rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Mada:)']Wiki masz rację... Przykro nam, że dopiero teraz dowiedziałyśmy się o pielgrzymce. Tak to jest, gdy niezbyt często chodzi się do kościoła. Życzymy miłej zabawy na zlocie i prosimy o fotki, gdy już wrócicie! Chcemy wiedzieć, co przegapiłyśmy. :lol:[/quote] Się nie chodzi do kościoła, a na pielgrzymkę się idzie, tak?:eviltong: Coś mi tutaj nie pasuje..:eviltong: Quote
Rahl Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :hmmmm: Przeglądam sobie tak pierwszą stronę i w spisie kolorowym (:diabloti:) nie ma napisane, że jadę z psem :mad: Kwestia zapłacenia to już tylko kilka dni, więc w takim szybkim czasie na pewno się nie rozmyślę. Proszę o poprawkę w tym spisie na Asia&gordonisko + osoba ( pokój 1-os.) + pies+ domek ;) Co do psa to rasa seter szkocki gordon ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='rose']Się nie chodzi do kościoła, a na pielgrzymkę się idzie, tak?:eviltong: Coś mi tutaj nie pasuje..:eviltong:[/quote] No właśnie też mnie to dziwi, do kościoła nie chodzą, a na pielgrzymkę lecą na kolanach. :-o :cool1: [quote name='Asia&gordonisko']:hmmmm: Przeglądam sobie tak pierwszą stronę i w spisie kolorowym (:diabloti:) nie ma napisane, że jadę z psem :mad: Kwestia zapłacenia to już tylko kilka dni, więc w takim szybkim czasie na pewno się nie rozmyślę. Proszę o poprawkę w tym spisie na Asia&gordonisko + osoba ( pokój 1-os.) + pies+ domek ;) Co do psa to rasa seter szkocki gordon ;)[/quote] Sorki, już poprawiam. ;) Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jak juz dopisujecie spis na pierwsza strone psiakow to moje tez zapiszcie :razz: ja niewiem jeszcze kiedy wplace to zalezy od rodzicow :roll: Quote
Rahl Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Sorki, już poprawiam. ;)[/quote] Dziękuję bardzo, teraz jest OK :loveu:;) Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pielgrzymka to takie zadośćuczynienie. Postanowienie świąteczne... Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No właśnie też mnie to dziwi, do kościoła nie chodzą, a na pielgrzymkę lecą na kolanach. :-o :cool1: [/QUOTE] Tak jak Mada powiedziała. Jeśli nie pójdę na pielgrzymkę- w formie pokuty za niechodzenie do Kościoła to mnie ksiądz nie dopuści do bierzmowania. :roll: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja na szczęście wczoraj miałam bierzmowanie i przeżyłam... Uff... No i wlaśnie wczoraj dowiedziałam się o pielgrzymce i postanowilyśmy z Wiki jechać. :lol: Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Dianeczka']Tak jak Mada powiedziała. Jeśli nie pójdę na pielgrzymkę- w formie pokuty za niechodzenie do Kościoła to mnie ksiądz nie dopuści do bierzmowania. :roll:[/quote] To do bierzmowania za rok pójdziesz:evil_lol::evil_lol: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rose']To do bierzmowania za rok pójdziesz:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Powiedział ksiądz, że albo teraz naprawię swoje złe uczynki albo w ogóle. Mam wybierać. :roll: :placz: Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja chodze na bierzmo i mi nic ksiadz nie mowil o pielgrzymce :) cieszy sie jak mnie widzi raz w miesiacu w kosciele ;) Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie no teraz to już tak ściemniacie że szok:D:D:D Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dobra ja moze wierze :diabloti: mi to obojetnie czy prawda czy nie ale na zjazd jade :eviltong: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 rose - my naprawdę nie ściemniamy. Jako, że dziś jest taki, a nie inny dzień, może jutro uwierzycie. Wiki, mogłyśmy poczekać z tą wiadomością do jutra... :cool1: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Mada:)']rose - my naprawdę nie ściemniamy. Jako, że dziś jest taki, a nie inny dzień, może jutro uwierzycie. Wiki, mogłyśmy poczekać z tą wiadomością do jutra... :cool1:[/QUOTE] Nie pomyślałam :shake: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To może ja tak nieśmiało zapytam: co z zaliczką? Czy nasze 50 zł przepadło? Przecież za te pieniądze mogłabym kupić śliczną bluzeczkę... :loveu: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Mada:)']To może ja tak nieśmiało zapytam: co z zaliczką? Czy nasze 50 zł przepadło? Przecież za te pieniądze mogłabym kupić śliczną bluzeczkę... :loveu:[/QUOTE] Aaa... Tą co dzisiaj widziałysmy? :razz: Pięęękna była, do twarzy Ci w niej. Ja to bym najlepiej prosiła o przelew na konto proboszcza, bo to on jest odpowiedzialny za organizację pielgrzymki... Byłaby taka możliwość? :roll: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Piekna, piękna... :loveu: Ja juz za pielgrzymkę zapłaciłam! :eviltong: Wiki, a Ty się nadal gramolisz... :cool3: To jak z ta zaliczką? Bo mi bluzeczkę wykupią... :placz: Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 podejzewam ze organizatorki zajza niedlugo to wam odpowiedza ;) jak wykupia to znajdziesz inna :diabloti: Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Po to była zaliczka, żeby była pewność, że jedziecie.. Zauważcie, że płacili tylko Ci którzy byli pewni, a jak ktoś nie był pewien to przedłużał zapłatę o miesiąc.. Ja za takie oddawanie pieniędzy na tym tracę:eviltong: Najlepiej jak znajdziecie osoby, które pojadą za Was;) Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rose']Po to była zaliczka, żeby była pewność, że jedziecie.. Zauważcie, że płacili tylko Ci którzy byli pewni, a jak ktoś nie był pewien to przedłużał zapłatę o miesiąc.. Ja za takie oddawanie pieniędzy na tym tracę:eviltong: Najlepiej jak znajdziecie osoby, które pojadą za Was;)[/quote] haha ha Rose to kup jakieś ubranka :):) tak jak chciałaś coś zorganizować z moimi 360 zł :mad::diabloti: Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=seagreen][B][U]EĘ... [/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=seagreen][B][U]PRIMA...[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts