Rawa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [FONT="Century Gothic"][COLOR="RoyalBlue"]Teraz ja! Teraz ja![/COLOR] [SIZE="7"][CENTER][COLOR="Navy"]75 dni do zlotu![/COLOR][/CENTER][/SIZE][/FONT] Quote
McDzik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Junka']Suuper pomysł :) Jeśli ja pojade na zlot( bo mam małe obawy, że mnie nie będzie stać, bo coś mi z pracką nie halo) to mogę być sędzią. My z Juną startujemy już w zawodach i niedlugo przechodzimy do A1 więc nie będziemy robić konkurencji :)[/quote] No właśnie, trzeba mi tu kogoś, kto się na tym zna od wewnątz :) Super! [quote name='Asia & Ginger']Fajny pomysł. :multi: Ale na pewno trzeba by zrobić przynajmniej dwa poziomy, zaawansowany (dla psiaków, które już ćwiczą agility) i początkujący (dla tych, które pierwszy raz zetkną się z tym sportem na zlocie). ;)[/quote] Też fajny pomysł! 3 czy 6 rozetek to dla mnie zero różnicy, a ile frajdy! :) No a zróżnicowanie poziomów to dobry pomysł, nie wpadłam na to :) No to jeszcze gak ze 3 sędziów nam trzeba xD [quote name='komar']ja tam moge robić za orkiestre:P[/quote] Ok, ok xD Wymyślaj hymn na otwarcie igrzysk xD Quote
baffi2 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Mysia_']ojjj... będzie się działo :evil_lol:[/quote] no jasne że będzie, i to jak! :multi: Quote
Mysia_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jeste ktoś z Was tutaj? :cool3: [URL]http://nasza-klasa.pl/friends/12497372[/URL] Quote
Rahl Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Mysia_']Jeste ktoś z Was tutaj? :cool3: [URL]http://nasza-klasa.pl/friends/12497372[/URL][/quote] Ja jestem:p Quote
Mysia_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tylko jak Was tam szukać? :evil_lol: Ja jestem Witkowska :diabloti: Quote
Rahl Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To ja Wam zaproszenia wyślę :razz:[/quote] Dzięki :) :) Quote
kelpie0 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jejku, zlot zbliża się wielkimi krokami :lol: A z tymi "agilitowymi" przeszkodami to ktoś jeszcze coś przywozi? (Nie bić, nie bić, nie było mnie tu oooooooooooooooo tyle, a może i dłużej) Bo ja mam ten króciutki tunel, a dla psiaków, które już ćwiczą będzie on zdecydowanie za łatwą przeszkodą... :roll: Stacjonaty można zawsze zrobić na miejscu z czego popadnie :evil_lol: A osobę, która ćwiczyła b. mało, później wcale, a teraz tak dorywczo traktujecie jako średniozawaansowaną? Myślę, że te kryteria można trochę zmienić, bo ja średniozaawansowana nie jestem, brakuje mi penie nawet trochę dużo do początkującej :placz: ;) Quote
Junka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='kelpie0']Jejku, zlot zbliża się wielkimi krokami :lol: A z tymi "agilitowymi" przeszkodami to ktoś jeszcze coś przywozi? (Nie bić, nie bić, nie było mnie tu oooooooooooooooo tyle, a może i dłużej) Bo ja mam ten króciutki tunel, a dla psiaków, które już ćwiczą będzie on zdecydowanie za łatwą przeszkodą... :roll: Stacjonaty można zawsze zrobić na miejscu z czego popadnie :evil_lol: A osobę, która ćwiczyła b. mało, później wcale, a teraz tak dorywczo traktujecie jako średniozawaansowaną? Myślę, że te kryteria można trochę zmienić, bo ja średniozaawansowana nie jestem, brakuje mi penie nawet trochę dużo do początkującej :placz: ;)[/quote] KOCHANA CZASAMI JAK SIĘ TUNEL USTAWI TO PSY MAJA Z NIM TRUDNOŚCI :) WIEC ŚMIAŁO MOŻESZ ZE SOBĄ ZABIERAĆ IM WIECEJ TYM LEPIEJ :) Quote
kelpie0 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Junka']KOCHANA CZASAMI JAK SIĘ TUNEL USTAWI TO PSY MAJA Z NIM TRUDNOŚCI :) WIEC ŚMIAŁO MOŻESZ ZE SOBĄ ZABIERAĆ IM WIECEJ TYM LEPIEJ :)[/quote] :multi: A ktoś coś jeszcze zabiera :oops: :roll: ;) ? Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja też jestem :) Basia Parcia, wysyłajcie zaproszenia :) kelpie0, magda_drakkar bierze stacjonate :) Quote
Okamia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jeżeli chcecie ja mogę coś sklecić i przywieźć daleko nie mam ;) Tylko powiedzcie co ;) A na [URL]http://nasza-klasa.pl/friends/12497372[/URL] ju jestem :D Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Okamia']Jeżeli chcecie ja mogę coś sklecić i przywieźć daleko nie mam ;) Tylko powiedzcie co ;) A na [URL]http://nasza-klasa.pl/friends/12497372[/URL] ju jestem :D[/quote] Może jakieś dane :eviltong: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Okamia']Janczak (w avku taka brzydka twarz :))[/quote] Nie widzę Cię :eviltong: Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Okamia']Dogo mnie nie zaakceptowało:placz::placz::placz: Jestem zbyt potworna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem pierwsza w komentarzach do profilu :roll:[/quote] Aha :razz: Ja mam avatara z czarno-białą mordką (Scrubby):roll: Quote
Okamia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Nie widzę Cię :eviltong:[/quote] Dogo mnie nie zaakceptowało:placz::placz::placz: Jestem zbyt potworna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem pierwsza w komentarzach do profilu :roll: Quote
McDzik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Oh xD czyzby ..... [SIZE=5][COLOR=purple]74 dni do zlotu xD :evil_lol: :multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Basia i Barni Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Pati moderatorem została :-) aha Patikujek widziałam cie na wystawie psów rasowych w bytomiu- chciałam zagadac ale tak szybko pomykałaś w koszulce z morska ze normalnie jak huragan :diabloti: Quote
baffi2 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='kelpie0']:multi: A ktoś coś jeszcze zabiera :oops: :roll: ;) ?[/quote] Ja wezmę taki 2m tunel, to połączymy z twoim;) Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zaczyna nam się tworzyć tor profesjonal :cool3: Gorzej z kładkami :siara: Quote
Recommended Posts