Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj Gosia... to się wkopałąś:cool1:

Gdzies nr byl podany :D ale moge prosic jeszcze raz? :razz:
Teraz już może za późno na dzwonienie więc może kiedy indziej i jak mama bedzie w dobrym nastroju :D
A o domki nie w ośrodku i info o nich to ja poproszę :D:diabloti:

Posted

nie bylo mnie tu pare dni,widze ze robiliscie liste jakie psiaki jada,wiec "melduje" ze bede z suczka ONka albo labradorka,jeszcze nie wiem ktora pojedzie ze mna..;)

Posted

[quote name='psiunia1']nie bylo mnie tu pare dni,widze ze robiliscie liste jakie psiaki jada,wiec "melduje" ze bede z suczka ONka albo labradorka,jeszcze nie wiem ktora pojedzie ze mna..;)[/quote]

bierz i jedną i drugą :cool3:

Posted

[quote name='Atkaaaa']Nooo... Piotruś wszedł :D
Dogomaniacy! Pomóżcie temu człowiekowi wytłumaczyć miejsce w stadzie psa! :D[/quote]

kolejny facet na dogo? :crazyeye::diabloti:

A gdzie jest miejsce psa w stadzie? :evil_lol:

Posted

gdziescie mnie ciotki ulokowałay -skoro zaplacilam caloć wczesniej to stawiam warunki :diabloti::razz:
pokoj 2 osobowy dla mnie i dla meza i psa- a w domku prosilabym osoby pelnoletnie -bo z mezem chcemy sie odstresowac i napic sie podczas urlopu a nie na oczach innych nie pelnoletnich :roll:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko'][SIZE=1]PS... Asiu, czy dzwoniłaś już aby dowiedzieć się o ceny tych pokoi:cool3::lol:?[/SIZE][/quote]
Asiu, przepraszam, nie dzwoniłam, miałam niespodziwanych gości i zapomniałam. :oops: Jutro zadzwonię na pewno. ;)

[quote name='Pinhead']Ja się pojawie, to znaczy Pinhead+Czaki (beagel) :p a co do domku to nie wiem który numer ;).[/quote]
Czyli zapisać Cię do domku tak? :cool3:
A skąd jesteś?
I w jakim wieku jesteś mniej więcej? (Pytam żeby wiedzieć, do którego domku Cię przydzielić.) ;)

Posted

[quote name='Basia i Barni']gdziescie mnie ciotki ulokowałay -skoro zaplacilam caloć wczesniej to stawiam warunki :diabloti::razz:
pokoj 2 osobowy dla mnie i dla meza i psa- a w domku prosilabym osoby pelnoletnie -bo z mezem chcemy sie odstresowac i napic sie podczas urlopu a nie na oczach innych nie pelnoletnich :roll:[/quote]
Basiu będziesz w domku z Herspiri i jej TZ. Każda para będzie miała osobny pokój. Ok? :cool3:

Posted

[quote name='Atkaaaa']oj Gosia... to się wkopałąś:cool1:

Gdzies nr byl podany :D ale moge prosic jeszcze raz? :razz:
Teraz już może za późno na dzwonienie więc może kiedy indziej i jak mama bedzie w dobrym nastroju :D
A o domki nie w ośrodku i info o nich to ja poproszę :D:diabloti:[/quote]
A co ty nie?:diabloti: Ojoj ja niechce!:placz: Ale jakoś wytrzymam!!!:roll: I to nietylko ja jade z mamą!:eviltong: Ale no poprostu niemam słów ! Lecz jest jeszcze jakaś szansa bo dziś nic niewspominała że ze mną jedzie! :lol: Ale wątpie:shake: Hehe może jednak będe miła szczeniaki już niedługo! Kto mi powie jak się zakłada galerie psa? Hmm.....pliss.....:help1::Dog_run:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Asiu, przepraszam, nie dzwoniłam, miałam niespodziwanych gości i zapomniałam. :oops: Jutro zadzwonię na pewno. ;)
[/quote]
No to czekam do jutra;)

Kolejna osoba na zlocik:multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
I w jakim wieku jesteś mniej więcej? (Pytam żeby wiedzieć, do którego domku Cię przydzielić.) ;)[/quote]
jak tak dalej pójdzie, to Asia będzie pytała o zainteresowania, hobby i upodobania aby odpowiednio przydzielić:evil_lol:

Posted

[quote name='gossia']A co ty nie?:diabloti: Ojoj ja niechce!:placz: Ale jakoś wytrzymam!!!:roll: I to nietylko ja jade z mamą!:eviltong: Ale no poprostu niemam słów ! Lecz jest jeszcze jakaś szansa bo dziś nic niewspominała że ze mną jedzie! :lol: Ale wątpie:shake: Hehe może jednak będe miła szczeniaki już niedługo! Kto mi powie jak się zakłada galerie psa? Hmm.....pliss.....:help1::Dog_run:[/quote]
hmm... gossia, chyba na poprzedniej stronie było sporo pytań co do Ciebie... a dokładniej psów...

