Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='baffi2']osszzz ty:mad: to Cię wyrzucę przez okno i wpadniesz do jeziorka :eviltong::eviltong:[/quote]No wiesz co, ja plywac niv umiem:placz::placz: Bobik mnie uratuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Mongrel']A w przyszłym to samo miejsce czy jakaś zmiana? Bo ja wiem, można gdzieś pod Miliczem zrobić, teren mamy fajny, masa świetnych miejsc spacerowych, mnóstwo lasów i w ogóle (ja to mogę o mojej okolicy w superlatywach samych mówić :lol:)... Na Karłowie mamy ośrodek wypoczynkowy, domków by nie zabrakło, basen tuż obok, prawie w lesie, po prostu full wypas :razz: dobra, to taka luźna propozycja była, a tak w ogóle to kto decyduje, gdzie będzie taki zlot?[/quote] W przyszłym roku zobaczymy gdzie będzie zlot, jeśli w Sierakowie będzie fajnie, to może znów tam. O tym gdzie będzie Zlot decyduje oraganizator (tym roku jestem nim ja :grins:), oczywiście brałam pod uwagę wszelkie podpowiedzi. Obdzwoniłam chyba z 50 ośrodków, nikt nie chciał tylu psów, a przynajmniej nie w sezonie, maj, wrzesień owszem, ale nie środek sezonu. W tym ośrodku się zgodzili, poza tym ośrodek jast na tyle mały, że możemy go wynająć w całości, co uważam jest bardzo komfortowe. Szukałam osrodków w bardziej centralnej części Polski, ale niestety, nie udało się. :cool1: Quote
baffi2 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.']No wiesz co, ja plywac niv umiem:placz::placz: Bobik mnie uratuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] tak blisko jezior mieszkasz i pływać nie umiesz:-o:evil_lol: to trzeba cie wrzucić zebys sie nauczyla:eviltong: a Bobik ma za malo sily żeby Cie uratować:eviltong: bo nie dajesz mu Actimela! :eviltong::eviltong: :evil_lol: Quote
Rahl Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Atkaaaa']Piotr- 27lat- Gdynia :D:diabloti:[/quote] Skąd Ty takie rzeczy wiesz :diabloti:? hi hi:lol: Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='baffi2']tak blisko jezior mieszkasz i pływać nie umiesz:-o:evil_lol: to trzeba cie wrzucić zebys sie nauczyla:eviltong: a Bobik ma za malo sily żeby Cie uratować:eviltong: bo nie dajesz mu Actimela! :eviltong::eviltong: :evil_lol:[/quote]No umiem, ale slabo:eviltong::eviltong: Ale za to bobis doskonale A mu niepotrzebny Actimvl, bo on kwiozercza bvstia i ma duze zabki:eviltong::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='baffi2']to się cieszę że w naszym domku nie będzie żadnej pary:evil_lol: bo ja lubię spać w nocy:eviltong:[/quote] :lol: :lol: :lol: [quote name='Atkaaaa']Piotr- 27lat- Gdynia :D:diabloti:[/quote] To ja zamawiam do mojego domku. :cool3: :loveu: :evil_lol: Tak mało facetów na dogo. :cool1: Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Asiu, Asiu glodnemu chleb na mysli haha Quote
baffi2 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Tak mało facetów na dogo. :cool1:[/quote] no niestety... na palcach można policzyć:cool1: widocznie dogomania jest bardziej hmm kobieca : P Quote
Atkaaaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Skąd Ty takie rzeczy wiesz :diabloti:? hi hi:lol:[/quote] A widzisz :eviltong::diabloti: Asia...hmm czy na pewno :D? Oj nie wiem... xD Quote
Sweet Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='baffi2']no niestety... na palcach można policzyć:cool1: widocznie dogomania jest bardziej hmm kobieca : P[/quote] ilu jest w sumie??:P mój sąsiad tez jest:P hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Asiu, Asiu glodnemu chleb na mysli haha[/quote] :lol::evil_lol: :eviltong: [quote name='Atkaaaa']Asia...hmm czy na pewno :D? Oj nie wiem... xD[/quote] A co będę sobie żałować. :diabloti: [B]Atkaaaa[/B], a Twoi rodzice nie puszczą Cię z [B]Pinhead[/B] na zlot? :cool3: Quote
Atkaaaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 nie... xD hmm to długa historia..opowiem na zlocie jak pojadę.. xD Quote
Rahl Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Kurcze... tylko na kilka minut poszłam do kuchni a tutaj już prawie cała strona do nadrobienia i ciągle jeszcze posty się pojawiają:razz: Jak wejdę w panel użytkownika to ten wątek prawie zawsze jest na samej górze:roll: Hmm... W tym roku miejsce sprzyjające dla mnie jak na zlot :) Nie jest tak bardzo daleko:lol: Quote
kelpie0 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jejku, wy tylko piszecie i piszecie :crazyeye: U mnie też na samej górze, zawsze :lol: Quote
Mongrel Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No, mnie nie ma dwa dni i potem szukam, dziesieć stron do tyłu... Cięzko być na dogo na bieżąco, zwłaszcza na tym temacie ;) Quote
kelpie0 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Mongrel']No, mnie nie ma dwa dni i potem szukam, dziesieć stron do tyłu... Cięzko być na dogo na bieżąco, zwłaszcza na tym temacie ;)[/quote] Mordo Ty moja, jesteś ;) Fakt ciężko, a na bieżąco być ze wszystkim to cud! :cool1: (oczywiście na dogo) Quote
Mongrel Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='kelpie0']Mordo Ty moja, jesteś ;) Fakt ciężko, a na bieżąco być ze wszystkim to cud! :cool1: (oczywiście na dogo)[/quote] To ja Ciebie złapać nie mogę, raz jesteś, raz Cię nie ma... A ja mam jutro wolne to siedzę i nadrabiam zaległości... ;) Ale tak na marginesie, to może by oddzielić ten cały oftop na kilkaset stron od rzeczywistych informacji, które przydadzą się komuś, kto wybiera sie na zlot... Czy w zasadzie wszystko co niezbędne jest w pierwszym poście? Quote
Basia i Barni Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Atkaaaa']oj tam czepiacie sie !! :D :P[/quote] piotrze jezeli masz 27 lat to do naszego domku prosze z dziewczyna i bedzie komplet :diabloti: piwko i inne uzywki w postaci psiurków a ten twoj pudel to rewela z gryzoniem na glowie :diabloti::razz: Quote
Atkaaaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Basia i Barni']piotrze jezeli masz 27 lat to do naszego domku prosze z dziewczyna i bedzie komplet :diabloti: piwko i inne uzywki w postaci psiurków a ten twoj pudel to rewela z gryzoniem na glowie :diabloti::razz:[/quote] :evil_lol: Atkaaaa i Pinhead to dwie rózne osoby:diabloti: czzy ja cos zle zrozumialam:lol: Quote
Basia i Barni Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Atkaaaa']:evil_lol: Atkaaaa i Pinhead to dwie rózne osoby:diabloti: czzy ja cos zle zrozumialam:lol:[/quote] chopie nie-- rozumia chocby szlag mnie trafil i bog doł lepszy rozum -oswieć mnie :diabloti::roll::shake: Quote
Pinhead Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pudel jest Atki, ja mam beagla. Atkaaaa a Pinhead to dwie różne osoby:eviltong:. Ona jest dziewczyna a ja facetem jakbyś nie wiedziała:evil_lol:. Quote
Magot Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='baffi2']to się cieszę że w naszym domku nie będzie żadnej pary:evil_lol: bo ja lubię spać w nocy:eviltong:[/quote] Ze mną to bynajmniej nie będzie możliwe:razz::diabloti: [quote name='kelpie0']Jejku, wy tylko piszecie i piszecie :crazyeye: U mnie też na samej górze, zawsze :lol:[/quote] Nie ma zmiłuj:cool1::evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Nie no masakra, 1 dzień na dogo mnie nie ma i 4 strony w tym temacie do nadrobienia:evil_lol: Dobra Mysiu zmywamy się stąd, za niedługo szkolenie mamy, a ja 15 minut temu z nocki wróciłam:roll: Quote
Recommended Posts