rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Atkaaaa']:crazyeye::crazyeye:Martyna i hmm czyżbym o czymś nie wiedziała? :D I Piotr? Chce zobaczyć ich rekacje:evil_lol::evil_lol:[/quote] Znają się?:D To chyba dobrze nie?:D Quote
Atkaaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ano znają...czy ja wiem czy dobrze xD A o jakim TZ Martyny mowa? xD Quote
Karilka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No to tylko tyle osób bezdomnych jest? Myślę, ze podział jest nawet ok...;) Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Karilka']Tylko do ppar nikogo nie wciskać bo to tak głupio.... i.. no wiadomo o co chodzi;).[/quote] No ale same pary nie mogę miec calego dla siebie domku bo gdzie inni? a jak wiadomo sa po dwa pokoje wiec spokojnie. Quote
rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Karilka']Tylko do ppar nikogo nie wciskać bo to tak głupio. Wiem z doświadczenia:).[/quote] yy to w takim razie co? mam szukać domku 2 osobowego, którego nie ma? Dlaczego pary nie mogą mieć kogoś w swoim domku? Ja z Komarem tez mamy wyrzucić Kare z naszego domku?:evil_lol: A poza tym to wydaje mi sie ze w 3os domkach będą jakoś rozdzielone pokoje, wiec nie wiedzę problemu.. A mijanie sie w drodze do kuchni chyba nie jest aż tak straszne:eviltong: Quote
rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Atkaaaa']Ano znają...czy ja wiem czy dobrze xD A o jakim TZ Martyny mowa? xD[/quote] sorry źle napisałam:eviltong: już poprawiam:P Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='rose']yy to w takim razie co? mam szukać domku 2 osobowego, którego nie ma? Dlaczego pary nie mogą mieć kogoś w swoim domku? Ja z Komarem tez mamy wyrzucić Kare z naszego domku?:evil_lol: A poza tym to wydaje mi sie ze w 3os domkach będą jakoś rozdzielone pokoje, wiec nie wiedzę problemu.. A mijanie sie w drodze do kuchni chyba nie jest aż tak straszne:eviltong:[/quote] Nie ma niestety domków dwuosobowych wiec trzeba sobie radzić;) Ja tez będę z parą w domku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja już przyzwyczajona i oni tyż nawet pies się przyzwyczaił:evil_lol: Quote
komar Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No jeszcze gitare bedziemy miec;D no ale dla niej to znajde jakis ładny kąt w pokoiku;) Quote
Basia i Barni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Herspri']załóżmy osobny wątek " Gossia i jej 101 psów " czy coś takiego bo kolejne kilka stron w temacie o zlocie jest na temat jednej z userek forum :roll:[/quote] naprawde gossiu nie jedz na zlot - bo mam ochote cie spotkać i poznać :mad: IQ jak fikus - a móżdzek jak muszka owocówka - masakra :shake: Quote
rose Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='komar']No jeszcze gitare bedziemy miec;D no ale dla niej to znajde jakis ładny kąt w pokoiku;)[/quote] Dobrze, że gitarę a nie mnie w kąt wsadzisz:D A i ja jeszcze Amelkę muszę wziąć ze sobą:P Quote
Basia i Barni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Herspri']Basia i Barni + Tz i Herspri i Etna + TZ w jednym domku :cool1:[/quote] popieram - picie to życie a nasze psy .... nasi TZ je wyprowadza :):):):):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Rawa']Wrzućcie na luz ;) Gossia ma 11 lat, a Wy mówicie do niej jakby była pseudohodowczynią, która zarabia na rozmnażaniu psów, a matki szczeniąt trzyma w ciasnych kojcach "o chlebie i wodzie". Nie można tak do tego podchodzić. Ja rozumiem, złe pierwsze wrażenie, ale dajcie jej szansę (zaraz pewnie usłyszmy, że już taką dostała, wiem). Jej trzeba pewne rzeczy wytłumaczyć, krzyk i emocje nic nie dają, a tylko sprawę pogarszają. Przypomnijcie sobie jak miałyście 11 lat, zawsze byłyście tak uświadomione? Bo ja w wieku 9 lat kupiłam psa z pseudohodowli i gdyby nie pewne osoby to do tej pory uważałabym, że to nic złego, bo "pies jest do kochania".[/quote] w sumie racja moj jamniś nikus był kupiony na handlu w kartonie jako ostatni z miotu i kochałam go 13 lat Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='rose']Basia Bonnie się [COLOR=red][B]czerwieni[/B][/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Już zaczerwieniam. :p [quote name='Mada:)']Hej, a ile jest jeszcze miejsc w domkach i kiedy lista wpisów zostanie zamknięta? (Pytam z ciekawości :evil_lol:)[/quote] Lista zostanie zamknięta jak znajdziemy co najmniej 46 osób do domków. ;) [quote name='Karilka']Na zlot jadą 64 osoby:lol:. W porywach 66 (Hala + TZ). Chyba sporo;).[/quote] To wręcz baaardzo dużo. :cool3: :multi: [quote name='rose']Ja proponuję żeby już zacząć tworzyć pozostałe składy w domkach, żeby było wiadomo ile jeszcze i w ilu osobowych domkach miejsc zostało;)[/quote] Aniu, ja już składy ustaliłam wstępnie na karteczce, tylko czekam jeszcze na odpowiedź od kogoś, czy się zgadza kogoś przygarnąć. ;) [quote name='Herspri']Basia i Barni + Tz i Herspri i Etna + TZ w jednym domku :cool1:[/quote] Pamiętam, pamiętam. :p [quote name='Atkaaaa']:crazyeye::crazyeye:Martyna i hmm czyżbym o czymś nie wiedziała? :D I Piotr? Chce zobaczyć ich rekacje:evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='rose']Znają się?:D To chyba dobrze nie?:D[/quote] [quote name='Atkaaaa']Ano znają...czy ja wiem czy dobrze xD A o jakim TZ Martyny mowa? xD[/quote] T&M jedzie z kuzynką albo koleżanką, a nie z TZem. ;) [quote name='KaRa_']No ale same pary nie mogę miec calego dla siebie domku bo gdzie inni? a jak wiadomo sa po dwa pokoje wiec spokojnie.[/quote] [quote name='rose']yy to w takim razie co? mam szukać domku 2 osobowego, którego nie ma? Dlaczego pary nie mogą mieć kogoś w swoim domku? Ja z Komarem tez mamy wyrzucić Kare z naszego domku?:evil_lol: A poza tym to wydaje mi sie ze w 3os domkach będą jakoś rozdzielone pokoje, wiec nie wiedzę problemu.. A mijanie sie w drodze do kuchni chyba nie jest aż tak straszne:eviltong:[/quote] W domkach 3-osobowych jest tylko jeden pokój, to są trochę mniejsze domki od pozostałych. ;) :eviltong: Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='rose']Basia Barni+TZ - Herspri +TZ = 4os Agnisia +2osoby -(wolne miejsce) - Usia = 5os T&M+osoba - Pinhead = 3os Magdyska25-Karilka-[B]McDzik[/B]-Justyna87 = 4os Tak może być? Czy ktoś się nie zgadza? Mówcie śmiało, zawsze to można zmienić;) Ja to tylko tak na szybko ułożyłam;) Jakby został taki skład to mamy jeszcze jeden domek wolny 5 os;)[/quote] Ja miałam być w domku z [B]Magdą-Drakkar :loveu: innej opcji nie ma :loveu:[/B] a kto tam z nami na doczepke będzie to na serio obojetne, ja otwarta na nowe znajomości :) Ale Madzia z Drakkarkiem must be xD Quote
Magot Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='McDzik']Ja miałam być w domku z [B]Magdą-Drakkar :loveu: innej opcji nie ma :loveu:[/B] a kto tam z nami na doczepke będzie to na serio obojetne, ja otwarta na nowe znajomości :) Ale Madzia z Drakkarkiem must be xD[/quote] My musimy być razem:diabloti::loveu: Quote
rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='magda_drakkar']My musimy być razem:diabloti::loveu:[/quote] Ok spoko wszystko da się zrobić;) Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [B]Al[/B]e przeciez [B]McDzik[/B][B] i magda_drakkar j[/B]est z w domku nr 6 to o co chodzi?:cool3: Quote
rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Izabela124.'][B]Al[/B]e przeciez [B]McDzik[/B][B] i magda_drakkar j[/B]est z w domku nr 6 to o co chodzi?:cool3:[/quote] Oj sorry nie zauważyłam, wczoraj późno było:evil_lol: mój skład domków widać nie wypalił:evil_lol: zapomnijcie o nim:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Chyba wczoraj rose za duzo wypila:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Chyba wczoraj rose za duzo wypila:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] Człowiek zmęczony po całym dniu [SIZE=1]nicnierobienie[/SIZE] :eviltong: a już go o picie podejrzewają :mad::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='rose']Człowiek zmęczony po całym dniu [SIZE=1]nicnierobienie[/SIZE] :eviltong: a już go o picie podejrzewają :mad::eviltong:[/quote]Tia no wlasniv nicnierobienia:evil_lol::evil_lol: To juz na sama mysl przychodzi co moglas robic:evil_lol::evil_lol: A na dodatek wczoraj byla sobota czyli weekend to juz wogle:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='rose']Człowiek zmęczony po całym dniu [SIZE=1]nicnierobienie[/SIZE] :eviltong: a już go o picie podejrzewają :mad::eviltong:[/quote] jak sie nie ma co robić to się pije :eviltong::cool3: Quote
rose Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='baffi2']jak sie nie ma co robić to się pije :eviltong::cool3:[/quote] Może Wy,ale nie ja:eviltong: Ależ skąd, ależ gdzie:evil_lol: Quote
Karilka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja też jestem otwarta na wszelkie i wszelakie znajomości.:lol: Quote
M&T Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 hmm....ja tam bym wolała kogoś z płci tej samej co ja w domq mieć xP [nie żebym była feministką!!] P.S. Sorry, że tak znowu nie na temat pewnie, ale zapomniałam zacytować :P chodziło o to że ja + TZ + pinhead = jeden domek :P Quote
Recommended Posts