Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia i Barni']no cos ty :roll:

aha zapomniałam dodać ze robią nam herbatke jak nas gardziołka zabolą :diabloti:[/quote]

w przypilnowaniu, żeby nam herbatkę robili to ja jestem dobra:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']my się tak nie damy :mad::mad::mad: :diabloti:[/quote]

Zgadzam się!! Zrobimy BUNT :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hmm....Tak poza tematem..Rose: a czemu bez psiaka jedziesz? ^^'' bo zauważyłam właśnie, że napisane jest, że nie bierzesz psa xP

i ponawiam pytanie do czarnuli87 :D jedziesz pociągiem? ;>

Posted

[quote name='M&T']Hmm....Tak poza tematem..Rose: a czemu bez psiaka jedziesz? ^^'' bo zauważyłam właśnie, że napisane jest, że nie bierzesz psa xP

i ponawiam pytanie do czarnuli87 :D jedziesz pociągiem? ;>[/quote]
Odpowiem za Rose:
bo mamy fajne zasady,też są staruszkami,a że i inni biorą po pare piesków to Rose bez za to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Odpowiem za Rose:
bo mamy fajne zasady,też są staruszkami,a że i inni biorą po pare piesków to Rose bez za to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Dzięki, że odpowiedziałaś za mnie:eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']a ja myślałam, że to tak z własnej, nieprzymuszonej woli..... :shake:[/quote]

Co Ty to skąpiradło takie, ze nawet po znajomości ulgi nie da :shake::placz:

Posted

[quote name='Mysia_']no ładnie :shake: Kara, czego ja się tu dowiaduję :shake:
Rose Ty się nie daj :diabloti:[/quote]

Już podjęłam decyzje, zwalniam ją bez żadnej odprawy!!:eviltong:

A tak do zlotu wracając to brakuje mam paru osób żeby mieć zapełniony cały ośrodek:-( no i niektórzy jeszcze nie zapłacili..:mad:

Posted

[quote name='basia bonnie']I niech jacyś namiotowicze przeniosą się do domków, o! :diabloti:[/quote]

Też o tym myślałam:eviltong: jakbyśmy się tak na chama powciskali do domków tak po 6-7 to wtedy taniej by jeszcze wyszło i nikt nie musiał sie martwić o pogodę:eviltong:

Posted

rose to powiedz, że tam na ziemii rośnie roślina iglasta i ma takie 30cm kolce które wbijają się..w du...e no i jest pod ochroną. Roście wszedzie tam, gdzie mogą stać namioty;).

Posted

[quote name='Karilka']rose to powiedz, że tam na ziemii rośnie roślina iglasta i ma takie 30cm kolce które wbijają się..w du...e no i jest pod ochroną. Roście wszedzie tam, gdzie mogą stać namioty;).[/quote]

no właśnie, czas najwyższy powiedzieć prawdę ;)

Posted

[quote name='Karilka']rose to powiedz, że tam na ziemii rośnie roślina iglasta i ma takie 30cm kolce które wbijają się..w du...e no i jest pod ochroną. Roście wszedzie tam, gdzie mogą stać namioty;).[/quote]

Dokładnie tak właśnie jest:eviltong: więc wszystkich namiotowiczów zapraszamy do domków:eviltong:

Posted

[FONT="Century Gothic"][SIZE="7"][CENTER][COLOR="Red"]80 dni![/COLOR][/CENTER][/SIZE]

[COLOR="#ff0000"][SIZE="7"][CENTER]...[/CENTER][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Posted

[LEFT]Zakończę dawanie zdjęć z Sierkowa:evil_lol::evil_lol: znaleziony dziki kawałek jeziora
[/LEFT]
[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/gasw11.jpg[/IMG]

[IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/gasw12.jpg[/IMG]