Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiq']no ja niestety biorę siebie + 3, albo nikogo nie biorę ;)
najwyżej sobie daruję zlot :grins:[/quote]
ja tak samo biore siebie Tzta i 2 psy:eviltong: w koncu to zlot dogomaniakow jesli ma ucierpiec ktorys z moich psow, to wole sobie darowac i nie jechac.

Posted

Skoro jest to zlot dogomaniaków, a jedzie dajmy na to 55 osób, to powinna zdawać sobie sprawę z tego, że średnio każdemu będzie towarzyszył co najmniej jeden pies, czyż nie?
Ale mimo to również uważam, że lepiej byłoby jej dać to do zrozumienia...

Posted

Weźcie wyluzujcie, zapłacone będzie więc kobieta raczej nie powie że mamy się 'wynosić' . Powiedzcie jej że każda osoba weźmie po psie i tyle, a tam kilka dodatkowych przy takiej ilości i tak nie robi różnicy :eviltong:

Posted

mysle ze kolezanka z cieszyna z która bede dzielic pokój ma racje- zlot to zlot- kupy pozbierane a to ze beda szczekac to trudno - psy sa od szczekania jak dupa od sran.. :diabloti:

ja jade z dwoma - jeden to ma 7 miesiecy - ale babe trzeba uswiadomic

Posted

Nie, no najlepiej jej powiedzieć, co i jak,
ale z kolei zgadzając się na zlot, chyba musiała to wziąć pod uwagę.

Abstrah.ując,
jak się nazywa to miasto/miejscowość 25 km od Sierakowa, gdzie jedzie pociąg?

Posted

Myślę, że większość osób, dlatego chce jechać na zlot, bo może zabrać na wakacje swoje psiaki i oczywiście poznac innych dogomaniaków. Bezsensu było by wprowadzać ograniczenia, że od osoby jeden pies, bo nam się zlot posypie :roll: Jak pisałam wcześniej, może tak się wydarzyć, że ja tez pojadę z psem... Wiem, że dwa psy i kota zostawię na 100% w domu, ale czy "coś" mi akurat wtedy nie wypadnie nie wiem, a nic więcej rodzince nie zostawię, bo mnie zabiją :roll:
Kobiete z tego ośrodka trzeba koniecznie powiadomić.....

Posted

Kobieta po 60siace nie bardzo kauje słowo dogomaniak po pierwsze, która widać odrazu na pierwszy rzut oka,że ma malo z psami wspólnego, raczej z nią się o nimfach pogada a nie o psach. Ale pewnie jak Asia z nią jeszcze pogada będzie dobrze, bo kobitka z ośrodka miła babka;)

Posted

To teraz i ja powiem coś o ośrodku
Ania miała rację coi do namiotów - na terenie ośrodka w zyciu nie zmieści się ich 20, co najmniej o połowę trzeba tę liczbę zmnniejszyć
po 2. POani p[anicznie boi się psów i jak wspomniałyśmy o zlocie to powiedziała że zamnknie się w swoim domku na ten tydzień:evil_lol:
Po 3. Kobieta jest bardzo miła
Po 4. Jeziorko jest kawałek od ośrodka
jedno dziekie jest strasznie przez wędkarzy zabrudzone a do drugiego podobno nie można podchodzić z psami(ale my oczywiście byłyśmy tam:PP) no i jak pójdzie się dalej od plaży to woda jest lepsza niż w jeziorku dzikim
Po 5. sklep jest bardzo blisko i wcale nie jest drogi
po 6. Osoby które zamierzają dojechac do Wronek - radzę umówić się z osobami które będą samochodami i żeby za zwrotem kosztów paliwa was z tamtą odebrali bo z Wronek jest 20 km do Sierakowa a PKS jeździ tylko 3 razy dziennie o 6.30 o 11.30 i o 20.30 więc jak się trafi tam koło 13 to nie ma jak wyjechać:shake:

A co do piosenek dla Komara to oczywiście musi bez odwołania być Małgośka:loveu:
to już historia:)

Edit:
Miałam dodac jeszcze jedno
Ośrodek nie jest jedynym na uboczu, Sieraków to po prostu jeden wielki ośrodek, na około naszego są dziesiątki innych ośrodków i domków nieogrodzonych po prostu, wyjątkowo nasz jest ogrodzony więc nie liczcie że będziemy jedyni w okolicy. Bo byłam tam teraz na weekend i ludzi było więcej jak mrówków

Posted

[quote name='komar'][CENTER]:diabloti:i taka fajna liczba :diabloti:

[SIZE=7][COLOR=Red]:cool3:69:cool3:[/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/quote]

Tą fajną liczbę miałam ja napisać:mad::eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']To teraz i ja powiem coś o ośrodku
Ania miała rację coi do namiotów - na terenie ośrodka w zyciu nie zmieści się ich 20, co najmniej o połowę trzeba tę liczbę zmnniejszyć
po 2. POani p[anicznie boi się psów i jak wspomniałyśmy o zlocie to powiedziała że zamnknie się w swoim domku na ten tydzień:evil_lol:
Po 3. Kobieta jest bardzo miła
Po 4. Jeziorko jest kawałek od ośrodka
jedno dziekie jest strasznie przez wędkarzy zabrudzone a do drugiego podobno nie można podchodzić z psami(ale my oczywiście byłyśmy tam:PP) no i jak pójdzie się dalej od plaży to woda jest lepsza niż w jeziorku dzikim
Po 5. sklep jest bardzo blisko i wcale nie jest drogi
po 6. Osoby które zamierzają dojechac do Wronek - radzę umówić się z osobami które będą samochodami i żeby za zwrotem kosztów paliwa was z tamtą odebrali bo z Wronek jest 20 km do Sierakowa a PKS jeździ tylko 3 razy dziennie o 6.30 o 11.30 i o 20.30 więc jak się trafi tam koło 13 to nie ma jak wyjechać:shake:

A co do piosenek dla Komara to oczywiście musi bez odwołania być Małgośka:loveu:
to już historia:)

Edit:
Miałam dodac jeszcze jedno
Ośrodek nie jest jedynym na uboczu, Sieraków to po prostu jeden wielki ośrodek, na około naszego są dziesiątki innych ośrodków i domków nieogrodzonych po prostu, wyjątkowo nasz jest ogrodzony więc nie liczcie że będziemy jedyni w okolicy. Bo byłam tam teraz na weekend i ludzi było więcej jak mrówków[/quote]

Pati to jak to nie ma jeziora zeby z psami spokojnie pochodzić ???

no to mamy problem bo labrador to tylko do wody ciągnie

Posted

[quote name='Basia i Barni']Pati to jak to nie ma jeziora zeby z psami spokojnie pochodzić ???

no to mamy problem bo labrador to tylko do wody ciągnie[/quote]

Co do jeziorka, to chyba nie można z psami przychodzić tylko na plaże, ale poza terenem plaży chyba można.. My jak byliśmy to widzieliśmy tabliczki z zakazem wstępu tylko przy drodze prowadzącej do plaży

Posted

[quote name='rose']Co do jeziorka, to chyba nie można z psami przychodzić tylko na plaże, ale poza terenem plaży chyba można.. My jak byliśmy to widzieliśmy tabliczki z zakazem wstępu tylko przy drodze prowadzącej do plaży[/quote]

prosze zapytajcie sie o to jezioro czy jest woda czysta i czy mozna kapac psa - to wazne bo w duzej mierze to dlatego tam chciałam jechac- no i piwko pic

Posted

[quote name='M&T']A nie lepiej jej po prostu powiedzieć, ile psów będzie? Żeby była na to przygotowana^^''[/quote]
Kiedyś wspominałam Pani, że psów będzie mniej więcej tyle co ludzi, że niektórzy biorą jednego, 2 lub 3, a niektórzy wcale. ;)

[quote name='rose']Co do jeziorka, to chyba nie można z psami przychodzić tylko na plaże, ale poza terenem plaży chyba można.. My jak byliśmy to widzieliśmy tabliczki z zakazem wstępu tylko przy drodze prowadzącej do plaży[/quote]
Zakaz wprowadzania psów był przy plaży głównej, która jest ogrodzona. Chyba nikt nie będzie kontrolował dzikich plaż w lesie. ;)

Posted

[quote name='rose']Tylko jakby jeszcze wszyscy ludzie na zlot zapłacili to by w ogóle było super..:roll:ale nie chcą płacić no:placz::placz:[/quote]

Rose nie ma co płakać :eviltong: Trzeba ich troche postraszyć :mad::mad::mad: