Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem ewidentną techniczną trąbą, zapewniam więc, że tu się uda bez mydła (uważnie tylko wpisuj słowo, o jakie Cię poproszą, jedna lierówka
i bęc)...

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robisz to tak - skopiować trzeba fotkę z dogo na pulpit, potem na vegie wpisać coś w komentarz, bo inaczej nie pójdzie, kolejno - nazwa załącznika - przeglądaj (z pulpitu wybierasz fotę), w tym co Ci się pokaże klikasz otwórz, następnie - dodaj załącznik i wyślij...Uff...Zrobiłam !!! WOW!!! Jeszcze w to nie wierzę, że mi się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yuhoooooooo !!!!!!!!!!!!!!

Posted

karusiap napisał(a):
brawo:multi:i dziekuje:loveu:

Nie Za Ma Co !!! Karusiu zrób wszystko by uzupełnić te info, o których pisałam, skołuj wtedy gdy możesz kolejne fotki, może jakieś inne ujęcia, fotki nieco jaśniejsze i ciągnij w górę oba portale. Koniecznie odpowiadaj na posty z tamtego. Nigdy się nie przewidzi skąd przyjdzie zbawienie.
Całusy!

Posted

Kochana Foksia zapytala o Rambo bedac w schronie,ale to co naopowiadal wet to jest paranoja jakas...uwierzyc moge jedynie w to,ze jest ZNOWU chory na izolatkach,bo jak sie psa niedoleczonego wywala na pole to takie sa skutki (to juz 3 raz),ale poza tym ze byl juz w adpcji i nie lubi ani ludzi ani zwierzat to paranoja,chyba psy pomylil,bo ja jakos zyje i nigdy w zyciu Rambo nie probowal nic zrobic,to schorowany dziadzio a nie...:shake:
zreszta nie wiem kiedy zdazyl byl w tej adopcji:shake:

Posted

[quote name='karusiap'](...) ZNOWU chory na izolatkach,bo jak sie psa niedoleczonego wywala na pole to takie sa skutki (to juz 3 raz),ale poza tym ze byl juz w adpcji i nie lubi ani ludzi ani zwierzat to paranoja,chyba psy pomylil,bo ja jakos zyje i nigdy w zyciu Rambo nie probowal nic zrobic,to schorowany dziadzio a nie...:shake:
zreszta nie wiem kiedy zdazyl byl w tej adopcji:shake:[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To jakaś, sorry, korba!!! Wykończą psa tym bujaniem, 3ci raz chory, w tym wieku, niedoleczony, to jakby mu wbijać gwoździe do trumny...:placz: Rozumiem, że narcyz skoro nie lubi nikogo...Chryste, co oni oplatają? Po samych fotkach widać, że pies ledwo nogami przebiera...
Faktycznie ciekawe, kiedy zdążyli go wyadoptować i poczynić takie obserwacje...

Posted

Ten pies i to w takim stanie nie jest władny wykrzesać z siebie nawet cienia agresji :angryy: !!! Coś nie tak, wybacz proszę, bo to nie uwaga do Was dziewczyny, z tym schroniskiem. Może nie od psów czas zacząć leczenie ?

Posted

[LEFT]:diabloti::diabloti:
ja mam tylko nadzieje,ze komus sie psy pomylily....postaram sie w tym tyg wybrac do schronu,tylko jak Rambo faktycznie na izolatkach to nawet go nie zobacze:(
ale to tez moze byc pomylka:shake:[/LEFT]

Posted

Karusiu to wtedy wyciśnij z nich ile się da o wcześniejszym leczeniu
i obecnym. Czym oni go szprycują i co tak naprawdę leczą !!! Spróbuj im tego nie odpuścić !!!

Posted

majga ja mam nadzieje,ze jeszcze izolatka...tam chociaz cieplo...niestety dopiero w niedziele dam rade jechac,wtedy wszytskiego sie dowiem....jeszcze tylko 4 dni ...a moze uda sie wczesniej...

Posted

Dziewczyny, jak będziecie u dobcia spróbujcie, jesli pojawi się szansa, zrobić mu więcej wyraźnych, jasnych (dobrze doświetlonych) fotek...
Ciekawe, czy jego organizm załapał i dał się podleczyć.