Anza&Hacker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 WOW! Jak ja kocham Kelpiaczki :loveu: Umieram z ciekawości jaka gwiazda sportowa z tego maluszka wyrośnie! :grins: Quote
M&T Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Śliczny maluch :loveu: A mam takie małe pytanko: czy kelpie to to samo co aussie? ^^'' Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 piękny maluch z przykrością sie zegnam na ok1.5tygodnia ponieważ wyjeżdżam Quote
Mudik Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 To wypoczywaj Ewa, M&T nie bo aussie to australian shepherd, a kelpie to kelpie:lol: Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dzieki bedziemy przez 8 dni trenowac agility:D Quote
Mudik Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='Magda.P'][B][COLOR=blue]Filmik z wczoraj[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Dość długo się ładuje, ale to ponad 70MB[/COLOR][/B] :diabloti: [URL]http://www.esnips.com/doc/3b329e74-2442-43fe-a516-c5d9f6ea6e72/Deli[/URL][/quote] Są szanse wrzucić to na youtube??? Za diabła mi się nie otwiera to:shake::placz::placz::diabloti: Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: [url]http://pl.youtube.com/watch?v=Jr01AdfFGCI[/url] Quote
Magda.P Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie no... Mnie się otwierają wszystkie. Spróbuj dać mu szansę i odświeżyć parę razy jak się już załaduje. Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='Magda.P']Nie no... Mnie się otwierają wszystkie. Spróbuj dać mu szansę i odświeżyć parę razy jak się już załaduje.[/quote] Załadowac sie nie chce,pokazuje czarny ekran i tę migającą na okooło rozetkę a na dole na pasku zakończono. Po kilku odświeżeniach wiesza mi się komp na tym:shake::shake::shake::shake: Quote
Crazy Lab Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 też mam problem z tym filmem z Delim... jakoś się odtworzył ale nie płynnie tylko tak jakby klatka po klatce...:shake: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A mi działa - trzeba tylko zrobić pauzę i poczekać aż się cały załaduje - wtedy pójdzie normalnie. A na tym z frisbee - jak zwykle szaleniec :loveu: ale wydaje mi się, że lekko już zmęczony i rozkojarzony po treningu ;) My się musieliśmy ewakuować szybko żeby zdążyć na ostatni autobus na moje zadupie... Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Godzinę się ładuje i kicha nadal nic,nie pójdzie u mnie ,proszę wgraj to na Youtube Magda Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='Bzikowa']A mi działa - trzeba tylko zrobić pauzę i poczekać aż się cały załaduje - wtedy pójdzie normalnie. A na tym z frisbee - jak zwykle szaleniec :loveu: ale wydaje mi się, że lekko już zmęczony i rozkojarzony po treningu ;) My się musieliśmy ewakuować szybko żeby zdążyć na ostatni autobus na moje zadupie...[/quote] No był zmęczony,był i rozkojarzony na maxa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A filmik z Delim dalej nie idziet,musiałam resetować komp przez niego:angryy::angryy: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Mudik']No był zmęczony,był i rozkojarzony na maxa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A filmik z Delim dalej nie idziet,musiałam resetować komp przez niego:angryy::angryy:[/quote] ty też rozkojarzona i zdenerwowana : P Quote
Magda.P Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Mudik']Godzinę się ładuje i kicha nadal nic,nie pójdzie u mnie ,proszę wgraj to na Youtube Magda[/quote] Staram się go wgrać na Youtube. Lezie i lezie. A z podanego linku idzie i nie resetuję... :shake: Quote
Aussie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mi się ściągnął, ale odtwarza się skokami w zwolnionym tempie. Najwyraźniej film waży bardzo dużo a ja mam tylko 56 RAM, więc inaczej nie da rady. Najlepiej byłoby go skompresować. Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='Magda.P']Staram się go wgrać na Youtube. Lezie i lezie. A z podanego linku idzie i nie resetuję... :shake:[/quote] Dzięki i będzie lazł ale ja na tym twoim nie otworzę go:placz::placz::placz: Quote
Magda.P Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [B][COLOR=blue]Nowy, lepszy link[/COLOR][/B] [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=YUv4gtZuOzk[/URL] Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 WIELKIE DZIęKI!!!!!:multi::multi::multi: A my poprosim o kciuki jutro Delisław na 8mą ma umówioną operację przepukliny. Quote
Magda.P Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [B][COLOR=blue] Trzymamy! Wszystkie, które mamy[/COLOR][/B] Quote
Crazy Lab Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 trzymamy kciuki ! filmik ogląda się dużo lepiej:lol: Quote
Mudik Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='Crazy Lab']trzymamy kciuki ! filmik ogląda się dużo lepiej:lol:[/quote] Tak porównałam ten filmik z egzaminem,coraz lepiej Deli trafia w hopki i ciasno nawraca:loveu::loveu::multi:, zaczyna odchodzic od ręki,tylko muszę bardzo uważacby za daleko na razie nie pobiec bo wtedy np. nie trafia w tunele,ale jestem zadowolona z postępów jakie robi:multi::multi: Quote
Recommended Posts