Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&T']Komar, czy ty przypadkiem nie czatujesz do północy, żeby pierwszym być? xD[/quote]
Z nim to bardzo prawdopodobne :evil_lol: u nich rywalizacja kto pierwszy ten lepszy:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Z nim to bardzo prawdopodobne :evil_lol: u nich rywalizacja kto pierwszy ten lepszy:evil_lol:[/quote]

No to ja raz też zaczatuję i ich prześcignę :diabloti:

Posted

[quote name='baffi2']ale wyzwanie :evil_lol:[/quote]

No a jak :cool3: nie mogą zawsze oni odliczać! xD tylko, że ja już o północy smacznie śpię, więc będzie trudno xD

Posted

Basiu jak chcesz zxdjęcia z tamtych okolic to wejdź do mnie do galerii od kilku stron wklejam z tamtąd zdjęcia, nie sa to może same widoki ale za postaciami dojzysz co i jak wygląda:)

Posted

ja tam z nikim nie rywalizuje;P ale nie moja wina ze jak wejde w nocy i nikt nie odliczy to ja sie musze tym zajac;P jak nie odliczalem to nikt nie odliczyl:D:D

Posted

[quote name='komar']no nie mogłem się powstrzymać:D

[CENTER][SIZE=7]:eviltong:[COLOR=royalblue]63:eviltong:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]

to już jest jakaś mania prześladowcza :evil_lol:

Posted

nie mania tylko jak siedze po nocach tłumacząc artykuł krystalograficzny a angielskego na polski to czasem przerwe zrobić trzeba:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Ganima']Czy Sieraków dogomaniaków w sierpniu to TEN Sieraków w tzw. dawnym woj. poznańskim? :Dog_run:[/quote]
[quote name='McDzik']koło Poznania to to :D więc pewnie o ten jeden i ten sam chodzi :P[/quote]
Tak, to ten Sieraków w woj. wielkopolskim. ;)

Posted

[quote name='komar']nie mania tylko jak siedze po nocach tłumacząc [B]artykuł krystalograficzny[/B] a angielskego na polski to czasem przerwe zrobić trzeba:cool3::cool3:[/quote]

że co? :crazyeye::evil_lol:

Posted

Bo prostu Komar chce się popisać trudnym słownictem i do tego tym jakie to on trudne rzeczy musi na studiach robic

Mysiu trzeba było na korki z chemii do Komara iść:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']Mysiu trzeba było na korki z chemii do Komara iść:evil_lol:[/quote]

fakt, skoro już do Katowic na korki jeżdżę to co za różnica, Katowice czy Wrocław :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ciekawe kto napisze[U] [B][SIZE=3]"1"[/SIZE][/B][/U][SIZE=2]:evil_lol:[/SIZE][/quote]
dokładnie nad tym się przed chwilą zastanawiałam:cool3: :evil_lol:

a potem to będę godziny odliczać:diabloti: