Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']A my? W którym domku możemy odespać sie czasami?:roll:
Ktoś może nas przygarnie?:oops:[/quote]
Możesz stworzyć sobie własny domek bo reszta zapełniona bo nie wszycy się wpisali do domków:cool3::cool3::cool3:bo tak będziesz miała wyrko dla siebie (a może pieska?:evil_lol:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj bierz Bardo, ja ci pomoge go pilnowac :)[/quote]
A powiedz mojej mamie :D Poza tym Bardo tęsknił by za mamą, bo on do niej przywiązany... Zobaczę jeszcze :lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Nie chciałabyś:evil_lol:
Są tu osoby co mojego diabła znają:evil_lol:
Szczególnie Asia może duuużo opowiadać:evil_lol:. np o budzeniu, o cieszeniu się:lol::lol::lol:[/quote]
Chciałabym :D!
Mój też hm.. budzi... nie wdawając sie w szczególy :D

Posted

[quote name='Atkaaaa']Chciałabym :D!
Mój też hm.. budzi... nie wdawając sie w szczególy :D[/quote]
Ale i tak się z nim nie podziele:eviltong:
On jedzie na ten zlot w formie go tam szkolenia, nie zabaw;) Bo się będzie chłopak uczył skupiać na mnie przy obcych psach:lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ok Asia jak wejdzie to napisze;)
180zł poprosimy na konto:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Hi hi ;) W najbliższym czasie postaram się przesłać :lol:
Ps: znowu posty się pomieszały...

Posted

[quote name='Atkaaaa']:placz::placz::placz::placz::placz::-(:diabloti:
[SIZE=1]Ostatniego dnia zlotu Duke tajemniczo zniknie...:diabloti:[/SIZE][/quote]
Na prawdę poznasz tego psa i będziesz miała go dość wiele osób go ma dość po 2minutach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyż za bardzo pokazuje swoje uczucia :D

Posted

[quote name='Karilka']To są jeszcze domki "niezagospodarowane?"
I tak założe się, ze będziemy wszyscy siedzieć w jednym jak sie da:evil_lol:.[/quote]
Mamy do dyspozycji 11 domków na razie są złożone 6, wiele osób jeszcze nie podzieliło się wiec możesz stworzyć kolejny gdzie dołączą jeszcze 4 osoby;)

Posted

A nasz będzie najgłośniejszy bo będzie gitara, grill, alkohol, dobry klimat i aussik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i przybysze z domku nr 1:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Na prawdę poznasz tego psa i będziesz miała go dość wiele osób go ma dość po 2minutach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyż za bardzo pokazuje swoje uczucia :D[/quote]
Chetnie sie przekonam :D

Posted

Nie macie co robić?:crazyeye: 5 stron do tyłu byłam, a się tylko na 2 godzinki zdrzemnęłam :evil_lol: co do grilla Kara ma racje, siano dacie to się z nami dogadacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Nie macie co robić?:crazyeye: 5 stron do tyłu byłam, a się tylko na 2 godzinki zdrzemnęłam :evil_lol: co do grilla Kara ma racje, siano dacie to się z nami dogadacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
yo yo księgowo, ale dałaś ryma:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Nie macie co robić?:crazyeye: 5 stron do tyłu byłam, a się tylko na 2 godzinki zdrzemnęłam :evil_lol: co do grilla Kara ma racje, siano dacie to się z nami dogadacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Kiedy ona kasy chce:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A nasz będzie najgłośniejszy bo będzie gitara, grill, alkohol, dobry klimat i aussik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i przybysze z domku nr 1:evil_lol:[/quote]
super:cool3: jednym słowem: będziecie zakłócać ciszę nocną:diabloti::evil_lol::evil_lol:

a będzie Komar śpiewał "zostawcie titanica" tak jak na filmiku z Waszego sylwestra?:evil_lol::evil_lol:bo to było boskie:oops::loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']super:cool3: jednym słowem: będziecie zakłócać ciszę nocną:diabloti::evil_lol::evil_lol:

a będzie Komar śpiewał "zostawcie titanica" tak jak na filmiku z Waszego sylwestra?:evil_lol::evil_lol:bo to było boskie:oops::loveu:[/quote]
No wiem,wiem bosko śpiewamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może za drobną opłatą, za jaakies kanapeczki na śniadanie to może będzie dało się coś załatwić by zaśpiewać bo Rose ma wpływ na Komara:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']No wiem,wiem bosko śpiewamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może za drobną opłatą, za jaakies kanapeczki na śniadanie to może będzie dało się coś załatwić by zaśpiewać bo Rose ma wpływ na Komara:evil_lol::evil_lol:[/quote]
nooo mnie się bardzo podobało:cool3::cool3: Zapłacimy w naturze, buahahah :grin: :grin: :grin: tzn. przygotujemy Wam kanapeczki na łonie natury:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']To może faktycznie ktoś by z nią pogadał... (Asia&Ginger? ) :D
Hmm a fotki pokazywałam...i hmm.. xD mama stwierdziła że te [sy na tej fotce są za duże :O Bo mama uważa duży- groźny ;/
[url]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00360.jpg[/url]
Tylko że ja tam full dużych psów nie widzę... :(
A kuzynka jest tylko rok starsza więc też nie pełnoletnia... i nikogo z mojej okolicy nie ma kto by jechał na zlot...
a te domki letniskowe to tak mysle żeby rodzice + ciocia wujek i kuzyn tam pojechali a my z kuzynką na zlot...[/quote]

No rzeczywiście największe psy:evil_lol: szczególnie mój york i grzywaczo-wypłoch oraz półroczny szczeniak ausika:evil_lol:

[quote name='Atkaaaa']:loveu::diabloti:
A York jaki skoczny :D[/quote]
Ma to po pani(też gdzieś tam jest moje zdjęcia jak przez przeszkody skacze:evil_lol:

[quote name='KaRa_']Nie chciałabyś:evil_lol:
Są tu osoby co mojego diabła znają:evil_lol:
Szczególnie Asia może duuużo opowiadać:evil_lol:. np o budzeniu, o cieszeniu się:lol::lol::lol:[/quote]
Nie tylko Asia:mad:
Duke odbijał się od głowy mojej i skakał na głowę Asi:mad:

[quote name='KaRa_']Na prawdę poznasz tego psa i będziesz miała go dość wiele osób go ma dość po 2minutach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyż za bardzo pokazuje swoje uczucia :D[/quote]
Ja to potwierdzam:D

[quote name='Atkaaaa']:placz::placz::placz::placz::placz::-(:diabloti:
[SIZE=1]Ostatniego dnia zlotu Duke tajemniczo zniknie...:diabloti:[/SIZE][/quote]
To już ci współczuje, oddasz go szybciej jak myślisz:PP

Posted

[quote name='Patikujek']
Ma to po pani(też gdzieś tam jest moje zdjęcia jak przez przeszkody skacze:evil_lol:
[/quote]
Tej yorki pomyliłaś :turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='Patikujek']No rzeczywiście największe psy:evil_lol: szczególnie mój york i grzywaczo-wypłoch oraz półroczny szczeniak ausika:evil_lol:

[/quote]
York i szczeniak się nie liczą :D Chodziło jej o tego Bouviera(dobrze napisalam i zgadlam rase xD )bo przeciesz on mnie zje xD i Dzekiego też D:

Posted

[quote name='Atkaaaa']York i szczeniak się nie liczą :D Chodziło jej o tego Bouviera(dobrze napisalam i zgadlam rase xD )bo przeciesz on mnie zje xD i Dzekiego też D:[/quote]
ja tam bovuiera na zdjęciu nie widze tylko ow. francuskiego:evil_lol: