gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 moze niema juz trzy osobowych domkow...albo wogole domkow zabraklo :diabloti: Quote
magdyska25 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']moze niema juz trzy osobowych domkow...albo wogole domkow zabraklo :diabloti:[/quote] ok w takim razie rezerwuje Twój domek:eviltong: Może być 4 lub 5 osobowy byle miałabym gdzie się podziać:diabloti: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 heheh przykro mi mnie tez jeszcze nigdzie nie dopisali jestesmy bezdomne narazie :evil_lol::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Asiu kochanie a gdzie domek dla mnie i Herispi - bo tak juz uzgodniłyśmy i dla naszych TZ-tów :mad: chyba Herispi sie zgadza a jeden pokój zarezerwowany jest dla piwa i innych trunków które przywioze:):):multi: Herispi a ty ćwicz smakowanie piwka - bo jak wypadniesz z rytmu ciezko ci bedzie sie przyzwyczaić :):) no chyba ze Olek nam pomoże :multi: Quote
Herspri Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja się zgadzam, zapisać nas do jednego domku :diabloti: :drink1::drink1: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a ja chcialabym domek bez owczarka niemieckiego w srodku..jakby mozna bylo prosic :roll: Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Melduję, iż zapłaciłam 390 zł ;) na konto podane na pierwszej stronie ;) WAżNE! w tytule mój nick napisałam Asia i gordonsko, bo nie chciało przyjąć tego znaku & Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czemu 390?? a nie powinno byc 380??????? :) niewiem cos mi sie tak ubzuralo ... Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']czemu 390?? a nie powinno byc 380???????[/quote] A czemu 380? jeśli już, to 180, ale o ile nie zauważyłaś jadę z drugą osobą ;) Trzeba zapłacić jeszcze za pokój drugiej osoby:cool3: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No tak ale 180+180=360(przynajmniej według moich obliczeń:) Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no ja tez myslalam ze 360 ...ale potem jakos mi sie dodalo 20..:evil_lol: no ale ewnie pokoik moze drozszy jest dlatego Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kiedyś pisałam tutaj moje obliczenia z zapytaniem, czy dobrze policzyłam. Otrzymałam odpowiedź, że tak. O ile dobrze pamiętam wyszło mi, że za cały zlot zapłacę 420 zł + energia i woda ;) Niestety nie mogę znaleźć tego postu :roll: Szukałam w szukajce, ale na każde hasło wyskakiwały mi inne odpowiedzi :roll: Ale oczywiście możliwe, że pomyliłam się i mama robiąc przelew przelała za dużo ;) Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czyli tylko nam się wydawało że umiemy liczyć:evil_lol: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 heheh no :) ja musze policzyc jeszcze raz na wszelki wypadek :evil_lol: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 nie no jade z kuzynka czyli 2 razy 180 :) + na miejscu oplata za psy tak? Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pokój chyba miał inną cenę.. wiec chyba dobrą kwotę przelałaś;) ale jeszcze niech Asia sie wypowie;) Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ha! mam:eviltong: Proponuję wprowadzić małe zmiany na pierwszej stronie:cool3: Asia&gordonisko+1 osoba+pies Czyli mam liczyć tak... 35x6=210 ( pokój mamy na cały zlot) 180+210= 390 zł ( domek + pokój mamy) i 390+ 30= 420 (wszystko + Bardo) czyli cały zlot mnie wyniesie 420 zł+ jeszcze dopłata za energię i wodę :razz:? Czy coś w moich obliczeniach się pokiertało i nie tak będzie to wyglądać? Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ha! to dobrze hehe to pokoj jest drozszy troszke... Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 T&M + 1 osoba + 1 pies [m-c sheltie, czyli po prostu kundelek :P] + domek ^^ Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='M&T']T&M + 1 osoba + 1 pies [m-c sheltie, czyli po prostu kundelek :P] + domek ^^[/quote] To poprosimy 360zł do końca miesiąca;) Możesz powiedzieć w jakim wieku jesteś by przydzielić Ciebie i osobe do domku?;) mam rozumieć,że psiulek łagodniutki :loveu: Quote
& Gloria & Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 45. Virginia -kundelek 46. Lorien - kundelek Piszę już czwarty raz..:cool3: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='KaRa_']To poprosimy 360zł do końca miesiąca;) Możesz powiedzieć w jakim wieku jesteś by przydzielić Ciebie i osobe do domku?;) mam rozumieć,że psiulek łagodniutki :loveu:[/quote] 17 lat ^^ a co do tej osoby towarzyszącej to jeszcze będę ją potwierdzać, bo jeszcze nie jest w 100% pewna czy jedzie, ale to będzie wiadomo za max 1,5 tygodnia ^^ a psiulek...jesli lagodniutki=spokojny, to nie xD w kazdym razie tylko zabawa mu w glowie, a w swoim slowniku nie ma slowa "agresja" xD onawe z gołęiami chce się bawić xP [serio, już raz próbował xD] Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='M&T']17 lat ^^ a co do tej osoby towarzyszącej to jeszcze będę ją potwierdzać, bo jeszcze nie jest w 100% pewna czy jedzie, ale to będzie wiadomo za max 1,5 tygodnia ^^ a psiulek...jesli lagodniutki=spokojny, to nie xD w kazdym razie tylko zabawa mu w glowie, a w swoim slowniku nie ma slowa "agresja" xD onawe z gołęiami chce się bawić xP [serio, już raz próbował xD][/quote] To spróbuj jak najszybciej z tą osobą się skontaktować bo miejsc łóżkowych w domkach coraz mniej dlatego im szybciej tym lepiej by był wiadomy stan w domkach, no i komuś to nie blokowało później miejsca;) A do końca kwietnia płacisz pieniądze za obie osoby, za pieska i energie na miejscu zlotu;) Quote
Recommended Posts