Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jupi jupi jupi!!! Ania i Andzia dziękują!!! a z kim mają mieszkać to już (brzydko mówiąc) nieważne. moja mama (kajtek) nie jedzie, więc nie mam tu realnych znajomych. więc prosimy z Andzią o wybranie domku wedle uznania Organizatorów

Posted

[quote name='KaRa_']Dlatego PKS ma numer tel gdzie można na informacji się dowiedzieć, a przystanek jest od razu za miastem, przy jeziorze . Ogólnie od miasta Sieraków ośrodek jest bardzo blisko ;)

A jeśli chcecie by ktoś po Was wyjechał do Sierakowa to wiadomo musicie dać na benzynę bo jak jechać tak w różnym czasie po np. 20osób to trochę kosztuje;) Pisze to teraz by później nie było nieporozumień tak jak rok temu[/quote]

Napisał [B]Luzia&Funia[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10035913#post10035913"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]"A mi ktoś odpowie :eviltong::eviltong::eviltong:"[/I]

[I]Coś mi się zdaje, że będzie co najmniej kilka osób, jadących PKSem, bądź PKP. Ewentualnie możemy umówić się na wspólny termin - godz wyjazdu z Poznania - wiadomo, że zawsze fajniej się jedzie razem, szczególnie ja np. [B]lubię i wolę pociągi[/B].... :multi: I pieskom jest wygodniej, bo jak w przedziale siedzą sami psiarze to nie muszą męczyć się w kagańcach... [/I]
[I]Zaraz sprawdzę jak wygląda dojazd PKP, tak aby było jak najbliżej Sierakowa....[/I]

[I]A tak wygląda dojazd z Poznania do Wronek:[/I]
[URL]http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=1&ident=j0.03146229.1209321936&OK#focus[/URL]

Posted

KaRa mi grozi że zadzwoni do mamy bo psa kupiłam....he, he ! Mama powiedziała że masz spadać...! I skasować numer telefonu. Bo sobie nie życzy...! A jak chcesz to dzwoń bardzo proszę...! Mama też...

Posted

[quote name='gossia']KaRa mi grozi że zadzwoni do mamy bo psa kupiłam....he, he ! Mama powiedziała że masz spadać...! I skasować numer telefonu. Bo sobie nie życzy...! A jak chcesz to dzwoń bardzo proszę...! Mama też...[/quote]
Wiesz dziecko ty powinnas w łózku leżeć, Twoja mamusia jest niezbyt odpowiedzialną osobą pozwalając sobie na wszystko,ale uważaj bo może to wszystko jaka jesteś dla innych obrócić się w inną strone.

Posted

[quote name='gossia']KaRa mi grozi że zadzwoni do mamy bo psa kupiłam....he, he ! Mama powiedziała że masz spadać...! I skasować numer telefonu. Bo sobie nie życzy...! A jak chcesz to dzwoń bardzo proszę...! Mama też...[/QUOTE]

miałam sie nie wtącać ale Twój poziom dziewczynko jest żenująco niski-jakim prawem obrażasz innych użytkowników forum,sama z chęcią zadzwoniłabym do Twoich rodziców z pytaniem czy używają takich zwrotów jak "Mama powiedziała że masz spadać..." bo jest to conajmniej niestosowne i niekulturalne sformuowanie wkierunku dorosłych osób... :angryy:

kup Sobie jeszcze z 20 psów a co tam będziesz sie rozdrabniac od razu kup setkę i mnóż to na potegę a niedługo telewizja i prasa będzie donosić o rozbitej pseudo umieralni w której w cierpieniach umierały zwierzęta... :angryy:

Posted

[quote name='gossia']KaRa mi grozi że zadzwoni do mamy bo psa kupiłam....he, he ! Mama powiedziała że masz spadać...! I skasować numer telefonu. Bo sobie nie życzy...! A jak chcesz to dzwoń bardzo proszę...! Mama też...[/quote]

Nie odzywam sie na tym watku, tylko podpatruje bo niestety nie moge jechac :-( Ale czytam na bierzaco :razz:

