Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mona4']Ludki sa fajne osrodki wypoczynkowe nad Jeziorem TURAWSKIM w Opolskim.chetnie przyjmuja z psami.Domki typu BRDA duzo tansze niz w Morsku. za 8 osobowy domek z kuchnia,i sanitariatem placilismy 100 zl za dobe.
[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Są tam fajne ośrodki wczasowe. Jest w czym wybierać.
Mona masz jakiś konkretny ośrodek???[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Mona4']Ludki sa fajne osrodki wypoczynkowe nad Jeziorem TURAWSKIM w Opolskim.chetnie przyjmuja z psami.Domki typu BRDA duzo tansze niz w Morsku. za 8 osobowy domek z kuchnia,i sanitariatem placilismy 100 zl za dobe.

Sląsk zalew naklo chechlo,domki nad jeziorem 8 osobowe 90 doba bez sanitariatu 50 zl doba.
Dojazd nad zalew autobusem ,albo Wąskotorowka typu retro:lol:
Na miejscu konie,wypozyczalnia rowerow sprzetu wodnego,plaza naturystow i wiele innych atrakcji.[/quote]
Plaża naturystów powiadasz? :cool3:
Mona dawaj namiary na te ośrodki. :p

Posted

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Są tam fajne ośrodki wczasowe. Jest w czym wybierać.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]Mona masz jakiś konkretny ośrodek???[/COLOR][/B][/quote]

Chechlo--http://www.ow-koral.noclegiw.pl/

osrodek sprawdzony! niedrogo i fajnie,blisko do jeziora i plazy naturystow:evil_lol:

Plawniowice ,tylko 7 km dalej za chechlem

[URL]http://plawniowice.spanie.pl/[/URL]

Posted

To jest to!:diabloti:
Szlag by to trafił! Czytam i czytam i czytam...I też bym pojechała:cool3:
Ale plany restrykcyjnie już postanowione:roll: A moze chceta sie spotkać w Danii? Tanie noclegi w akadamikach, praca prywatna, na czarno, sprzątniesz troche i dostajesz góry pieniędzy:diabloti:

Posted

[quote name='Blow']To jest to!:diabloti:
Szlag by to trafił! Czytam i czytam i czytam...I też bym pojechała:cool3:
Ale plany restrykcyjnie już postanowione:roll: A moze chceta sie spotkać w Danii? Tanie noclegi w akadamikach, praca prywatna, na czarno, sprzątniesz troche i dostajesz góry pieniędzy:diabloti:[/quote]
Blow, Śląsk odpada, także nie panikuj. ;) W grę wchodzi raczej tylko Wielkopolska i okolice. :cool3:

[quote name='Mysia_']starogardzka :lol::evil_lol: Oj Oluś, coraz gorzej ;)

Ja nie chcę ludzkich kup po namiotem :eviltong:[/quote]
A psie? :cool3:

Posted

Proszę, rozważcie gdzieś okolice środkowej Polski, żeby było sprawiedliwie!
Bo na południe nie będę mogła ... :roll:

Dobra, co mi tam. Zapisujcie mnie wstępnie z jednym psem. I chyba na domek.
I moją 18 letnią koleżankę, też z jednym psem.Domek.
I Valeur248 z Dogomanii, ale nie wiadomo, czy z psem, czy nie, bo narazie jest bardzo strachliwa (ze schroniska). Na domek.

Posted

[quote name='olekg18']Chyba się wzrusze hahahha .Ciekawe czemu tak nagle.Wkurzają mnie tacy ludzie zapisują sie na zlot a potem nagle już na zlot nie jadą:/[/quote]
[I][B]Moja sprawa czy jadę czy nie i nic Ci do tego.
A nagle to by było jakbym napisała miesiąc przed.[/B][/I]