Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']moze niema juz trzy osobowych domkow...albo wogole domkow zabraklo :diabloti:[/quote]
ok w takim razie rezerwuje Twój domek:eviltong:
Może być 4 lub 5 osobowy byle miałabym gdzie się podziać:diabloti:

Posted

Asiu kochanie a gdzie domek dla mnie i Herispi - bo tak juz uzgodniłyśmy i dla naszych TZ-tów :mad:

chyba Herispi sie zgadza

a jeden pokój zarezerwowany jest dla piwa i innych trunków które przywioze:):):multi:

Herispi a ty ćwicz smakowanie piwka - bo jak wypadniesz z rytmu ciezko ci bedzie sie przyzwyczaić :):) no chyba ze Olek nam pomoże :multi:

Posted

Melduję, iż zapłaciłam 390 zł ;) na konto podane na pierwszej stronie ;)

WAżNE!
w tytule mój nick napisałam Asia i gordonsko, bo nie chciało przyjąć tego znaku &

Posted

[quote name='gops']czemu 390?? a nie powinno byc 380???????[/quote]
A czemu 380? jeśli już, to 180, ale o ile nie zauważyłaś jadę z drugą osobą ;) Trzeba zapłacić jeszcze za pokój drugiej osoby:cool3:

Posted

Kiedyś pisałam tutaj moje obliczenia z zapytaniem, czy dobrze policzyłam. Otrzymałam odpowiedź, że tak. O ile dobrze pamiętam wyszło mi, że za cały zlot zapłacę 420 zł + energia i woda ;)
Niestety nie mogę znaleźć tego postu :roll: Szukałam w szukajce, ale na każde hasło wyskakiwały mi inne odpowiedzi :roll:
Ale oczywiście możliwe, że pomyliłam się i mama robiąc przelew przelała za dużo ;)

Posted

Ha! mam:eviltong:

Proponuję wprowadzić małe zmiany na pierwszej stronie:cool3:
Asia&gordonisko+1 osoba+pies
Czyli mam liczyć tak...
35x6=210 ( pokój mamy na cały zlot)
180+210= 390 zł ( domek + pokój mamy)
i 390+ 30= 420 (wszystko + Bardo)
czyli cały zlot mnie wyniesie 420 zł+ jeszcze dopłata za energię i wodę :razz:?
Czy coś w moich obliczeniach się pokiertało i nie tak będzie to wyglądać?

Posted

[quote name='M&T']T&M + 1 osoba + 1 pies [m-c sheltie, czyli po prostu kundelek :P] + domek ^^[/quote]
To poprosimy 360zł do końca miesiąca;) Możesz powiedzieć w jakim wieku jesteś by przydzielić Ciebie i osobe do domku?;) mam rozumieć,że psiulek łagodniutki :loveu:

Posted

[quote name='KaRa_']To poprosimy 360zł do końca miesiąca;) Możesz powiedzieć w jakim wieku jesteś by przydzielić Ciebie i osobe do domku?;) mam rozumieć,że psiulek łagodniutki :loveu:[/quote]

17 lat ^^ a co do tej osoby towarzyszącej to jeszcze będę ją potwierdzać, bo jeszcze nie jest w 100% pewna czy jedzie, ale to będzie wiadomo za max 1,5 tygodnia ^^ a psiulek...jesli lagodniutki=spokojny, to nie xD w kazdym razie tylko zabawa mu w glowie, a w swoim slowniku nie ma slowa "agresja" xD onawe z gołęiami chce się bawić xP [serio, już raz próbował xD]

Posted

[quote name='M&T']17 lat ^^ a co do tej osoby towarzyszącej to jeszcze będę ją potwierdzać, bo jeszcze nie jest w 100% pewna czy jedzie, ale to będzie wiadomo za max 1,5 tygodnia ^^ a psiulek...jesli lagodniutki=spokojny, to nie xD w kazdym razie tylko zabawa mu w glowie, a w swoim slowniku nie ma slowa "agresja" xD onawe z gołęiami chce się bawić xP [serio, już raz próbował xD][/quote]
To spróbuj jak najszybciej z tą osobą się skontaktować bo miejsc łóżkowych w domkach coraz mniej dlatego im szybciej tym lepiej by był wiadomy stan w domkach, no i komuś to nie blokowało później miejsca;)
A do końca kwietnia płacisz pieniądze za obie osoby, za pieska i energie na miejscu zlotu;)