Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']magdyska25 chyba Cię nie ma na liście zlotowiczów.. czy mi sie tylko tak wydaje:eviltong:?[/quote]
twe oczka mówią prawde:( no i dopiszcie Madzie przynajmniej nie bede ostatnia na liscie :placz:

Posted

[quote name='magdyska25']ja ani razu nie byłam na zlocie (też właśnie troszkę będzie mi "nieswojo" ale w końcu to dogomaniacy:cool3: [/quote]

też jadę pierwszy raz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdyska25']ja ani razu nie byłam na zlocie (też właśnie troszkę będzie mi "nieswojo" ale w końcu to dogomaniacy:cool3: i nie ma się czego bać:)) tylko ja raczej nie jadę pod namiot...[/quote]
Ja jadę dopiero drugi raz. W tamtym roku też prawie nikogo nie znałam. ;)

[quote name='Atkaaaa']A czy jedzie ktoś z trójmiasta?[/quote]
Zajrzyj na pierwszą stronę, tam jest napisane kto skąd jedzie, bo teraz nie pamiętam. ;)

Posted

[quote name='magdyska25']Oj Atkaaaa to będziesz pierwsza:cool3:

hmmmm no właśnie się zastanawiam czy by już w kwietniu sie nie zapisać i po prostu całą sumę zapłacić:p

ile w ogóle jest jeszcze miejsc??[/quote]
Jest jeszcze około 10 wolnych miejsc + ewentualne dostawki. ;)

Posted

[quote name='magdyska25']aha no dobra to ja się właśnie tak zastanawiam trzeba będzie "oskubać" mamę:)[/quote]

Magdyska działaj, chcę Cię widzieć na zlocie :loveu:

Posted

[quote name='magdyska25']tak tak wiem ale Asia chyba nie jedzie!!!!!!:mad:[/quote]

hmmmm... no właśnie czemu nie jedzie.... :roll: Już wiem, bo jej nie puszcze, jeszcze bardziej mi ją rozpiją, a to przecież jeszcze dziecko :lol:

Posted

[quote name='magdyska25']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty od razu Jej tak pilnujesz!!!!!! Uważaj bo uwierzę:diabloti:
sama rozpija biedne dziecko:p (fotki mówiły same za siebie:evil_lol:)[/quote]

a tam rozpija :evil_lol: To jest przygotowanie dziecka do dorosłego życia, ale taki "zlot" był by dla niej za dużym szokiem :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']a tam rozpija :evil_lol: To jest przygotowanie dziecka do dorosłego życia, ale taki "zlot" był by dla niej za dużym szokiem :diabloti::evil_lol:[/quote]

buahah ok to tego mamusi nie pokaże :D

Posted

[quote name='magdyska25']ale oczywiście też coś zwiedzamy (bo na zdjęciach to ja same trunki % widziałam) albo ludzi wielce zmęczonych:evil_lol:[/quote]

na jakich zdięciach? :eviltong:
Trzeba się ich pozbyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']buahah ok to tego mamusi nie pokaże :D[/quote]

powiedz że Mysia niespełna rozumu jest no wiesz Atkaaaa praca (szkoła?) dużo nauki i się odbija na psychice:evil_lol:

Posted

[quote name='magdyska25']powiedz że Mysia niespełna rozumu jest no wiesz Atkaaaa praca (szkoła?) dużo nauki i się odbija na psychice:evil_lol:[/quote]
rrrrrrrozumiem:evil_lol: