Aquirre Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Menel (to imię zupełnie do niego nie pasuje) to 3-letni kaukaz moich sąsiadów . Znam go od kilkutygodniowego szczeniaka , widziałam jak rośnie rozwija się i mężnieje , wychowuje swoje dzieci (niestety nie pomogły prośby aby wysterylizować mieszkającą z nim suczkę). Dziś z bólem serca szukam dla niego nowego domu i bardzo odpowiedzialnego opiekuna . :-( Nie , nie ma tragedii , ani groźby uśpienia psa . Nie ma też złych warunków czy znęcania się nad psem , wręcz przeciwnie . Pies jest zadbany , systematycznie odrobaczany i szczepiony . Jest dobrze traktowany , a mimo to musi odejść , gdyż 2-krotnie ugryzł swoją właścicielkę i 1 raz jej wnuczka . To przesądziło o jego losie . Szukam domu z ogrodem , gdyż pies mieszka w zewnętrznym kojcu . Jest doskonałym i zdecydowanym stróżem z mocno rozwiniętym instynktem terytorialnym . Raczej na 100% nie dogada się z psem tej samej płci . Quote
Aquirre Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Osobom zaimteresowanym udzielę wszelkich informacji telefonicznie : 500 78 38 22 Quote
Aquirre Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Czy nikt nie potrzebuje stróża i wielkiego miśka w jednym ? :sad: Quote
Aquirre Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Menel wciąż czeka na nowy dom . Ja też z tą różnicą , że jeszcze mam nadzieję , że właściciele jednak zmienią zdanie . Quote
ANETTTA Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 DOMEK DOMEK ....:placz::placz::placz::placz: Quote
Aquirre Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Wciąż brak odzewu :-( . Menel to naprawdę dobry pies , trzeba mu tylko uświadomić gdzie jest jego miejsce w stadzie . Quote
Aquirre Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ktoś wie może , czy strona adopcyjna kaukazów będzie jeszcze działać ? Quote
Aquirre Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Właściciele niestety nie zmienili zdania i pies wciąż szuka domu . Quote
andzia69 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 pisałaś na pw do Kasie???? moze ona wie co ze stronką adopcyjną kaukazow juz piszę pw w sprawie asta;) Quote
ANETTTA Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 misiaczku hooopaj do gory na 1 stronke czy on ma jakies ogloszenia np allegro podaj mi dane nr tel moze do siebie najlepiej abys miala kontrole nad nowym domkiem aby to nie był 1 z brzegu .....adres meilowy .................zrobie ogloszenia Quote
KWL Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Najwyraźniej nie. Cioteczko Paros czy jesteśmy tu z tego samego powodu ? Quote
andzia69 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 pies znalazł dom - dowiedziałam się od założycielki wątku;) Quote
paros Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 KWL napisał(a):Najwyraźniej nie. Cioteczko Paros czy jesteśmy tu z tego samego powodu ? Tak mi się wydaje :lol: Quote
Aquirre Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Tak ! Mimo , że znalazł dom w ubiegłym tygodniu , nie pisałam , żeby nie zapeszyć . Mam nadzieję , że będzie mu tam dobrze , że będzie grzeczny i nie da za bardzo w kość swoim nowym właścicielom . Trzymam za niego kciuki . Quote
Recommended Posts