Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 No to wklejam mój brzuszek [IMG]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070829.jpg[/IMG] I Victora przy łóżeczku dla Oli [IMG]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070843.jpg[/IMG] A dziś piesy to jest Sikra, Victor i Aura były u lekarza, dziewczyny na badaniu krwi: Sikra ogólny rozszerzony, a Aura profil nerkowo-wątrobowy. Victor też się załapał, okazało się,że to jego ciągłe mycie się, spowodowane jest opuchlizna i bolesnością napletka, dostała zastrzyk z antybiotykiem i drugi przeciwbólowy, który chyba zaczął działać, bo nie próbuje lizać, więc na razie zaleconego kołnierza mu na łepek nie wkładam. za 3 dni Victor ma kontrolę. Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jakby Vic wlazł do łóżeczka to byłaby scena z Czerwonego Kapturka :diabloti::diabloti::diabloti: Babciu, dlaczego masz takie duże zęby :evil_lol::lol: Quote
Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Vic nie jest groźny dla dzieci, podejrzewam,zę będzie bronił, tak jak znajoma mudi na Węgrzech, spokojna był, a jak się małą urodziła, to się zazdrosna o nia zrobiła do obcych. Co Ty Taniu tak ostanio bajkowo pisujesz? Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 znam teorię,że przed narodzinami trzeba zrobić taki niby kokonik.. i go nisić i się opiekować przy psach,żeby wiedziały,że zainteresowanie tym dziwnym przedmiotem jest naturalne. Podobno się sprawdza i nie ma problemów z zazdrością o dziecko ;) co tak bajkowo... nie wiem. w życiu czarno to w słowie różowo :evil_lol: Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cześć Grubasie :evil_lol:;) ale łóżeczko....no no A. Quote
Rauni Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Łóżeczko śliczne, ale mega niepraktyczne :eviltong: Czy ono się jeszcze jakoś obniża? Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Rauni']Łóżeczko śliczne, ale mega niepraktyczne :eviltong: [/QUOTE] Tak nadaje się do ozdoby, głównie ;):eviltong: A. Quote
Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Rauni']Łóżeczko śliczne, ale mega niepraktyczne :eviltong: Czy ono się jeszcze jakoś obniża?[/QUOTE] Toteż ono jest do maximium 3 miesiaca i tak szukam czegoś tradycyjnego, nie ono się juz nie obniża. [quote name='Maks i Spark']Tak nadaje się do ozdoby, głównie ;):eviltong: A.[/QUOTE] Znawczyni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Mudik']Toteż ono jest do maximium 3 miesiaca i tak szukam czegoś tradycyjnego, nie ono się juz nie obniża. Znawczyni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Słuchaj mądrzejszych :eviltong::eviltong: I zdejmij te firanki :evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Łóżeczkoo rzeczywiście b.ładne. A czy praktyczne czy nie - trudno mi się wypowiadać... Pzdr. Quote
Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']Słuchaj mądrzejszych :eviltong::eviltong: I zdejmij te firanki :evil_lol: Jakbyś była taka mądra to byś wiedziała,że sie nie da, bo to są ścianki łóżeczka. A.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Łóżeczkoo rzeczywiście b.ładne. A czy praktyczne czy nie - trudno mi się wypowiadać... Pzdr.[/QUOTE] Ale to prezent, więc nie komentuję, to i tak jest tylko na kilka miesięcy, mamy przez to więcej czasu na kupienie tradycyjnego drewnianego. Quote
Rauni Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A większość dzieci i tak śpi z rodzicami :eviltong: Quote
Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ale my na razie mamy tor, tylko nie ma treningów bo ZK nie ma placu i już od jakiegoś czasu nie ćwiczyliśmy, no bywaliśmy w innym miejscu czasami, ale teraz taka pogoda no i ja już nie bardzo mogę, ale fakt późną wiosną będziemy znów biegać bardzo mi tego brakuje!:roll::-( Quote
Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Rauni']A większość dzieci i tak śpi z rodzicami :eviltong:[/QUOTE] ja bym się bała ,że maleństwo zgniotę,albo spadnie ja się strasznie wiercę, choć teraz tylko na boku sypiam, bo tak najzdrowiej i najwygodniej. Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No ja sie spodziewam ze za takimi wynikami sie kryje mnostwo regularnej pracy;) Quote
Mudik Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 No gdybyśmy trenowali solidnie ze 2-3 razy w tygodniu conajmniej to wtedy byśmy pokazali co umiemy, dlatego jestem taka dumna z Michała i Delika, no z Vica też,ale z Delisia bardziej(Vic dłuzej miał regularne treningi)bo krótko trenują a tak świetnie sobie dają radę:loveu::loveu: Quote
Russellka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale już masz duży brzuszek :loveu: A łóżeczko jest śliczne! :-o:loveu::loveu: Quote
Rauni Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tyle że to bywa wybór: spać z dzieckiem, albo nie spać wcale :diabloti:. Poza tym niemowlaczki są cieplutkie i ślicznie pachną :). Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mówiłam o tym "baldachimie" a nie o bokach :eviltong::eviltong: A. Quote
Mudik Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Russellka']Ale już masz duży brzuszek :loveu: A łóżeczko jest śliczne! :-o:loveu::loveu:[/QUOTE] Mi też się podoba,ale jestem zwolenniczką tradycyjnych drewnianych. [quote name='Rauni']Tyle że to bywa wybór: spać z dzieckiem, albo nie spać wcale :diabloti:. Poza tym niemowlaczki są cieplutkie i ślicznie pachną :).[/QUOTE] Ooooo to drugie to prawda, tylko,że jak bym nie spałą, to potem bym nie mogła działać w ciągu dnia, chyba wolę jednak by malutka spała w łóżeczku, no może kilka dni z nami, ale potem w łóżeczku. [quote name='Maks i Spark']Mówiłam o tym "baldachimie" a nie o bokach :eviltong::eviltong: A.[/QUOTE] A mi on się podoba, osłania dziecko, ja na jego miejscu wolałabym mieć taka budkę, niż spać na widoku. Quote
Russellka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Na pewno są dużo bardziej praktyczne :cool3: Quote
mudiczka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witam. Dlaczego nie można wejść na twoją www? wyskakuje info,że jest NIEBEZPIECZNA! :-o Quote
AMIŚKA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [url]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070843.jpg[/url] [B][COLOR=Blue]Ale masz sliczne łóżeczko:multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Blue]Brzuszek też:multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Blue]Pozdrowionka z deszczowego SZCZECINA:p:p[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts