Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baffi2']osszzz ty:mad:
to Cię wyrzucę przez okno i wpadniesz do jeziorka :eviltong::eviltong:[/quote]No wiesz co, ja plywac niv umiem:placz::placz: Bobik mnie uratuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mongrel']A w przyszłym to samo miejsce czy jakaś zmiana? Bo ja wiem, można gdzieś pod Miliczem zrobić, teren mamy fajny, masa świetnych miejsc spacerowych, mnóstwo lasów i w ogóle (ja to mogę o mojej okolicy w superlatywach samych mówić :lol:)... Na Karłowie mamy ośrodek wypoczynkowy, domków by nie zabrakło, basen tuż obok, prawie w lesie, po prostu full wypas :razz: dobra, to taka luźna propozycja była, a tak w ogóle to kto decyduje, gdzie będzie taki zlot?[/quote]
W przyszłym roku zobaczymy gdzie będzie zlot, jeśli w Sierakowie będzie fajnie, to może znów tam.
O tym gdzie będzie Zlot decyduje oraganizator (tym roku jestem nim ja :grins:), oczywiście brałam pod uwagę wszelkie podpowiedzi.
Obdzwoniłam chyba z 50 ośrodków, nikt nie chciał tylu psów, a przynajmniej nie w sezonie, maj, wrzesień owszem, ale nie środek sezonu.
W tym ośrodku się zgodzili, poza tym ośrodek jast na tyle mały, że możemy go wynająć w całości, co uważam jest bardzo komfortowe.
Szukałam osrodków w bardziej centralnej części Polski, ale niestety, nie udało się. :cool1:

Posted

[quote name='Izabela124.']No wiesz co, ja plywac niv umiem:placz::placz: Bobik mnie uratuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
tak blisko jezior mieszkasz i pływać nie umiesz:-o:evil_lol:
to trzeba cie wrzucić zebys sie nauczyla:eviltong: a Bobik ma za malo sily żeby Cie uratować:eviltong: bo nie dajesz mu Actimela! :eviltong::eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']tak blisko jezior mieszkasz i pływać nie umiesz:-o:evil_lol:
to trzeba cie wrzucić zebys sie nauczyla:eviltong: a Bobik ma za malo sily żeby Cie uratować:eviltong: bo nie dajesz mu Actimela! :eviltong::eviltong: :evil_lol:[/quote]No umiem, ale slabo:eviltong::eviltong: Ale za to bobis doskonale
A mu niepotrzebny Actimvl, bo on kwiozercza bvstia i ma duze zabki:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']to się cieszę że w naszym domku nie będzie żadnej pary:evil_lol:
bo ja lubię spać w nocy:eviltong:[/quote]
:lol: :lol: :lol:

[quote name='Atkaaaa']Piotr- 27lat- Gdynia :D:diabloti:[/quote]
To ja zamawiam do mojego domku. :cool3: :loveu: :evil_lol:
Tak mało facetów na dogo. :cool1:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Tak mało facetów na dogo. :cool1:[/quote]
no niestety... na palcach można policzyć:cool1:
widocznie dogomania jest bardziej hmm kobieca : P

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Skąd Ty takie rzeczy wiesz :diabloti:? hi hi:lol:[/quote]

A widzisz :eviltong::diabloti:

Asia...hmm czy na pewno :D? Oj nie wiem... xD

Posted

[quote name='baffi2']no niestety... na palcach można policzyć:cool1:
widocznie dogomania jest bardziej hmm kobieca : P[/quote]

ilu jest w sumie??:P mój sąsiad tez jest:P hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Asiu, Asiu glodnemu chleb na mysli haha[/quote]
:lol::evil_lol: :eviltong:

[quote name='Atkaaaa']Asia...hmm czy na pewno :D? Oj nie wiem... xD[/quote]
A co będę sobie żałować. :diabloti:

[B]Atkaaaa[/B], a Twoi rodzice nie puszczą Cię z [B]Pinhead[/B] na zlot? :cool3:

Posted

Kurcze... tylko na kilka minut poszłam do kuchni a tutaj już prawie cała strona do nadrobienia i ciągle jeszcze posty się pojawiają:razz:
Jak wejdę w panel użytkownika to ten wątek prawie zawsze jest na samej górze:roll:
Hmm... W tym roku miejsce sprzyjające dla mnie jak na zlot :) Nie jest tak bardzo daleko:lol:

Posted

[quote name='Mongrel']No, mnie nie ma dwa dni i potem szukam, dziesieć stron do tyłu... Cięzko być na dogo na bieżąco, zwłaszcza na tym temacie ;)[/quote]

Mordo Ty moja, jesteś ;)

Fakt ciężko, a na bieżąco być ze wszystkim to cud! :cool1:

(oczywiście na dogo)

Posted

[quote name='kelpie0']Mordo Ty moja, jesteś ;)

Fakt ciężko, a na bieżąco być ze wszystkim to cud! :cool1:

(oczywiście na dogo)[/quote]

To ja Ciebie złapać nie mogę, raz jesteś, raz Cię nie ma... A ja mam jutro wolne to siedzę i nadrabiam zaległości... ;)

Ale tak na marginesie, to może by oddzielić ten cały oftop na kilkaset stron od rzeczywistych informacji, które przydadzą się komuś, kto wybiera sie na zlot... Czy w zasadzie wszystko co niezbędne jest w pierwszym poście?

Posted

[quote name='Atkaaaa']oj tam czepiacie sie !! :D :P[/quote]
piotrze jezeli masz 27 lat to do naszego domku prosze z dziewczyna i bedzie komplet :diabloti: piwko i inne uzywki w postaci psiurków a ten twoj pudel to rewela z gryzoniem na glowie :diabloti::razz:

Posted

[quote name='Basia i Barni']piotrze jezeli masz 27 lat to do naszego domku prosze z dziewczyna i bedzie komplet :diabloti: piwko i inne uzywki w postaci psiurków a ten twoj pudel to rewela z gryzoniem na glowie :diabloti::razz:[/quote]
:evil_lol: Atkaaaa i Pinhead to dwie rózne osoby:diabloti: czzy ja cos zle zrozumialam:lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']:evil_lol: Atkaaaa i Pinhead to dwie rózne osoby:diabloti: czzy ja cos zle zrozumialam:lol:[/quote]
chopie nie-- rozumia chocby szlag mnie trafil i bog doł lepszy rozum -oswieć mnie :diabloti::roll::shake:

Posted

[quote name='baffi2']to się cieszę że w naszym domku nie będzie żadnej pary:evil_lol:
bo ja lubię spać w nocy:eviltong:[/quote]
Ze mną to bynajmniej nie będzie możliwe:razz::diabloti:

[quote name='kelpie0']Jejku, wy tylko piszecie i piszecie :crazyeye:

U mnie też na samej górze, zawsze :lol:[/quote]
Nie ma zmiłuj:cool1::evil_lol:

Posted

Nie no masakra, 1 dzień na dogo mnie nie ma i 4 strony w tym temacie do nadrobienia:evil_lol:

Dobra Mysiu zmywamy się stąd, za niedługo szkolenie mamy, a ja 15 minut temu z nocki wróciłam:roll: