rose Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 magdyska25 chyba Cię nie ma na liście zlotowiczów.. czy mi sie tylko tak wydaje:eviltong:? Quote
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='rose']magdyska25 chyba Cię nie ma na liście zlotowiczów.. czy mi sie tylko tak wydaje:eviltong:?[/quote] twe oczka mówią prawde:( no i dopiszcie Madzie przynajmniej nie bede ostatnia na liscie :placz: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hmmm jak to ostatnia to już miejsc nie ma......... aha przepraszam źle zrozumiałam:) ahhhhhh te blond włosy:):):):) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']ja ani razu nie byłam na zlocie (też właśnie troszkę będzie mi "nieswojo" ale w końcu to dogomaniacy:cool3: [/quote] też jadę pierwszy raz :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']ja ani razu nie byłam na zlocie (też właśnie troszkę będzie mi "nieswojo" ale w końcu to dogomaniacy:cool3: i nie ma się czego bać:)) tylko ja raczej nie jadę pod namiot...[/quote] Ja jadę dopiero drugi raz. W tamtym roku też prawie nikogo nie znałam. ;) [quote name='Atkaaaa']A czy jedzie ktoś z trójmiasta?[/quote] Zajrzyj na pierwszą stronę, tam jest napisane kto skąd jedzie, bo teraz nie pamiętam. ;) Quote
rose Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Atki też nie widzę na liście:eviltong: Ja już nie wiem, kto jedzie a kto nie:eviltong::roll: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Oj Atkaaaa to będziesz pierwsza:cool3: hmmmm no właśnie się zastanawiam czy by już w kwietniu sie nie zapisać i po prostu całą sumę zapłacić:p ile w ogóle jest jeszcze miejsc?? Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Atkaaaa']Czyli nikt :D[/quote] No rzeczywiście nikt. ;) Ale zawsze możesz namówić swoich znajomych psiarzy, a masz ich sporo. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']Oj Atkaaaa to będziesz pierwsza:cool3: hmmmm no właśnie się zastanawiam czy by już w kwietniu sie nie zapisać i po prostu całą sumę zapłacić:p ile w ogóle jest jeszcze miejsc??[/quote] Jest jeszcze około 10 wolnych miejsc + ewentualne dostawki. ;) Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 aha no dobra to ja się właśnie tak zastanawiam trzeba będzie "oskubać" mamę:) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']aha no dobra to ja się właśnie tak zastanawiam trzeba będzie "oskubać" mamę:)[/quote] Magdyska działaj, chcę Cię widzieć na zlocie :loveu: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 tak tak wiem ale Asia chyba nie jedzie!!!!!!:mad: Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']tak tak wiem ale Asia chyba nie jedzie!!!!!!:mad:[/quote] hmmmm... no właśnie czemu nie jedzie.... :roll: Już wiem, bo jej nie puszcze, jeszcze bardziej mi ją rozpiją, a to przecież jeszcze dziecko :lol: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty od razu Jej tak pilnujesz!!!!!! Uważaj bo uwierzę:diabloti: sama rozpija biedne dziecko:p (fotki mówiły same za siebie:evil_lol:) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty od razu Jej tak pilnujesz!!!!!! Uważaj bo uwierzę:diabloti: sama rozpija biedne dziecko:p (fotki mówiły same za siebie:evil_lol:)[/quote] a tam rozpija :evil_lol: To jest przygotowanie dziecka do dorosłego życia, ale taki "zlot" był by dla niej za dużym szokiem :diabloti::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Mysia_']a tam rozpija :evil_lol: To jest przygotowanie dziecka do dorosłego życia, ale taki "zlot" był by dla niej za dużym szokiem :diabloti::evil_lol:[/quote] buahah ok to tego mamusi nie pokaże :D Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ale oczywiście też coś zwiedzamy (bo na zdjęciach to ja same trunki % widziałam) albo ludzi wielce zmęczonych:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']ale oczywiście też coś zwiedzamy (bo na zdjęciach to ja same trunki % widziałam) albo ludzi wielce zmęczonych:evil_lol:[/quote] na jakich zdięciach? :eviltong: Trzeba się ich pozbyć :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Atkaaaa']buahah ok to tego mamusi nie pokaże :D[/quote] powiedz że Mysia niespełna rozumu jest no wiesz Atkaaaa praca (szkoła?) dużo nauki i się odbija na psychice:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']powiedz że Mysia niespełna rozumu jest no wiesz Atkaaaa praca (szkoła?) dużo nauki i się odbija na psychice:evil_lol:[/quote] rrrrrrrozumiem:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ej, ej, ja to wszystko słysze!!! :eviltong: Już Was nie kocham :placz: Quote
Recommended Posts