Ja sie tylko zastanawiam, my walczymy zeby nie bylo tyle psow w schronach nawet tych rasowych kupionych na kaprys... i oddwawanych na wyjazd czy z powodu "agresji". A tu wchodzi takie dziecko i jeszcze strzela teksty ze psa kupila :shake: i smieje sie.... Zobaczymy jak niedlugo bedzie plakac ze pies sie agresywny zrobil i przez dogo bedzie mu domu szukala... :shake:

Posted

[quote name='komar']nie zaczynać znowu.... Ja was błagam... Już nie mam ochoty słuchać jaką wy tu wojne prowadzicie:roll:[/QUOTE]

z całym szacunkiem Komar ale to dziewczę chyba spadło z księżyca i ktoś jej musi uświadomić że takim postępowaniem tylko kompromituję Siebie i rodziców i bynajmniej nie jest to żadna wojna z tą młodą osóbką...

spokojnej nocy życze bo ja udają sie już na zasłużony odpoczynek :cool3:

Posted

a ja na rozluźnienie emocji dodaję trzy grosze: jestem szczęśliwa, że jadę :))) szkoda, że bez Krzysia i mamy, ale cóż... już się nie mogę doczekać spotkania z Wami w realu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gossia']O jeju KaRa dzwoŃ bardzo proszę...! Mama mówi że masz się sobą zająć bo się nie ożenisz i Ty dla niej jesteś dzieckiem...![/quote]
Kochana uważaj by się to w sądzie nie skończyło, bo ze mną nie ma jaj a akurat mam Twoje dane wiec żaden dla mnie problem bo obraziłaś mnie Ty i Twoja mama przytoczonych przez ciebie słów.

Posted

KaRa tak mnie zaciekawilo, jezeli uznasz za stosowne moglabym prosic o adres bloga :roll:

Posted

[quote name='M&T']czarnula87: my z Karilką może Cię przygarniemy? :D Co Ty na to Karilka? :)[/quote]
[quote name='czarnula87']jupi jupi jupi!!! Ania i Andzia dziękują!!! a z kim mają mieszkać to już (brzydko mówiąc) nieważne. moja mama (kajtek) nie jedzie, więc nie mam tu realnych znajomych. więc prosimy z Andzią o wybranie domku wedle uznania Organizatorów[/quote]
Czyli zapisać [B]Czarnulę87[/B] do Waszego domku? :cool3:

[quote name='komar']no to filmik tak na szybkości z Sierakowa zrobiony;) niebawem sie pojawi:D[/quote]
Czekamy z niecierpliwością. :multi:

Też miałam się nie odzywać na temat [B]Gossi[/B], ale już mi ręce opadają. :shake:
Najpierw się chwali wszystkim na GG, że kupiła kolejnego psa, a potem każe spadać. :-o Po co to wszystko? Jak ktoś będzie chciał, to zajrzy do twojej galerii i przeczyta. Choć po tym jak się zachowujesz nie sądzę by tłumy waliły do Twojego FB. :shake: To nie jest temat o Tobie, a o zlocie. Nie jedziesz na zlot, więc proszę nie pisz w tym temacie o swoich kolejnych psach. To nie ma żadnego związku ze zlotem. A swoje sprawy załatwiaj na PW.

Posted

[quote name='gossia']O jeju KaRa dzwoŃ bardzo proszę...! Mama mówi że masz się sobą zająć bo się nie ożenisz i Ty dla niej jesteś dzieckiem...![/quote]
[B]KaRa[/B] na pewno się nie ożeni, jedynie może wyjść za mąż. :eviltong: :lol:

Posted

Gossia piszę to publicznie jeszcze raz coś powiesz na prawdę skończy się to sądem obraziłaś za dużo osób czy publicznie czy na gg. Niestety mamy krótkąc cierpliwość jeśli chodzi o takie sprawy. I proszę nie odzywac się w tym temacie gdyż i tak zostaną wszystkie Twoje posty usunięte przez moderatora i poprosze o nadanie bana.