Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poiza tym przyjemniej być z kimś, w Moprsku dość sporo miejsca było a i tak co roku żesmy się grupkami do namiotów umawiali:), razem zawsze raźniej

Posted

zawsze mozemy wyjsc z założenia ze samochody parkujemy dnia 1 i juz tak zostają do końca zlotu. Wtedy bedzie wieksze pole manewru do rozlozenia namiotów i nie trzeba sie bedzie martwić ze ktos komus samochod zagradza;)

Posted

[quote name='rose']To ja proponuje skoczyć z dach na główkę, żebym już więcej z Wami kłopotów nie miała:evil_lol::eviltong:[/quote]

czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol:

Posted

rose ładne rzeczy...
[COLOR=White](dobrze że gossia nie jedzie)

[COLOR=Black]Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić...
Musicie jechać ciapagami:shake:.
...Rose nie marudź...[/COLOR][/COLOR][COLOR=White][COLOR=Black]:diabloti:[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Mysia_']czy tak mówi wychowawca kolonijny? :eviltong: Ładnie, ładnie :evil_lol:[/quote]

Właśnie tego nas tam uczyli:evil_lol:

[quote name='Karilka']rose ładne rzeczy...
[COLOR=White](dobrze że gossia nie jedzie)

[COLOR=Black]Namiotowicze.. zmieeeeeszczą się. Autka mogą się za to nie zmieścić...
Musicie jechać ciapagami:shake:.
...Rose nie marudź...[/COLOR][/COLOR][COLOR=White][COLOR=Black]:diabloti:[/COLOR][/COLOR][/quote]

Ale ja przecież nie marudzę tylko myślę przyszłościowa, żeby potem nieporozumień nie było:eviltong:

[CENTER][SIZE=7][COLOR=Purple][B]83
:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='rose']W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol:[/quote]
Już sięęęę booojęęę:crazyeye:

:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='rose']W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol:[/quote]
A miało być tak pięknie:shake:

[CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti:
[/CENTER]

Posted

[quote name='baffi2']Już sięęęę booojęęę:crazyeye:

:diabloti::eviltong:[/quote]

[quote name='magda_drakkar']A miało być tak pięknie:shake:

[CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti:
[/CENTER]
[/quote]

Tak Was wychowam, że Wam się zlotów odechce:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D[/quote]

ej nie rób mi tu konkurencji:eviltong:

Posted

[quote name='komar']ale spoko spoko;P macie do wyboru jeszcze mnie;D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tymbardziej ze jestem bardziej doswadczony;D:D[/quote]
ooo to ja Ciebie wybieram :D :loveu:

:diabloti:

Posted

Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu:

a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ojj, biedna rose:evil_lol::evil_lol: Dopsz, dopsz, to ja będę pierwsza taka odważna!:diabloti: Do odważnych świat należy, a co!:diabloti: Rose moja opiekunka:loveu:

a tak btw. to mojej suczce wypada cieczka akurat wtedy, gdy zlot jest no i teraz rodzice nie mają się jak wykręcić:diabloti: w czerwcu mamy sterylke:cool3: Ten zlot ma też jednak dobre strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Hurra! :multi::multi::multi: Dla pierwszej odważnej będę łagodna:evil_lol: nie martw się nie będziesz żałować:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']ja też oj ja też

A ja sięcieszę że jestem już stara dupa i nikt się mną opiekować nie musi:multi:[/quote]

nie masz co się cieszyć... Jak się nie cieszę :placz:

Posted

[quote name='rose']A mnie nikt nie chce za opiekuna:placz: aż taka straszna jestem?:-o[/quote]

Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD

Posted

[quote name='M&T']Ja z chęcią przyjmę Twoją opiekę :D dla mnie straszna nie jesteś xD[/quote]

:multi::multi::multi:[SIZE=1][COLOR=White][COLOR=PaleTurquoise]żebyś się nie zdziwiła[/COLOR]:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Karilka']...Sie robi nastrój kolonijny...[/quote]
Trzeba dzieciom (Rose i Komarowi) dać się pobawić w wychowawce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: