gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 KaRa_ kieliszki? :diabloti: sama to powiedzialas :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']ja moge wymyslic :diabloti: ale jutro[/quote]No to pozcekamy [quote name='gops']KaRa_ kieliszki? :diabloti: sama to powiedzialas :evil_lol:[/quote]Jakie kieliszki?:razz::evil_lol::evil_lol: Dobrze, ze moi rodzice tego niv czytaja, bo pomysleliby, ze ja jade na zlot alkoholikow:evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no niewiem kieliszki...no...lepiej z gwinta :diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A właśnie wstępem na śpiewy przy gitarze na cały zlot będzie opakowanie ptasiego mleczka i ja i Rose to wyegzekwujemy :evil_lol: Serio,serio:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']no niewiem kieliszki...no...lepiej z gwinta :diabloti:[/quote]Masz racje:evil_lol::evil_lol: Ale my niv mozemy, bo my niepelnoletnie:shake::shake: I niby w PL nie ma dyskryminacji:shake::shake: Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='KaRa_']Na zlot napewno zabiercie kubki/miseczki,kieliszki itp:evil_lol:[/quote] z kieliszków to się pije u cioci na imieninach :diabloti::evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ej punk regulaminu jest taki ze niemozemy przy osobach doroslych ale jak oni nie patrza to robimy co chemy :diabloti: zart niebede rozpijac kolezanek z dogo :evil_lol: sama nie pije oczywiscie ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mysia_']z kieliszków to się pije u cioci na imieninach :diabloti::evil_lol:[/quote] I to nie u kazdej:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']ej punk regulaminu jest taki ze niemozemy przy osobach doroslych ale jak oni nie patrza to robimy co chemy :diabloti: zart niebede rozpijac kolezanek z dogo :evil_lol: sama nie pije oczywiscie ;)[/quote]No to tak cichaczem pojdziemy sobie w krzaczki, niby na spacervk z pivskami:evil_lol::evil_lol: Niv, no oczywiscie zartuje, zeby niv bylo, ze ja jakas zla mlodzivz Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 mlodziez jest dobra tylko my jestesmy zle :evil_lol: biore fajna kuzynke :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']mlodziez jest dobra tylko my jestesmy zle :evil_lol: biore fajna kuzynke :diabloti:[/quote]ej ja nie jestem zla, tylko zcasem wredna, ale to tylko nauczycielv tak mowia:roll::roll: wiec oni sie nie licza:eviltong: A ile kuzyneczka ma latek? mam nadzieje, ze pvlnoletnia, bo ktos trunki musi nam kupowac:diabloti::evil_lol::evil_lol: Zartuje oczywiscie;) Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pelnoletnia :diabloti: innej bym nie wziela :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']pelnoletnia :diabloti: innej bym nie wziela :evil_lol:[/quote]To bardzo, bardzo sie ciesze:multi::multi::multi: Kurcze, ja juz nie moge doczekac sie tego zlociku:multi::multi: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a wiesz ze ja tez niemoge sie doczekac :evil_lol: no i kella mi powiedziala ze tez sie cieszy z wyjazdu :diabloti: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Prościej będzie jeśli zgłoszą sie te osoby, którym nie śpieszy się do zlotu. :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']a wiesz ze ja tez niemoge sie doczekac :evil_lol: no i kella mi powiedziala ze tez sie cieszy z wyjazdu :diabloti:[/quote]Bobik to olewa i tak wszystkie psy, wiec jemu tam nie zalezy. Mam nadzieje, ze moze nauczy sie bawic z psami na zlocie:roll: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 kellla ma malo mozliwosci pobiegania z psami..dlateg mam nadzieje ze bedzie sie ladnie bawic i sie nauczy :) nie przepada za bullami niektorymi ale z tego co wiem to zadnego niebedzie ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale nagdalsymy hihi B[B]vda mi[/B]eli chiociaz co nadrabiac Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 e tam i tak to omina i niebeda czytac :diabloti: gadajmy jeszcze moze kto sie skusi poczytac :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']e tam i tak to omina i niebeda czytac :diabloti: gadajmy jeszcze moze kto sie skusi poczytac :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol: Ale my wredne jestesmy:evil_lol::evil_lol: A o czym by tu pogadac?:razz: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Na spacer z psami poszłam, a tutaj ponad 10 stron do nadrobienia...!! :-o Jeśli chodzi o biegi na zlocie, to mamy już kilka chętnych!! Dodatkowo dopisuje się Dawix! :evil_lol: [COLOR=yellow](A jak przyjdzie co do czego, to nikt się nie przyzna, że był chętny).[/COLOR] [COLOR=black]Co do listy rzeczy, które należy zabrać, to ja mogę zrobić! :multi: Ale nie obiecuję, że się spodoba wszystkim! :evil_lol:[/COLOR] Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o zlocie zgodnie z tematem :evil_lol: czyli czy bierzesz kaganiec na zlot? Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Prościej będzie jeśli zgłoszą sie te osoby, którym nie śpieszy się do zlotu. :eviltong:[/quote] a są takie? :eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 niema :evil_lol: a jak sa :mad: :) zobaczymy na zlocie :diabloti: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)'] Jeśli chodzi o biegi na zlocie, to mamy już kilka chętnych!! Dodatkowo dopisuje się Dawix! :evil_lol: [COLOR=yellow](A jak przyjdzie co do czego, to nikt się nie przyzna, że był chętny).[/COLOR] [/quote] a ktoś będzie mierzył czas?:eviltong: bo nie chciałabym się skompromitować:evil_lol: Quote
Recommended Posts