za postaciami dojzysz co i jak wygląda:) Quote
komar Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ja tam z nikim nie rywalizuje;P ale nie moja wina ze jak wejde w nocy i nikt nie odliczy to ja sie musze tym zajac;P jak nie odliczalem to nikt nie odliczyl:D:D Quote
komar Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 no nie mogłem się powstrzymać:D [CENTER][SIZE=7]:eviltong:[COLOR=RoyalBlue]63:eviltong:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='komar']no nie mogłem się powstrzymać:D [CENTER][SIZE=7]:eviltong:[COLOR=royalblue]63:eviltong:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] to już jest jakaś mania prześladowcza :evil_lol: Quote
komar Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nie mania tylko jak siedze po nocach tłumacząc artykuł krystalograficzny a angielskego na polski to czasem przerwe zrobić trzeba:cool3::cool3: Quote
Ganima Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Czy Sieraków dogomaniaków w sierpniu to TEN Sieraków w tzw. dawnym woj. poznańskim? :Dog_run: Quote
McDzik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 koło Poznania to to :D więc pewnie o ten jeden i ten sam chodzi :P Quote
Asia & Ginger Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Ganima']Czy Sieraków dogomaniaków w sierpniu to TEN Sieraków w tzw. dawnym woj. poznańskim? :Dog_run:[/quote] [quote name='McDzik']koło Poznania to to :D więc pewnie o ten jeden i ten sam chodzi :P[/quote] Tak, to ten Sieraków w woj. wielkopolskim. ;) Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='komar']nie mania tylko jak siedze po nocach tłumacząc [B]artykuł krystalograficzny[/B] a angielskego na polski to czasem przerwe zrobić trzeba:cool3::cool3:[/quote] że co? :crazyeye::evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Bo prostu Komar chce się popisać trudnym słownictem i do tego tym jakie to on trudne rzeczy musi na studiach robic Mysiu trzeba było na korki z chemii do Komara iść:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Patikujek']Mysiu trzeba było na korki z chemii do Komara iść:evil_lol:[/quote] fakt, skoro już do Katowic na korki jeżdżę to co za różnica, Katowice czy Wrocław :eviltong::evil_lol: Quote
rose Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black][SIZE=2]A dziś ja będę pierwsza:p[/SIZE][/COLOR] [B]62[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Patikujek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 normalnie manie prześladowcza macie z tym odliczaniem Quote
Mysia_ Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Patikujek']normalnie manie prześladowcza macie z tym odliczaniem[/quote] jedna liczba, a ile radości może sprawić :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ciekawe kto napisze[U] [B][SIZE=3]"1"[/SIZE][/B][/U][SIZE=2]:evil_lol:[/SIZE] Quote
baffi2 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='tigrunia']Ciekawe kto napisze[U] [B][SIZE=3]"1"[/SIZE][/B][/U][SIZE=2]:evil_lol:[/SIZE][/quote] dokładnie nad tym się przed chwilą zastanawiałam:cool3: :evil_lol: a potem to będę godziny odliczać:diabloti: Quote
McDzik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 heheh xD Ja na pewno nie napisze '1', bo pewnie będę spać przed wystawą w Zakopanem xD Quote
biedronka-ania Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A ja chciałabym mieć pewność czy mędę mogła pojechać:???: Quote
AgaCzips Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='tigrunia']Ciekawe kto napisze[U] [B][SIZE=3]"1"[/SIZE][/B][/U][SIZE=2]:evil_lol:[/SIZE][/quote] a ja sie zastanawiam kto 0 :eviltong: Quote
Recommended Posts