rose Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='M&T']Jupijej :D:D Mamy czarnulkę w domku :D to juz komplet czy my mamy 5-oosobowy? A tak w ogóle to mama już przelała kasę za zlot :) jak ją dostaniecie to dajcie mi znać ^^[/quote] Kasa doszła, ale tylko za Ciebie, a osoba która z Tobą jedzie też już wpłacała? Asiu zaznacz T&M na czerwono;) Quote
Rahl Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Co do bloga to bez komentarza... do zlotu 98 dni :multi: Wydaje mi się tak mało, a tak dużo :eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 czy mi się zdaje czy kasa miała być do końca kwietnia? Ludzie wpłacać :cool3: Quote
mrowa23 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cześć to ja znaczy się Patikujek Piszę Sobie z Pozznania:D:D:D A tak w ogólę to widzę że nie ma mnie jeden dzień a tu już coś się dzieje:shake: Pozdrowienia dla wszystkich i proszę o linka do tego cudownego fotobloga Pozdrowienia Patikujek:loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='mrowa23']Cześć to ja znaczy się Patikujek Piszę Sobie z Pozznania:D:D:D A tak w ogólę to widzę że nie ma mnie jeden dzień a tu już coś się dzieje:shake: Pozdrowienia dla wszystkich i proszę o linka do tego cudownego fotobloga Pozdrowienia Patikujek:loveu:[/quote] Patiii ale ty sobie imprezujesz :crazyeye: Quote
Mada:) Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Właśnie się ''wzbogaciłam'' o kolejnego psiaka - małą, 2 -letnią, kudłatą suńkę, która licząc wraz z DT, zmieniała dom 8 bodajże razy! W związku z tym proszę o zmianę, że Mada jedzie z dwoma czworołapami. :eviltong: Wracając do wątku ''gossia'' - długo się powstrzymywałam, starałam się zrozumieć jej postępowanie tłumacząc je wiekiem. Czytając jednak bloga oraz analizując rozmowy z gossią na GG przyszło mi do głowy coś dziwnego? Mam wrażenie, że gossia, to dorosła (fizycznie) osoba, która sobie z nas poważnie, nie na miejscu żartuje. Może to dziwne i porażające wręcz spostrzeżenie, ale takie mam wrażenie... Osoba ta doskonale zdaje sobie sprawę jak nas zdenerwować, jak nas podejść, a zachowaniem upodabnia się do upartego dziecka, by robić nas ''w balona''. Dziecko w tym wieku chyba nie kombinowało by aż tak... (mam porównanie do brata w tym samym mniej - więcej wieku). A co Wy o tym myślicie? :roll: Quote
Karilka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Własnie przelałam kase na zlot;). Mysia nie marudzić!:mad::diabloti: Co do Gossi to brak mi słów. Pozostaje tylko załączyć ulge "dla dzieciaka - bajko-plotkarza." Komar filmik super! Patikujek wędrowniczka...:cool3: No i czarnula87 witam w naszych skromnych progach!:multi: Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='M&T']Jupijej :D:D Mamy czarnulkę w domku :D to juz komplet czy my mamy 5-oosobowy? A tak w ogóle to mama już przelała kasę za zlot :) jak ją dostaniecie to dajcie mi znać ^^[/quote] Jak chcecie możecie mieć 4-lub 5-osobowy, jeszcze jest wybór. ;) [quote name='rose']Kasa doszła, ale tylko za Ciebie, a osoba która z Tobą jedzie też już wpłacała? Asiu zaznacz T&M na czerwono;)[/quote] Zaznaczam. :p [quote name='mrowa23']Cześć to ja znaczy się Patikujek Piszę Sobie z Pozznania:D:D:D A tak w ogólę to widzę że nie ma mnie jeden dzień a tu już coś się dzieje:shake: Pozdrowienia dla wszystkich i proszę o linka do tego cudownego fotobloga Pozdrowienia Patikujek:loveu:[/quote] Pati, a Ty znowu szalejesz po całej Polsce. :-o :cool3: :evil_lol: [quote name='Mada:)']Właśnie się ''wzbogaciłam'' o kolejnego psiaka - małą, 2 -letnią, kudłatą suńkę, która licząc wraz z DT, zmieniała dom 8 bodajże razy! W związku z tym proszę o zmianę, że Mada jedzie z dwoma czworołapami. :eviltong:[/quote] Dopisuję. ;) [quote name='rose']KARILKA całość wpłacona:)[/quote] Zaczerwieniam. :p Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='komar']no to już można obejrzeć;P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/URL][/quote] Filmik dodaję na pierwszą stronę. :cool3: I linki do stron, na których są fotki z Sierakowa również. ;) [URL]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/sierakow/wy4-1.jpg[/URL] Tak mnie tylko zastanawia co moja paskuda tutaj robiła? :-o :cool3: :evil_lol: Quote
komar Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wyglada jakby skakala;D a ja sie zastanwiam dlaczego tak śmiesznie wyszedłem;P Quote
rose Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] [URL]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/sierakow/wy4-1.jpg[/URL] Tak mnie tylko zastanawia co moja paskuda tutaj robiła? :-o :cool3: :evil_lol:[/quote] Yyy nie pamiętam:D W ogóle sobie nie przypominam, żeby tak skakała jak ją trzymałam:D Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='komar']wyglada jakby skakala;D a ja sie zastanwiam dlaczego tak śmiesznie wyszedłem;P[/quote] [quote name='rose']Yyy nie pamiętam:D W ogóle sobie nie przypominam, żeby tak skakała jak ją trzymałam:D[/quote] No właśnie dziwne, bo ona tak bez powodu nie skacze. :roll: I jeszcze tak śmiesznie, jakby na dwóch łapach. :lol: Quote
Patikujek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A tak w ogóle to co dzisiaj robicie dziewczyny(Kara,Ania)?? może byśmy się na Maltę wybrały jak coś dajcie znać smsem:loveu:\ a ja nie imprezuje, ja kożystam z uroków młodości i urlopu Quote
KaRa_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Patikujek']A tak w ogóle to co dzisiaj robicie dziewczyny(Kara,Ania)?? może byśmy się na Maltę wybrały jak coś dajcie znać smsem:loveu:\ a ja nie imprezuje, ja kożystam z uroków młodości i urlopu[/quote] W pracy dzisiaj siedze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a później oblewam przyjazd brata z Irlandii:evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A to twój brat w ogóle wyeżdżał no nic szkod że się nie spotkamy Quote
rose Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 justynaz87 Magdyska25+osoba Ana_Zbyska ZAPŁACONA CAŁOŚĆ ;) tylko nie wiem dlaczego Ana_Zbyska zapłaciła 210 zamiast 180:roll: Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='rose']justynaz87 Magdyska25+osoba Ana_Zbyska ZAPŁACONA CAŁOŚĆ ;) tylko nie wiem dlaczego Ana_Zbyska zapłaciła 210 zamiast 180:roll:[/quote] Pewnie dodała opłatę za psa. ;) Zaczerwieniam babeczki. :p Quote
McDzik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A ja mam teraz wojne w domu ;/;/ ale walcze cały czas o ten zlot ..... czasu do zapłacenia już coraz mniej ;/;/;/;/ Quote
Izabela124. Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ja na pewno po majowym weekendzie wplace reszte Czyli jeszcze 130zl mam wplacic? Quote
psiunia1 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nie chcialam sie odzywac wogole na temat Gossi ale dziecko jest poprostu rozbrajajace..:mad: poprosze link do tego jej fotobloga,poczytam co tez ona tam wypisuje..:angryy: Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='komar']o jak nagle wszyscy wplacaja;P a dlaczego Kara i Rose nie są zaczerwienione??:D czyżby nie wpłaciły??:P[/quote] No właśnie!?! :mad: Quote
komar Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 o jak nagle wszyscy wplacaja;P a dlaczego Kara i Rose nie są zaczerwienione??:D czyżby nie wpłaciły??:P Quote
Recommended Posts