Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']ja moge wymyslic :diabloti: ale jutro[/quote]No to pozcekamy

[quote name='gops']KaRa_ kieliszki? :diabloti: sama to powiedzialas :evil_lol:[/quote]Jakie kieliszki?:razz::evil_lol::evil_lol: Dobrze, ze moi rodzice tego niv czytaja, bo pomysleliby, ze ja jade na zlot alkoholikow:evil_lol::evil_lol:

Posted

A właśnie wstępem na śpiewy przy gitarze na cały zlot będzie opakowanie ptasiego mleczka i ja i Rose to wyegzekwujemy :evil_lol: Serio,serio:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gops']no niewiem kieliszki...no...lepiej z gwinta :diabloti:[/quote]Masz racje:evil_lol::evil_lol: Ale my niv mozemy, bo my niepelnoletnie:shake::shake: I niby w PL nie ma dyskryminacji:shake::shake:

Posted

[quote name='KaRa_']Na zlot napewno zabiercie kubki/miseczki,kieliszki itp:evil_lol:[/quote]

z kieliszków to się pije u cioci na imieninach :diabloti::evil_lol:

Posted

ej punk regulaminu jest taki ze niemozemy przy osobach doroslych ale jak oni nie patrza to robimy co chemy :diabloti: zart niebede rozpijac kolezanek z dogo :evil_lol: sama nie pije oczywiscie ;)

Posted

[quote name='gops']ej punk regulaminu jest taki ze niemozemy przy osobach doroslych ale jak oni nie patrza to robimy co chemy :diabloti: zart niebede rozpijac kolezanek z dogo :evil_lol: sama nie pije oczywiscie ;)[/quote]No to tak cichaczem pojdziemy sobie w krzaczki, niby na spacervk z pivskami:evil_lol::evil_lol: Niv, no oczywiscie zartuje, zeby niv bylo, ze ja jakas zla mlodzivz

Posted

[quote name='gops']mlodziez jest dobra tylko my jestesmy zle :evil_lol: biore fajna kuzynke :diabloti:[/quote]ej ja nie jestem zla, tylko zcasem wredna, ale to tylko nauczycielv tak mowia:roll::roll: wiec oni sie nie licza:eviltong: A ile kuzyneczka ma latek? mam nadzieje, ze pvlnoletnia, bo ktos trunki musi nam kupowac:diabloti::evil_lol::evil_lol: Zartuje oczywiscie;)

Posted

[quote name='gops']a wiesz ze ja tez niemoge sie doczekac :evil_lol:

no i kella mi powiedziala ze tez sie cieszy z wyjazdu :diabloti:[/quote]Bobik to olewa i tak wszystkie psy, wiec jemu tam nie zalezy. Mam nadzieje, ze moze nauczy sie bawic z psami na zlocie:roll:

Posted

kellla ma malo mozliwosci pobiegania z psami..dlateg mam nadzieje ze bedzie sie ladnie bawic i sie nauczy :) nie przepada za bullami niektorymi ale z tego co wiem to zadnego niebedzie ;)

Posted

[quote name='gops']e tam i tak to omina i niebeda czytac :diabloti: gadajmy jeszcze moze kto sie skusi poczytac :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol: Ale my wredne jestesmy:evil_lol::evil_lol: A o czym by tu pogadac?:razz:

Posted

Na spacer z psami poszłam, a tutaj ponad 10 stron do nadrobienia...!! :-o

Jeśli chodzi o biegi na zlocie, to mamy już kilka chętnych!! Dodatkowo dopisuje się Dawix! :evil_lol: [COLOR=yellow](A jak przyjdzie co do czego, to nikt się nie przyzna, że był chętny).[/COLOR]

[COLOR=black]Co do listy rzeczy, które należy zabrać, to ja mogę zrobić! :multi: Ale nie obiecuję, że się spodoba wszystkim! :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Mada:)']

Jeśli chodzi o biegi na zlocie, to mamy już kilka chętnych!! Dodatkowo dopisuje się Dawix! :evil_lol: [COLOR=yellow](A jak przyjdzie co do czego, to nikt się nie przyzna, że był chętny).[/COLOR]

[/quote]
a ktoś będzie mierzył czas?:eviltong: bo nie chciałabym się skompromitować:evil_lol: