Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Poiza tym przyjemniej być z kimś, w Moprsku dość sporo miejsca było a i tak co roku żesmy się grupkami do namiotów umawiali:), razem zawsze raźniej Quote
komar Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 zawsze mozemy wyjsc z założenia ze samochody parkujemy dnia 1 i juz tak zostają do końca zlotu. Wtedy bedzie wieksze pole manewru do rozlozenia namiotów i nie trzeba sie bedzie martwić ze ktos komus samochod zagradza;) Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='rose']To ja proponuje skoczyć z dach na główkę, żebym już więcej z Wami kłopotów nie miała:evil_lol::eviltong:[/quote] czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol: Quote
Karilka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rose ładne rzeczy... [COLOR=White](dobrze że gossia nie jedzie) [COLOR=Black]Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić... Musicie jechać ciapagami:shake:. ...Rose nie marudź...[/COLOR][/COLOR][COLOR=White][COLOR=Black]:diabloti:[/COLOR][/COLOR] Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Mysia_']czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol:[/quote] Właśnie tego nas tam uczyli:evil_lol: [quote name='Karilka']rose ładne rzeczy... [COLOR=White](dobrze że gossia nie jedzie) [COLOR=Black]Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić... Musicie jechać ciapagami:shake:. ...Rose nie marudź...[/COLOR][/COLOR][COLOR=White][COLOR=Black]:diabloti:[/COLOR][/COLOR][/quote] Ale ja przecież nie marudzę tylko myślę przyszłościowa, żeby potem nieporozumień nie było:eviltong: [CENTER][SIZE=7][COLOR=Purple][B]83 :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
baffi2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='rose']W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol:[/quote] Już sięęęę booojęęę:crazyeye: :diabloti::eviltong: Quote
Magot Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='rose']W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol:[/quote] A miało być tak pięknie:shake: [CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER] Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='baffi2']Już sięęęę booojęęę:crazyeye: :diabloti::eviltong:[/quote] [quote name='magda_drakkar']A miało być tak pięknie:shake: [CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER] [/quote] Tak Was wychowam, że Wam się zlotów odechce:evil_lol: Quote
komar Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='komar']ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D[/quote] ej nie rób mi tu konkurencji:eviltong: Quote
baffi2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='komar']ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D[/quote] ooo to ja Ciebie wybieram :D :loveu: :diabloti: Quote
Magot Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='baffi2']ooo to ja Ciebie wybieram :D :loveu: :diabloti:[/quote] Ja też:diabloti::cool3: Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A mnie nikt nie chce za opiekuna:placz: aż taka straszna jestem?:-o Quote
basia bonnie Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu: a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='basia bonnie']Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu: a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Hurra! :multi::multi::multi: Dla pierwszej odważnej będę łagodna:evil_lol: nie martw się nie będziesz żałować:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ha! no i macie! Komar będzie szkolił równo :diabloti: A ja z rose będę mieć sielankę :evil_lol: :loveu: Nie mogę się doczekać tych podchodów w lesie o 00:00 :diabloti: Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ja też oj ja też A ja sięcieszę że jestem już stara dupa i nikt się mną opiekować nie musi:multi: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Patikujek']ja też oj ja też A ja sięcieszę że jestem już stara dupa i nikt się mną opiekować nie musi:multi:[/quote] nie masz co się cieszyć... Jak się nie cieszę :placz: Quote
M&T Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='rose']A mnie nikt nie chce za opiekuna:placz: aż taka straszna jestem?:-o[/quote] Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD Quote
rose Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='M&T']Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD[/quote] :multi::multi::multi:[SIZE=1][COLOR=White][COLOR=PaleTurquoise]żebyś się nie zdziwiła[/COLOR]:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
KaRa_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Karilka']...Sie robi nastrój kolonijny...[/quote] Trzeba dzieciom (Rose i Komarowi) dać się pobawić w wychowawce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Karilka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 KaRa dobrze, że nie w doktora :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts