Mudik Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Tak Aniu dobrze widzisz, ja Ani zazdroszczę tego,ze Kali tak cudnie obiega, zacięłam się tego nauczyć, dziś ćwiczyliśmy targetowanie i wysyłanie na miejsce(wycieraczka), -oba psy sobie radziły, z tym, że Delik nie ćwiczył targetowania tylko inne sztuczki, za to Vic cudnie targetuje rękę:loveu: Ten szkot, to szkotka Mamy TŻ-a Ani,-Tomka, on sam ma erdela. Quote
viv Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wlasciwie to i szkot i airedale sa na wspolwlasnosc :) a w zeczywistosci to szkotka jest(zabaweczką - wlasnoscia) Kali a airedale Rajki :evil_lol: Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dobre, hahahahhaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, uznali już przydomek, dostałaś odpowiedź? Quote
Od-Nowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :calus::calus::calus::calus: dużo ciepła przesyłamy na smutki! Quote
crazydaisy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wow, te sztuczki robią wrażenie :crazyeye: Jak nauczyłaś psa wchodzić, ba, ustać w tych małych pojemnikach?? Quote
ewka i haker Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 filmu nie obejrzę bo bedzie sie 2godziny ładował:angryy: ja dzis wracam do domu(poznan)i w domu mi nie działa dogo:angryy: wiec może nas długu nie być:-( Quote
Mudik Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Od Nowa skąd wniosek,że się smucę? EDIT: Oj ja gupia, ups przez pewną osobę zapomniałam co pisałam i smuteczki troszkę poszły, ale za Twojew pocieszki też dziękuję!:-) crazydaizy to pytanie do właścicielki Kali czyli Ani, Kalina jest mała to jej łatwiej ,ale i gończa polska to umie i bordery, tylko mój Deli ciągle ma etap, siadania tyłkiem ,ale np już na słupku który ma powierznię może jednej cegły umie ustać, ciekawe:diabloti::p:cool1: Quote
M&T Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a czyje to są psy? :) Mój by chyba tak do tej miski nie wszedł! :-o Quote
viv Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Mudik']Dobre, hahahahhaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, uznali już przydomek, dostałaś odpowiedź?[/quote] Na przydomek hodowlany to jeszcze minimum 2 miesiace bede czekac(jakos koniec lutego juz powinnien byc :D [quote name='crazydaisy']Wow, te sztuczki robią wrażenie :crazyeye: Jak nauczyłaś psa wchodzić, ba, ustać w tych małych pojemnikach??[/quote] Tradycyjnie zaczełam od wchodzenia do duzego pojemniczka i zmiejszałam naczynia. A ustac... KAli tak lubi to cwiczenie ze ona to wychodzic z nich nie chche :evil_lol: a generalnie to mozna to wyklikac. [quote name='M&T']a czyje to są psy? :) Mój by chyba tak do tej miski nie wszedł! :-o[/quote] Moje :p Quote
anetta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :lol: Świetny film. A muzyka debeściarska :lol::lol: Viv, gratuluje. Podobało mi się obieganie przedmiotów :lol::lol: Łatwo było nauczyć? Quote
Bonni Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Czyżby miot mudików się szykował:razz::cool3::crazyeye: Quote
Mudik Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Szykował to za dużo powiedziane, jest dopiero w planach na wiosne 2010 chyba jakoś tak, na stronie Kali w wersji angielskiej jest info Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 czesc Magdus :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Trening SUPER po 11 tej cwiczyły tylko mudiki, Nutka i psy Agnieszki:multi: Chłopcy byli bardzo dzielni, Delik pięknie skręcał i zapylał, drąc japę:diabloti:, a Vic, Vic skręcał, zawracał, wysyłał się do tunelu, ŚLICZNIE wchodził w SLALOM i jak szybko robił, jestem z niego naprawdę zadowolona i dumna, jeszcze jeden nius! Vic chwilę bo chwilę ,ale BAWIŁ SIĘ:-o:-o:multi: z Czarnym, stanowczo Czrny to niesamowity pies, Vic jak Vic zaczął go podszczypywać, a Czarny nic dalej go pupą trąca, normalnie stałam jak osłupiała!:loveu::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No to same sukcesy :loveu::loveu: Ogromne gratulacje :multi::multi: Quote
Bzikowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Gratuluję udanego treningu :) Ja Bzikowi odpuściłam bo biegał cały poprzedni weekend + w środę a potem jeszcze wrażenia w postaci sylwestra, musiał odreagować długimi spacerami ;) Vic i Czarny? Hoho, to jeszcze lepiej! :loveu: Może jakieś nowe fotki, albo filmiki ? :cool3: Quote
Mudik Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Fotki są, ale tylko domowe jakieś , może jeszcze dam przed snem jak fotosik będzie współpracował. Quote
puchu Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Psiska zrobiły Ci piękny prezent urodzinowy :) Sto lat :new-bday: Quote
Mudik Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Tak, tylko Vic już wcześniej miał troszkę kataru, a teraz kicha jak z procy, działamy jak możemy rutinoscorbin i syropki, choć Vic tego syropu z sosny nie cierpi, ale mnie nie stac na leczenie, kolejny raz anginy:placz: A biłam się z myślami, brać go czy nie i w końcu uległam, a mógł się pogrzać,ale mam nadzieję,ze przejdzie tylko teraz super krótkie wyjścia tylko na siooo i qoopę;) Quote
anetta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wszystkiego najlepszego :multi::bigok: :cunao::tort: Quote
Mudik Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Dziękuję za życzenia Urodzinkowe!:loveu::loveu::multi: Quote
Recommended Posts