Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Century Gothic"][COLOR="RoyalBlue"]Teraz ja! Teraz ja![/COLOR]

[SIZE="7"][CENTER][COLOR="Navy"]75 dni do zlotu![/COLOR][/CENTER][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Junka']Suuper pomysł :) Jeśli ja pojade na zlot( bo mam małe obawy, że mnie nie będzie stać, bo coś mi z pracką nie halo) to mogę być sędzią. My z Juną startujemy już w zawodach i niedlugo przechodzimy do A1 więc nie będziemy robić konkurencji :)[/quote]

No właśnie, trzeba mi tu kogoś, kto się na tym zna od wewnątz :) Super!

[quote name='Asia & Ginger']Fajny pomysł. :multi:
Ale na pewno trzeba by zrobić przynajmniej dwa poziomy, zaawansowany (dla psiaków, które już ćwiczą agility) i początkujący (dla tych, które pierwszy raz zetkną się z tym sportem na zlocie). ;)[/quote]

Też fajny pomysł! 3 czy 6 rozetek to dla mnie zero różnicy, a ile frajdy! :) No a zróżnicowanie poziomów to dobry pomysł, nie wpadłam na to :) No to jeszcze gak ze 3 sędziów nam trzeba xD

[quote name='komar']ja tam moge robić za orkiestre:P[/quote]

Ok, ok xD Wymyślaj hymn na otwarcie igrzysk xD

Posted

Jejku, zlot zbliża się wielkimi krokami :lol:

A z tymi "agilitowymi" przeszkodami to ktoś jeszcze coś przywozi? (Nie bić, nie bić, nie było mnie tu oooooooooooooooo tyle, a może i dłużej) Bo ja mam ten króciutki tunel, a dla psiaków, które już ćwiczą będzie on zdecydowanie za łatwą przeszkodą... :roll:

Stacjonaty można zawsze zrobić na miejscu z czego popadnie :evil_lol:

A osobę, która ćwiczyła b. mało, później wcale, a teraz tak dorywczo traktujecie jako średniozawaansowaną? Myślę, że te kryteria można trochę zmienić, bo ja średniozaawansowana nie jestem, brakuje mi penie nawet trochę dużo do początkującej :placz:

;)

Posted

[quote name='kelpie0']Jejku, zlot zbliża się wielkimi krokami :lol:

A z tymi "agilitowymi" przeszkodami to ktoś jeszcze coś przywozi? (Nie bić, nie bić, nie było mnie tu oooooooooooooooo tyle, a może i dłużej) Bo ja mam ten króciutki tunel, a dla psiaków, które już ćwiczą będzie on zdecydowanie za łatwą przeszkodą... :roll:

Stacjonaty można zawsze zrobić na miejscu z czego popadnie :evil_lol:

A osobę, która ćwiczyła b. mało, później wcale, a teraz tak dorywczo traktujecie jako średniozawaansowaną? Myślę, że te kryteria można trochę zmienić, bo ja średniozaawansowana nie jestem, brakuje mi penie nawet trochę dużo do początkującej :placz:

;)[/quote]

KOCHANA CZASAMI JAK SIĘ TUNEL USTAWI TO PSY MAJA Z NIM TRUDNOŚCI :) WIEC ŚMIAŁO MOŻESZ ZE SOBĄ ZABIERAĆ IM WIECEJ TYM LEPIEJ :)

Posted

[quote name='Junka']KOCHANA CZASAMI JAK SIĘ TUNEL USTAWI TO PSY MAJA Z NIM TRUDNOŚCI :) WIEC ŚMIAŁO MOŻESZ ZE SOBĄ ZABIERAĆ IM WIECEJ TYM LEPIEJ :)[/quote]

:multi:

A ktoś coś jeszcze zabiera :oops: :roll: ;) ?

Posted

Jeżeli chcecie ja mogę coś sklecić i przywieźć daleko nie mam ;)
Tylko powiedzcie co ;)
A na [URL]http://nasza-klasa.pl/friends/12497372[/URL] ju jestem :D

Posted

[quote name='Okamia']Jeżeli chcecie ja mogę coś sklecić i przywieźć daleko nie mam ;)
Tylko powiedzcie co ;)
A na [URL]http://nasza-klasa.pl/friends/12497372[/URL] ju jestem :D[/quote]

Może jakieś dane :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Dogo mnie nie zaakceptowało:placz::placz::placz: Jestem zbyt potworna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jestem pierwsza w komentarzach do profilu :roll:[/quote]

Aha :razz: Ja mam avatara z czarno-białą mordką (Scrubby):roll:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Nie widzę Cię :eviltong:[/quote]
Dogo mnie nie zaakceptowało:placz::placz::placz: Jestem zbyt potworna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jestem pierwsza w komentarzach do profilu :roll: