andzia69 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Ponieważ obdzwoniłam wszystkich swoich znajomych, a oni swoich znajomych, poruszyłam niebo i ziemię....PIES ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że szybko zapomni o koszmarze, który mu zafundował człowiek! CHCIAŁAM WSZYSTKIM GORĄCO PODZIĘKOWAĆ - SZCZEGÓLNIE DZIEWCZYNOM OD BOKSERÓW - ZE CHOC GO NAWET NIE WIDZIAŁY - CHCIAŁY POMÓC!!!!!!:buzi::buzi::buzi: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 andzia69 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ponieważ obdzwoniłam wszystkich swoich znajomych, a oni swoich znajomych, poruszyłam niebo i ziemię....PIES ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że szybko zapomni o koszmarze, który mu zafundował człowiek! uffffffffffffffff......to puszczam kciukaski ...........:multi::multi::multi: Quote
DuDziaczek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 andzia69 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ponieważ obdzwoniłam wszystkich swoich znajomych, a oni swoich znajomych, poruszyłam niebo i ziemię....PIES ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że szybko zapomni o koszmarze, który mu zafundował człowiek! CHCIAŁAM WSZYSTKIM GORĄCO PODZIĘKOWAĆ - SZCZEGÓLNIE DZIEWCZYNOM OD BOKSERÓW - ZE CHOC GO NAWET NIE WIDZIAŁY - CHCIAŁY POMÓC!!!!!!:buzi::buzi::buzi: Andzia :cool3: Poobdzwaniaj i powiedz ze jak cos mamy jeszcze inne psiaki bo widze ze szybkie adopcje sa Ci dobrze znane :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 andzia69 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ponieważ obdzwoniłam wszystkich swoich znajomych, a oni swoich znajomych, poruszyłam niebo i ziemię....PIES ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że szybko zapomni o koszmarze, który mu zafundował człowiek! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: a bedą fotecki z nowego domciu?? :oops::oops: oby psiunio zapomniał jak okrutny jest człowiek- za to teraz trzymam kciuki Quote
GrubbaRybba Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 andzia69 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ponieważ obdzwoniłam wszystkich swoich znajomych, a oni swoich znajomych, poruszyłam niebo i ziemię....PIES ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :buzi::buzi::buzi: Andzia, dziękuję :calus:. Wspaniale, że boksik ma dom! :multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :multi::multi:Andziu wspaniałe wieści :loveu: teraz kciuki mogę trzymać za szczęście w nowym domu:multi: oby więcej takich dobrych ludzi, teraz musi być już tylko dobrze Quote
Recommended Posts