Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mada:)']Wiki masz rację... Przykro nam, że dopiero teraz dowiedziałyśmy się o pielgrzymce. Tak to jest, gdy niezbyt często chodzi się do kościoła.
Życzymy miłej zabawy na zlocie i prosimy o fotki, gdy już wrócicie! Chcemy wiedzieć, co przegapiłyśmy. :lol:[/quote]

Się nie chodzi do kościoła, a na pielgrzymkę się idzie, tak?:eviltong: Coś mi tutaj nie pasuje..:eviltong:

Posted

:hmmmm: Przeglądam sobie tak pierwszą stronę i w spisie kolorowym (:diabloti:) nie ma napisane, że jadę z psem :mad:
Kwestia zapłacenia to już tylko kilka dni, więc w takim szybkim czasie na pewno się nie rozmyślę. Proszę o poprawkę w tym spisie na
Asia&gordonisko + osoba ( pokój 1-os.) + pies+ domek
;)
Co do psa to rasa seter szkocki gordon ;)

Posted

[quote name='rose']Się nie chodzi do kościoła, a na pielgrzymkę się idzie, tak?:eviltong: Coś mi tutaj nie pasuje..:eviltong:[/quote]
No właśnie też mnie to dziwi, do kościoła nie chodzą, a na pielgrzymkę lecą na kolanach. :-o :cool1:

[quote name='Asia&gordonisko']:hmmmm: Przeglądam sobie tak pierwszą stronę i w spisie kolorowym (:diabloti:) nie ma napisane, że jadę z psem :mad:
Kwestia zapłacenia to już tylko kilka dni, więc w takim szybkim czasie na pewno się nie rozmyślę. Proszę o poprawkę w tym spisie na
Asia&gordonisko + osoba ( pokój 1-os.) + pies+ domek
;)
Co do psa to rasa seter szkocki gordon ;)[/quote]
Sorki, już poprawiam. ;)

Posted

jak juz dopisujecie spis na pierwsza strone psiakow to moje tez zapiszcie :razz: ja niewiem jeszcze kiedy wplace to zalezy od rodzicow :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No właśnie też mnie to dziwi, do kościoła nie chodzą, a na pielgrzymkę lecą na kolanach. :-o :cool1:
[/QUOTE]

Tak jak Mada powiedziała. Jeśli nie pójdę na pielgrzymkę- w formie pokuty za niechodzenie do Kościoła to mnie ksiądz nie dopuści do bierzmowania. :roll:

Posted

Ja na szczęście wczoraj miałam bierzmowanie i przeżyłam... Uff...
No i wlaśnie wczoraj dowiedziałam się o pielgrzymce i postanowilyśmy z Wiki jechać. :lol:

Posted

[quote name='Dianeczka']Tak jak Mada powiedziała. Jeśli nie pójdę na pielgrzymkę- w formie pokuty za niechodzenie do Kościoła to mnie ksiądz nie dopuści do bierzmowania. :roll:[/quote]

To do bierzmowania za rok pójdziesz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']To do bierzmowania za rok pójdziesz:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Powiedział ksiądz, że albo teraz naprawię swoje złe uczynki albo w ogóle. Mam wybierać. :roll: :placz:

Posted

rose - my naprawdę nie ściemniamy. Jako, że dziś jest taki, a nie inny dzień, może jutro uwierzycie.
Wiki, mogłyśmy poczekać z tą wiadomością do jutra... :cool1:

Posted

[quote name='Mada:)']rose - my naprawdę nie ściemniamy. Jako, że dziś jest taki, a nie inny dzień, może jutro uwierzycie.
Wiki, mogłyśmy poczekać z tą wiadomością do jutra... :cool1:[/QUOTE]

Nie pomyślałam :shake:

Posted

To może ja tak nieśmiało zapytam: co z zaliczką? Czy nasze 50 zł przepadło? Przecież za te pieniądze mogłabym kupić śliczną bluzeczkę... :loveu:

Posted

[quote name='Mada:)']To może ja tak nieśmiało zapytam: co z zaliczką? Czy nasze 50 zł przepadło? Przecież za te pieniądze mogłabym kupić śliczną bluzeczkę... :loveu:[/QUOTE]

Aaa... Tą co dzisiaj widziałysmy? :razz: Pięęękna była, do twarzy Ci w niej.
Ja to bym najlepiej prosiła o przelew na konto proboszcza, bo to on jest odpowiedzialny za organizację pielgrzymki...
Byłaby taka możliwość? :roll:

Posted

Piekna, piękna... :loveu: Ja juz za pielgrzymkę zapłaciłam! :eviltong: Wiki, a Ty się nadal gramolisz... :cool3: To jak z ta zaliczką? Bo mi bluzeczkę wykupią... :placz:

Posted

Po to była zaliczka, żeby była pewność, że jedziecie.. Zauważcie, że płacili tylko Ci którzy byli pewni, a jak ktoś nie był pewien to przedłużał zapłatę o miesiąc.. Ja za takie oddawanie pieniędzy na tym tracę:eviltong:

Najlepiej jak znajdziecie osoby, które pojadą za Was;)

Posted

[quote name='rose']Po to była zaliczka, żeby była pewność, że jedziecie.. Zauważcie, że płacili tylko Ci którzy byli pewni, a jak ktoś nie był pewien to przedłużał zapłatę o miesiąc.. Ja za takie oddawanie pieniędzy na tym tracę:eviltong:

Najlepiej jak znajdziecie osoby, które pojadą za Was;)[/quote]

haha ha Rose to kup jakieś ubranka :):) tak jak chciałaś coś zorganizować z moimi 360 zł :mad::diabloti:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=seagreen][B][U]EĘ... [/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=seagreen][B][U]PRIMA...[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]