Jump to content
Dogomania

Help! tutaj jestem!Starzeje sie i brzydne za ta krata!!! TOZka z Trojmiasta

Recommended Posts

Posted

Strona 11 i 14-najbardziej aktualne fotki,zajrzyj...

TOZka (poniewaz z interwencji TOZu),zwana w schronisku po prostu Tosią,szuka domu.W poprzednim,gdzie spędzila kilka lat,nie bylo ani bezpiecznie ani dobrze.Tosia byla bita,niedostatecznie zywiona-do tej pory
"nie moze sie najeść" i mimo,ze juz przytyła,ma ten rys glodujacego psa.pewnie pozostanie jej do konca zycia.
Tosia,mimo wszystko kochala swoich panstwa,nie uciekala od nich,byla lojalna i oddana.Wydaje sie,ze ta zachudzona suczka z wielkimi,przerazonymi oczyma,wolałaby nadal glodowac i byc poniewierana,ale w swoim domu :-(
Jest sredniej wielkosci-taka do kolan,drobna,gladkowlosa,z urody typowy kundelek.
nie ma nic,co by ja wyrozniało posrod innych psow,poszarzala,stopiła sie ze schroniskowa krata.Płynie jej trzeci rok w schronisku.
Odda zycie za kazde jedzenie.Jeszcze troche przestraszona,ale jakos radzi sobie ze schroniskowa rzeczywistoscia.Chetnie szczeka,bedzie z niej dobry "dzwonek alarmowy".
kto przytuli schroniskowa biedę?

Tosia od trzech lat przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierzat.Jest pzecietnym kundelkiem,ktory do tej pory nie przyciagnal niczyjej uwagi-srednia,sredniej urody,w srednim wieku.Trudno ja zauwazyć, niczym sie nie wybija,siedzi za schroniskowa krata i tylko na spacerze pokazuje,ze byla przez wiekszosc zycia domowym psem,ktory pieknie podaje łape,ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi ludzi.Jest łagodna,sympatyczna,ale nie potrafi sie zareklamowac,juz zrezygnowala z zabiegania o uwage wsrod odwiedzajacych schronisko.
Jezeli szukasz miłego pieska,ktoremu chcesz odmienic los-przyjdz,zobacz Tosie.

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic