Basia i Barni Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='baffi2']A myślałam że odwrotnie :D :diabloti:[/quote] no cos ty :roll: aha zapomniałam dodać ze robią nam herbatke jak nas gardziołka zabolą :diabloti: Quote
rose Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Basia i Barni']no cos ty :roll: aha zapomniałam dodać ze robią nam herbatke jak nas gardziołka zabolą :diabloti:[/quote] w przypilnowaniu, żeby nam herbatkę robili to ja jestem dobra:evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 bez zbednej gadki - niepełnoletni musza wkroczyc w dorosłość- bedziecie pełnoletnim usługiwać - wtedy wprowadzimy was w małżeńskie zycie i dorosłość he he :diabloti::roll: Quote
M&T Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='baffi2']my się tak nie damy :mad::mad::mad: :diabloti:[/quote] Zgadzam się!! Zrobimy BUNT :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 "wkroczyć w dorosłość":diabloti: Fajnie. Polewając napoje wyskokowe idealnie wkracza sie w dorosłość:evil_lol: Quote
M&T Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Hmm....Tak poza tematem..Rose: a czemu bez psiaka jedziesz? ^^'' bo zauważyłam właśnie, że napisane jest, że nie bierzesz psa xP i ponawiam pytanie do czarnuli87 :D jedziesz pociągiem? ;> Quote
KaRa_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='M&T']Hmm....Tak poza tematem..Rose: a czemu bez psiaka jedziesz? ^^'' bo zauważyłam właśnie, że napisane jest, że nie bierzesz psa xP i ponawiam pytanie do czarnuli87 :D jedziesz pociągiem? ;>[/quote] Odpowiem za Rose: bo mamy fajne zasady,też są staruszkami,a że i inni biorą po pare piesków to Rose bez za to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='KaRa_']Odpowiem za Rose: bo mamy fajne zasady,też są staruszkami,a że i inni biorą po pare piesków to Rose bez za to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dzięki, że odpowiedziałaś za mnie:eviltong: Quote
rose Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Mysia_']nie ma to jak mieć osobistego adwokata :cool3:[/quote] I to jakiego drogiego:shake: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='rose']I to jakiego drogiego:shake:[/quote] a ja myślałam, że to tak z własnej, nieprzymuszonej woli..... :shake: Quote
rose Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Mysia_']a ja myślałam, że to tak z własnej, nieprzymuszonej woli..... :shake:[/quote] Co Ty to skąpiradło takie, ze nawet po znajomości ulgi nie da :shake::placz: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 no ładnie :shake: Kara, czego ja się tu dowiaduję :shake: Rose Ty się nie daj :diabloti: Quote
rose Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Mysia_']no ładnie :shake: Kara, czego ja się tu dowiaduję :shake: Rose Ty się nie daj :diabloti:[/quote] Już podjęłam decyzje, zwalniam ją bez żadnej odprawy!!:eviltong: A tak do zlotu wracając to brakuje mam paru osób żeby mieć zapełniony cały ośrodek:-( no i niektórzy jeszcze nie zapłacili..:mad: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 no to trzeba dorwać osoby, które jeszcze nie zapłaciły :mad: Quote
basia bonnie Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 I niech jacyś namiotowicze przeniosą się do domków, o! :diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='basia bonnie']I niech jacyś namiotowicze przeniosą się do domków, o! :diabloti:[/quote] świetny pomysł :evil_lol: Quote
rose Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='basia bonnie']I niech jacyś namiotowicze przeniosą się do domków, o! :diabloti:[/quote] Też o tym myślałam:eviltong: jakbyśmy się tak na chama powciskali do domków tak po 6-7 to wtedy taniej by jeszcze wyszło i nikt nie musiał sie martwić o pogodę:eviltong: Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 rose to powiedz, że tam na ziemii rośnie roślina iglasta i ma takie 30cm kolce które wbijają się..w du...e no i jest pod ochroną. Roście wszedzie tam, gdzie mogą stać namioty;). Quote
Mysia_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Karilka']rose to powiedz, że tam na ziemii rośnie roślina iglasta i ma takie 30cm kolce które wbijają się..w du...e no i jest pod ochroną. Roście wszedzie tam, gdzie mogą stać namioty;).[/quote] no właśnie, czas najwyższy powiedzieć prawdę ;) Quote
rose Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Karilka']rose to powiedz, że tam na ziemii rośnie roślina iglasta i ma takie 30cm kolce które wbijają się..w du...e no i jest pod ochroną. Roście wszedzie tam, gdzie mogą stać namioty;).[/quote] Dokładnie tak właśnie jest:eviltong: więc wszystkich namiotowiczów zapraszamy do domków:eviltong: Quote
grazyna9915 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tak z ciekawości to ile jeszcze jest miejsc w domkach? Quote
Rawa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [FONT="Century Gothic"][SIZE="7"][CENTER][COLOR="Red"]80 dni![/COLOR][/CENTER][/SIZE] [COLOR="#ff0000"][SIZE="7"][CENTER]...[/CENTER][/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
KaRa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [LEFT]Zakończę dawanie zdjęć z Sierkowa:evil_lol::evil_lol: znaleziony dziki kawałek jeziora [/LEFT] [IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/gasw11.jpg[/IMG] [IMG]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/gasw12.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts