Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Tak Aniu dobrze widzisz, ja Ani zazdroszczę tego,ze Kali tak cudnie obiega, zacięłam się tego nauczyć, dziś ćwiczyliśmy targetowanie i wysyłanie na miejsce(wycieraczka), -oba psy sobie radziły, z tym, że Delik nie ćwiczył targetowania tylko inne sztuczki, za to Vic cudnie targetuje rękę:loveu:

Ten szkot, to szkotka Mamy TŻ-a Ani,-Tomka, on sam ma erdela.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasciwie to i szkot i airedale sa na wspolwlasnosc :)
a w zeczywistosci to szkotka jest(zabaweczką - wlasnoscia) Kali a airedale Rajki :evil_lol:

Posted

Od Nowa skąd wniosek,że się smucę?
EDIT: Oj ja gupia, ups przez pewną osobę zapomniałam co pisałam i smuteczki troszkę poszły, ale za Twojew pocieszki też dziękuję!:-)
crazydaizy to pytanie do właścicielki Kali czyli Ani, Kalina jest mała to jej łatwiej ,ale i gończa polska to umie i bordery, tylko mój Deli ciągle ma etap, siadania tyłkiem ,ale np już na słupku który ma powierznię może jednej cegły umie ustać, ciekawe:diabloti::p:cool1:

Posted

[quote name='Mudik']Dobre, hahahahhaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, uznali już przydomek, dostałaś odpowiedź?[/quote]
Na przydomek hodowlany to jeszcze minimum 2 miesiace bede czekac(jakos koniec lutego juz powinnien byc :D

[quote name='crazydaisy']Wow, te sztuczki robią wrażenie :crazyeye: Jak nauczyłaś psa wchodzić, ba, ustać w tych małych pojemnikach??[/quote]
Tradycyjnie zaczełam od wchodzenia do duzego pojemniczka i zmiejszałam naczynia. A ustac... KAli tak lubi to cwiczenie ze ona to wychodzic z nich nie chche :evil_lol: a generalnie to mozna to wyklikac.

[quote name='M&T']a czyje to są psy? :) Mój by chyba tak do tej miski nie wszedł! :-o[/quote]
Moje :p

Posted

Trening SUPER po 11 tej cwiczyły tylko mudiki, Nutka i psy Agnieszki:multi:

Chłopcy byli bardzo dzielni, Delik pięknie skręcał i zapylał, drąc japę:diabloti:, a Vic, Vic skręcał, zawracał, wysyłał się do tunelu, ŚLICZNIE wchodził w SLALOM i jak szybko robił, jestem z niego naprawdę zadowolona i dumna, jeszcze jeden nius! Vic chwilę bo chwilę ,ale BAWIŁ SIĘ:-o:-o:multi: z Czarnym, stanowczo Czrny to niesamowity pies, Vic jak Vic zaczął go podszczypywać, a Czarny nic dalej go pupą trąca, normalnie stałam jak osłupiała!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Gratuluję udanego treningu :)
Ja Bzikowi odpuściłam bo biegał cały poprzedni weekend + w środę a potem jeszcze wrażenia w postaci sylwestra, musiał odreagować długimi spacerami ;)

Vic i Czarny? Hoho, to jeszcze lepiej! :loveu:

Może jakieś nowe fotki, albo filmiki ? :cool3:

Posted

Tak, tylko Vic już wcześniej miał troszkę kataru, a teraz kicha jak z procy, działamy jak możemy rutinoscorbin i syropki, choć Vic tego syropu z sosny nie cierpi, ale mnie nie stac na leczenie, kolejny raz anginy:placz:

A biłam się z myślami, brać go czy nie i w końcu uległam, a mógł się pogrzać,ale mam nadzieję,ze przejdzie tylko teraz super krótkie wyjścia tylko na siooo i qoopę;)