Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Dobranoc! :-P [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/169/2d05e245562d06bc.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Duży i silny:evil_lol: jak merdnął mi ogonem po nodze to poczułam:diabloti: Quote
Junka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Magda czy ty naprawde nie masz co robic w tej pracy??? :evil_lol: Bo mniemam, że masz duż wolnego czasu bo cię ciagle na dogo widze :P Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Junka']Magda czy ty naprawde nie masz co robic w tej pracy??? :evil_lol: Bo mniemam, że masz duż wolnego czasu bo cię ciagle na dogo widze :P[/quote] Insynuujesz,że ja sie obijam?:mad::mad::mad::mad: Ja tylko wolne chwilki wykorzystuję. Zaraz mam kolejnego psa.Siedzę przed kompem i spożywam obiad. Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='anetta']:o tak ojca za ogon tarmosić!!! :mad: A fe![/quote] No jest z małego zbój niewąski,rozbrykał sie ostatnimi czasy. A z Twoich kijków nic sobie nie robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :evil_lol: ja nie insynuuje nic :) Stwierdzam fakty :diabloti: Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 witanko mudiki,jakiego macie fajnego dużego rudego kolegę:-) Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Junka']:evil_lol: ja nie insynuuje nic :) Stwierdzam fakty :diabloti:[/quote] To co umiesz patrzeć na odległośc ,że wiesz co robię?:mad::angryy: Grabisz sobie Aśka:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Junka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Oj nie złość sie przecież żartuje :P Złość piękności szkodzi :evil_lol: Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Junka']Oj nie złość sie przecież żartuje :P Złość piękności szkodzi :evil_lol:[/quote] No masz szczęście;):lol:. Klaudia kolega mył na krótko wpadł tylko na kąpanko:razz::lol::evil_lol: Quote
Bonni Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Super!!! Widze, że telewizja za wami chodzi :lol: No no jakie to ja mam sławy w klubie ;) Quote
snikops Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A no właśnie od rana do wieczora jesteś:eviltong: Ale zazdroszczę, że jak masz wolną chwilę to masz wolny komputer:loveu: I w końcu upragniony weekend:laola: Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='betty_labrador']sliczne nowe fotki![/quote] Dziękujemy! To teraz filmik [url]http://pl.youtube.com/watch?v=VWFM1DHw7Kw[/url] Bedzix ja mam komputer w pracy,opłacam neostradę i moge korzystac do woli. A ,że w pracy mam przerwy między psami to wpadam na dogo. Do Anety to jak umawiamy się na niedzielę? Quote
snikops Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 aa no to wiele wyjaśnia fajnie fajnie:p i filmik też bardzo fajniusi ogonek w ruchu:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no slicznie cwiczycie :) a najbardziej podoba mi sie to jak Deli chodzi przy nodze :) pozdrawiam i dobranoc :) Quote
Mudik Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 A mi to jak szybko załapał to wstawanie z siadu z cofaniem łap,starsze jeszcze tego nie kumaja ,ale one maja złe nawyki. Pozdrawiam:multi: Jak znjde chwilke czasu to wrzucę fotke Deliego w nowej wegierskiej obróżce od taks:loveu::loveu::loveu: Quote
Jupi Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 rozwaliła mnie ta fotka- wspólne czatowanie przy drzwiach:evil_lol: [URL]http://images23.fotosik.pl/171/e93f9bb1b457a3da.jpg[/URL] super słodziak z Deliego:loveu: no to pokaż ta obróżkę:cool3::lol: Quote
Mudik Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Jupi']rozwaliła mnie ta fotka- wspólne czatowanie przy drzwiach:evil_lol: [URL]http://images23.fotosik.pl/171/e93f9bb1b457a3da.jpg[/URL] super słodziak z Deliego:loveu: no to pokaż ta obróżkę:cool3::lol:[/quote] Pokażę,pokażę,popstrykaliśmy dziś trochę na słonku ale baterie siadły ładują się .jak tylko sie naładuje to zrzucę fotki i wgram. Pimpek! Witamy! Quote
anetta Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote]A z Twoich kijków nic sobie nie robi[/quote] Domyślam się :lol: [quote]Do Anety to jak umawiamy się na niedzielę?[/quote] Ale 15-sty jest w sobote za tydzień :hmmmm: :roll: Czy ja czegoś nie rozumiem....? Hmmm :cool3: Quote
Mudik Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Aneta o jutro mi chodzi a 15 ta to godzina nie dzień:lol:. Zgadza się Ula.Frisbee mamy na 14.30 myślę 15.15 wyjść to 16 ,16.15-20 powinnam być. Chodziło Aneta czy się do nas dołączasz? Quote
Recommended Posts