Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Cieszę się, że banerki już widać. :multi:
Tylko dlaczego ja ich nie widzę? :hmmmm:[/quote]

może za bardzo chcesz je zobaczyć?:cool3: Ja jak na nie "polowała" to sie pokazać nie chciały, potem to olałam i widze cały czas:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']Nie widzisz ich na samej górze?? na miejscu tego gdzie kiedyś migała reklama z Dziennika?? obok logo dogomanii:o:o:o[/quote]
Tam gdzie kiedyś był baner Dziennika, nic nie widzę, puste pole. :mad:

[quote name='AgaCzips']może za bardzo chcesz je zobaczyć?:cool3: Ja jak na nie "polowała" to sie pokazać nie chciały, potem to olałam i widze cały czas:evil_lol:[/quote]
No właśnie wcale się nie staram zobaczyć, tylko mnie to dziwi, że wszyscy widzą, tylko nie ja. :-o :shake: :placz: :mad:

Posted

Dziwne że masz tam puste pole ja tam widzę na zmianę bannery dogomanii lub reklamę kalendarza lub serwerów lub hodowli owczarków anatolijskich

Dziwne:o

Posted

[quote name='Patikujek']Dziwne że masz tam puste pole ja tam widzę na zmianę bannery dogomanii lub reklamę kalendarza lub serwerów lub hodowli owczarków anatolijskich

Dziwne:o[/quote]
Cały czas mam tam puste pole, a raz miałam reklamę Simplusa. :roll:

[quote name='orzech']sorry ale nie mam ostatnio czasu na sledzenie tematu. asiu mozesz napisac mi ile jeszcze mam zaplacic i do kiedy? bo nie pamietam ile juz wplacilem.[/quote]
Z tego co pamiętam, to miałeś wpłacone chyba 100 zł, ale to Ania (Rose) musi potwierdzić, bo na jej konto idą pieniążki.
Resztę powinieneś wpłacić do końca kwietnia. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']ale to Ania (Rose) musi potwierdzić, bo na jej konto idą pieniążki.
Resztę powinieneś wpłacić do końca kwietnia. ;)[/quote]
a no fakt, zapomnialem ;)
dzieki

Posted

To ja pogadam z TZtem. Hmm..mozę bym z moją husią przyjechała?
Bo TZta na zlot to pewnie nie. :roll:
Aha..i jeśli bym mogła to tylko piątek, sobota, niedziela.

Posted

[quote name='Hala']To ja pogadam z TZtem. Hmm..mozę bym z moją husią przyjechała?
Bo TZta na zlot to pewnie nie. :roll:
Aha..i jeśli bym mogła to tylko piątek, sobota, niedziela.[/quote]
Zapraszamy. :p Jak się zdecydujesz, to daj znać. :cool3:

[quote name='Mysia_']Teraz nasz zlotowy banerek jest prawie non stop :cool3::loveu:[/quote]
A ja go nadal nie widzę. :shake: