Agga Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Mona4']Ludki sa fajne osrodki wypoczynkowe nad Jeziorem TURAWSKIM w Opolskim.chetnie przyjmuja z psami.Domki typu BRDA duzo tansze niz w Morsku. za 8 osobowy domek z kuchnia,i sanitariatem placilismy 100 zl za dobe. [/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Są tam fajne ośrodki wczasowe. Jest w czym wybierać. Mona masz jakiś konkretny ośrodek???[/B][/COLOR] Quote
Patikujek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Chechło na śląsku odpada bo w tym roku ma bć dalej od śląska, ale jak masz to daj linki do tych ośrodków w opolskim:) Quote
Asia & Ginger Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Mona4']Ludki sa fajne osrodki wypoczynkowe nad Jeziorem TURAWSKIM w Opolskim.chetnie przyjmuja z psami.Domki typu BRDA duzo tansze niz w Morsku. za 8 osobowy domek z kuchnia,i sanitariatem placilismy 100 zl za dobe. Sląsk zalew naklo chechlo,domki nad jeziorem 8 osobowe 90 doba bez sanitariatu 50 zl doba. Dojazd nad zalew autobusem ,albo Wąskotorowka typu retro:lol: Na miejscu konie,wypozyczalnia rowerow sprzetu wodnego,plaza naturystow i wiele innych atrakcji.[/quote] Plaża naturystów powiadasz? :cool3: Mona dawaj namiary na te ośrodki. :p Quote
Mysia_ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Plaża naturystów powiadasz? :cool3: Mona dawaj namiary na te ośrodki. :p[/quote] Asia, od razu zainteresowana :evil_lol::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Mysia_']Asia, od razu zainteresowana :evil_lol::diabloti:[/quote] Ja to robię z myślą o Oleczku. Jak się chłopak napatrzy to może zmieni orientację. :cool3: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Ja to robię z myślą o Oleczku. Jak się chłopak napatrzy to może zmieni orientację. :cool3: :evil_lol:[/quote] :turn-l::lol: :happy1: Quote
marmara_19 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='olekg18']Nie nie i tak kocham tylko Orzeszka.[/quote] i Cekinka lubisz;p hahahhaa Quote
olekg89 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tyż,ale Orzech to moje życie ,moja muza heeheh Ide chyba spać bo mam kape .Nie pijcie Starogarckiej 0,5l na 2 osoby bleee Quote
marmara_19 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 starogardzka jest najtansza woda w "zabce":P hahahahhaa Quote
marmara_19 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 noo jakos tak kosztuje u nas:D tj w zabce;p Quote
Mona4 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Są tam fajne ośrodki wczasowe. Jest w czym wybierać.[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Mona masz jakiś konkretny ośrodek???[/COLOR][/B][/quote] Chechlo--http://www.ow-koral.noclegiw.pl/ osrodek sprawdzony! niedrogo i fajnie,blisko do jeziora i plazy naturystow:evil_lol: Plawniowice ,tylko 7 km dalej za chechlem [URL]http://plawniowice.spanie.pl/[/URL] Quote
olekg89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tylko ,że na chechle nie ma co robić.Jest jezioro i w 3dupy ludzi i lasek z odchodami ludzkimi.I tyle atrakcji.I baaaaaardzo drogie sklepy Quote
marmara_19 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 plawniowice tez ble.. to juz moze czechowice albo rzeczycye coo?namioty rozstawimy za darmo;p srac bedziemy w krzaki i do jeziora 2 m od namiotu.. hahahaha Quote
Blow Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 To jest to!:diabloti: Szlag by to trafił! Czytam i czytam i czytam...I też bym pojechała:cool3: Ale plany restrykcyjnie już postanowione:roll: A moze chceta sie spotkać w Danii? Tanie noclegi w akadamikach, praca prywatna, na czarno, sprzątniesz troche i dostajesz góry pieniędzy:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 starogardzka :lol::evil_lol: Oj Oluś, coraz gorzej ;) Ja nie chcę ludzkich kup po namiotem :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Blow']To jest to!:diabloti: Szlag by to trafił! Czytam i czytam i czytam...I też bym pojechała:cool3: Ale plany restrykcyjnie już postanowione:roll: A moze chceta sie spotkać w Danii? Tanie noclegi w akadamikach, praca prywatna, na czarno, sprzątniesz troche i dostajesz góry pieniędzy:diabloti:[/quote] Blow, Śląsk odpada, także nie panikuj. ;) W grę wchodzi raczej tylko Wielkopolska i okolice. :cool3: [quote name='Mysia_']starogardzka :lol::evil_lol: Oj Oluś, coraz gorzej ;) Ja nie chcę ludzkich kup po namiotem :eviltong:[/quote] A psie? :cool3: Quote
Rybc!a Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Proszę, rozważcie gdzieś okolice środkowej Polski, żeby było sprawiedliwie! Bo na południe nie będę mogła ... :roll: Dobra, co mi tam. Zapisujcie mnie wstępnie z jednym psem. I chyba na domek. I moją 18 letnią koleżankę, też z jednym psem.Domek. I Valeur248 z Dogomanii, ale nie wiadomo, czy z psem, czy nie, bo narazie jest bardzo strachliwa (ze schroniska). Na domek. Quote
Mysia_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Asia & Ginger']A psie? :cool3:[/quote] To już prędzej :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [I][B]Asiu możesz mnie wypisać ze zlotu :) Plany się zmieniły :) [/B][/I] Quote
olekg89 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Chyba się wzrusze hahahha .Ciekawe czemu tak nagle.Wkurzają mnie tacy ludzie zapisują sie na zlot a potem nagle już na zlot nie jadą:/ Quote
Rinuś Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='olekg18']Chyba się wzrusze hahahha .Ciekawe czemu tak nagle.Wkurzają mnie tacy ludzie zapisują sie na zlot a potem nagle już na zlot nie jadą:/[/quote] [I][B]Moja sprawa czy jadę czy nie i nic Ci do tego. A nagle to by było jakbym napisała miesiąc przed.[/B][/I] Quote
olekg89 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ale baaardzo się ciesze ,ze nie jedziesz . Quote
Recommended Posts