Crazy Lab Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 super zdjęcie fantastycznej czwórki mudikowej:evil_lol: a filmik frizbowy super... a najbardziej podoba mi się czajka :loveu: Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Crazy Lab']super zdjęcie fantastycznej czwórki mudikowej:evil_lol: a filmik frizbowy super... a najbardziej podoba mi się czajka :loveu:[/quote] Mi też ale jeszcze bardziej slalomowamie. A w tym tygodniu chyba Vic nie pojawi się już na treningu,uderzył się chyba wczoraj w łapę jak go puszczałam z ramienia i uderzył w tę kremową plastikowa klatkę bo dzis boli go łapa i kuleje na nią:placz::placz::placz: mam nadzieję,ze do piątku będzie ok, kciuki proszę!!!!!!!!!!!!! Quote
Ka-Vanga Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Woooooow ale mialam nadrabiania, ale udalo sie :multi: ale dziewczyny dyskutowalyscie o Sylvi :cool3:, ja dlugo nie zapomne seminarium z nia - dla mnie bylo SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! i jak nam pokazywala rozne sztuczki z La :loveu: - ach co za para :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 No świetne są,pozazdrościc seminarium z Sylvią:-D Quote
Crazy Lab Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 widziałam jak Vic uderzył się w klatkę:shake:...ale dziwne, że nie zaczął kuleć na treningu chyba był aż tak nakręcony:diabloti:, że nie zaczaił że go łapa boli... Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Crazy Lab']widziałam jak Vic uderzył się w klatkę:shake:...ale dziwne, że nie zaczął kuleć na treningu chyba był aż tak nakręcony:diabloti:, że nie zaczaił że go łapa boli...[/quote] Może dopiero jak poszlał na spacerze wieczorem to przesadziliśmy i teraz go boli? Zaraz jadę do veta. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No i jaki efekt wizyty? Co stwierdzono? Pzdr. Quote
Bzikowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mudikowa czwórka świetnie razem wygląda! Super film z frisbee! :loveu: Szaloooony :diabloti: A skoro kontuzjowany to życzymy zdrówka - pewnie się nadwyrężył tylko, ale masz rację, trening to nie jest dobry pomysł... Trzymamy kciuki za łapkę! Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Już jak dojechaliśmy było lepiej, właściwie nie kuleje i obciąża tę nogę:multi::multi: pani doktór powiedziała,że pewnie nadwyrężył łapę i ,że ma zakaz bieganie przez najbliższe dni, gdyby (tfu,tfu ) wróciło kulenie to da zastrzyk przeciwzapalny,ale na razie nie dała,żeby jak to powiedział pies nie poczuł się za dobrze bo mógłby wtedy za bardzo obciążać tę nogę. Byliśmy tez na dworcu zachodnim ,kupiliśmy już bilet na piątkowy wyjazd do Katowic. Quote
Bzikowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To super, że Vic czuje się lepiej ! :multi: Wyjazd do Katowic? :cool3: O co chodzi? :cool3: Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 A bo Ty byłaś wyjechana(widać nie czytałaś dokładnie zaległych moich postów:diabloti::lol::cool3:) jadę do Katowic bo stamtąd zabieram się autkiem na agilitowo klikerowe weekendowe seminarium do Czech!:lol::lol: Quote
Bzikowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ach! Do Trinca jedziecie, tak? No no no :razz: Te Katowice mnie zmyliły :eviltong: Quote
Inkaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O, zazdroszczę wyjazdu! Sama bym się się chętnie wybrała na klikerowo-agilitowe seminarium. Cóż - może za rok? ;) Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Też sie cieszę strasznie,ale odetchne spokojnie jak sie odezwie Katowicki transport, bo rzadko na dogo bywa, a aj nie mam do nich jeszcze numeru telefonu, będę tam robic fotencje, a jak! i jeszcze sobie tj. Vicowi kupuję kaganiec fizjologiczny(u nas ponad 40 zeta a w przeliczeniu z koron jakieś 27 !):multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A co z psiakami? Bierzesz całą Trójkę ze sobą? pzdr. Quote
Mudik Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Chlopcy jada ze mna, Sikra zostaje u forumowej Aussie Quote
Russellka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No to super! :loveu: I ile będzie obóz trwał? Koniecznie zdjęcia! A tyś się wycwaniła i taniej kaganiec zakupisz :lol: Quote
betty_labrador Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 super ze Vicusiowi lepiej! milego i owocnego wyjazdu :multi: a ja tymczasem skonczylam Twego piesa :razz: :) [IMG]http://img382.imageshack.us/img382/2449/caloscbeztlacm8.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 o, skończony świetny! najbardziej podobają mi się te naciapane paluchy obok :loveu::lol: Quote
betty_labrador Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hehehe dzieki, a paluchy przykryje warstwa tła :lol: tylko nie wiem jakie zrobic :hmmmm: Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [url]http://img382.imageshack.us/img382/2449/caloscbeztlacm8.jpg[/url] jakie cudo!!! :-o:-o:-o wygląda prawie jak zdjęcie :-o piękne :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [URL]http://img382.imageshack.us/img382/2449/caloscbeztlacm8.jpg[/URL] - Betty wymiotłaś! :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dzieki :) a jakie tlo proponujecie? Quote
Recommended Posts