;)

Posted

[quote name='gossia']A co ty nie?:diabloti: Ojoj ja niechce!:placz: Ale jakoś wytrzymam!!!:roll: I to nietylko ja jade z mamą!:eviltong: Ale no poprostu niemam słów ! Lecz jest jeszcze jakaś szansa bo dziś nic niewspominała że ze mną jedzie! :lol: Ale wątpie:shake: Hehe może jednak będe miła szczeniaki już niedługo! Kto mi powie jak się zakłada galerie psa? Hmm.....pliss.....:help1::Dog_run:[/quote]Czy twojv psy maja rodowody? Ilv masz lat?:razz:

Posted

[quote name='baffi2']jak tak dalej pójdzie, to Asia będzie pytała o zainteresowania, hobby i upodobania aby odpowiednio przydzielić:evil_lol:[/quote]
oooo yesssss :evil_lol:

wiec ja poprosze domek dla pelnoletnich -palacych - kochajacych labradory i nocne libacje :multi::shake:

Posted

Widzę, że jesteś z Milicza, to nie tak daleko ode mnie. :cool3: ;)[/quote]

Noo, niedaleko, a ja w Rawiczu to się nawet urodziłam :cool3:

[quote name='kelpie0']Jak możesz :mad: A mnie się pytałaś, czy ja tego, tego, tego Ramza chcę pod jednym dachem (pfu... namiotem ;)) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No dobra ewentualnie możesz go zabrać, ale ja go przed Edką pilnować nie będę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=1][COLOR=red]Bierzesz na siebie tę bardzo odpowiedzialną odpowiedzialność? :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
A ja się Ciebie nie muszę pytać :eviltong: to Ty się mnie pytaj, czy ja Educhnę chcę widzieć :eviltong:. Ramz sobie z Edką poradzi, może się zżyją wreszcie... Ja się o niego nie obawiam. Biorę na siebie tę bardzo odpowiedzialną odpowiedzialność...

Zloty są co roku. Do tej pory zawsze były w Morsku koło Zawiercia, ale teraz zmieniliśmy miejsce, żeby było ciekawiej. ;)
[/quote]

A w przyszłym to samo miejsce czy jakaś zmiana? Bo ja wiem, można gdzieś pod Miliczem zrobić, teren mamy fajny, masa świetnych miejsc spacerowych, mnóstwo lasów i w ogóle (ja to mogę o mojej okolicy w superlatywach samych mówić :lol:)... Na Karłowie mamy ośrodek wypoczynkowy, domków by nie zabrakło, basen tuż obok, prawie w lesie, po prostu full wypas :razz: dobra, to taka luźna propozycja była, a tak w ogóle to kto decyduje, gdzie będzie taki zlot?

[quote name='gossia']
A może ja już przyjade z moim nowym Seterkiem?
Bo chcemy dopuścić i mieć małe i 2 zostawiamy sobie ;d;d;d
No ale jeszcze niewiem![/quote]

"Chcemy dopuścić"? To wyrażenie od razu kojarzy mi się z ludźmi, którzy nieodpowiedzialnie rozmnażają swoje zwierzęta. Nie chcę nikogo obrazić, ale to tak samo przychodzi na mysl... :roll:
A mają rodowody? Bo jeśli nie, to wiesz chyba dobrze, że jest juz zbyt wiele potrzebujących psów, którym trudno znaleźć domy, żeby jeszcze "produkować" następne... Potencjalnym nabywcom można przecież zaproponować psa schroniskowego, albo takiego, co jest w DT... Na dogo ich nie brakuje... Ale jeśli mają rodowody, to się nie czepiam :oops:.

Posted

Czyli zapisać Cię do domku tak? :cool3:
A skąd jesteś?
I w jakim wieku jesteś mniej więcej? (Pytam żeby wiedzieć, do którego domku Cię przydzielić.) ;)[/quote]

Piotr- 27lat- Gdynia :D:diabloti:

Posted

[quote name='baffi2']to się cieszę że w naszym domku nie będzie żadnej pary:evil_lol:
bo ja lubię spać w nocy:eviltong:[/quote]Ale i tak niv bedzivsz spala, haha bo ja ci niv dam:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='gossia']A co ty nie?:diabloti: Ojoj ja niechce!:placz: Ale jakoś wytrzymam!!!:roll: I to nietylko ja jade z mamą!:eviltong: Ale no poprostu niemam słów ! Lecz jest jeszcze jakaś szansa bo dziś nic niewspominała że ze mną jedzie! :lol: Ale wątpie:shake: Hehe może jednak będe miła szczeniaki już niedługo! Kto mi powie jak się zakłada galerie psa? Hmm.....pliss.....:help1::Dog_run:[/quote]

Dobiłaś mnie własnie:shake:
Co z tymi rodowodami?

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale i tak niv bedzivsz spala, haha bo ja ci niv dam:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
osszzz ty:mad:
to Cię wyrzucę przez okno i wpadniesz do jeziorka :eviltong::eviltong: