Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']Agatko;P [/quote]
:mad::eviltong:

[quote name='komar'] Mowimy o piosenkach ktore sie nadaja na yyy... ogniska;P[/quote]

Nirvana nadaje się wszędzie :diabloti::eviltong: No dobra, a co powiesz na RHCP, nie wszystkie aczkolwiek niektóre mogą się nadać:cool3:

Posted

Bardzo trafnie:D właśnie o takie pieśni mi chodzi;D polski dobry stary rock;P turystyczne, zeglarskie :P (ten post mial byc troche niżej);D

Posted

[quote name='Rawa']To jakbym mogła coś zasugerować...
Dżem? :p[/quote]

Właśnie też miałam to pisać :multi: Jesteś wielka :cool3::loveu:

Posted

Eee... tam ''Dżem''... Nie lepiej ''ich troje''? :evil_lol:
A ja poproszę Nelly Furtado!

A może ''Kanikuły''? :eviltong: :razz: Cóż... no w końcu tak wakacyjnie będzie! :D

Posted

Co Ty Rawa masz do ''Ich troje''...? :mad: No i Komar też? :mad:
Znam większość ich piosenek na pamięć jeszcze z dziciństwa...! :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

A ja się dziś dowiedziałam, że 3 sierpnia mam wystawiać wujkowi psy w Zakopanem ^^ Jak pierwszego dnia zlotu zobaczycie takie niewyspane zoombie, to to będę ja xD

Posted

[quote name='rose']A może coś z repertuaru Isis Gee? która nam wstyd na Eurowizji zrobiła, zajmując szczytowe ostatnie miejsce:evil_lol:[/quote]

Isis Gee!!! :loveu: koniecznie jej piosenki!!! :loveu: koniecznie musimy je....SPALIĆ NA STOSIE :diabloti::diabloti:

Gorszego widowiska w życiu nie widziałam :roll:

Posted

[quote name='McDzik']Buhahaha i co jeszcze :D Może 'Pszczółke Maje' :D[/quote]
KONIECZNIE! :multi:
I jeszcze "Straciłaś cnotę nocą...", "Jesteś Szalona"... qrde i był jeszcze taki jeden przebój :diabloti: ale juz nie pamiętam :eviltong:

Posted

[quote name='Rawa']Czyżby chodziło CIi o "Majteczki w kropeczki"? :eviltong:[/quote]

"Majteczki w kropeczki" bym pamiętała :eviltong: Coś innego to było.... :roll:

Posted

ja jestem za tym iż każdy kto chce by podał tutaj po 10tytułów piosenek jakie by chciał śpiewać na zlocie tak jak było dwa lata temu czyli
tytuł - wykonawca
Tak będzie łatwiej komarowi się połapać;)