Unbelievable Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Lived ściągnij adobe reader(darmowy) [URL="http://www.instalki.pl/programy/download/odczyt_edycja_pdf/Adobe_Reader.php"]klik[/URL] Quote
Agappe Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Boberek']ze strony związku tez niestety mi sie nie otwiera. bardzo dziękuję McDzik. Nie jest tak źle... nieduża konkurencja. Tylko... fajnie się dowiedzieć w katologu przedwystawowym że mam Int.Ch. Jak to możliwe ? :D[/QUOTE] to płacić nie musisz ;) :evil_lol: Quote
zakla Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Lived']Nie otwiera mi się ani obsada sędziowska, ani wykaz psów.. :roll: ponoć nie mam odpowiedniego programu, żeby to otworzyć. Będziemy trzymać za was mocno kciuki .:loveu: A tak swoją drogą, ciekawa jestem inych ozzików, mogłabyś podać ? Byłabym b. wdzięczna :)[/QUOTE] Dzięki, a z kim mam przyjemność?:oops: W psach szczeniakach jest Slash - thornapple shake all over, w championach Franek- angel eyes francuz of crystal lake, suki mlodziezy moja Suri- little miss sunshine aquilonis i w posredniej Sheina- sunnyrain the star at saussurea i Tosia- herta von hexenhaus. Quote
Bardotka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Frytela']ja zrobilam prezencik naszemu konkurentowi a on sie nie zglosil, tylko sie zglosil razem z nami do jaroslawia, kurde moglam jechac! :([/quote] [SIZE=3][FONT=Calibri]Paulinko, dziękuję bardzo za prezencik choć nie mam pewności, że to o nas mowa (o nas?) :mad:[/FONT][/SIZE] By uspokoić twoje sumienie dodam, że byliśmy zgłoszeni do Nowego Dworu ale po tym jak wygraliśmy wszystko w Jarosławiu wolimy teraz spróbować swoich sił u innego sędziego, a nie powtarzać sukcesy u tego samego :diabloti: Quote
Boberek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Agappe']to płacić nie musisz ;) :evil_lol:[/quote] Już zapłaciłam wcześniej :P Ciekawe czy będą chcieli mi zwrócić. Tłumaczyć się jeśli będą chcieli mi oddać że to pomyłka czy sie cieszyć ? ^^ Ha ! a ja już priorytetem dostałam potwierdzenie przyjecia psów na wystawę i numerki :) Quote
Asiaczek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 My jeszcze nic nie dostaliśmy... Ale spokojnie czekamy. Pzdr. Quote
Sharona Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja już wiem, że będę na 100%... Tylko ... bez psa :evil_lol: Powodzenia wszystkim wystawiającym! :) Quote
Marta Baranowska Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja równiez bede :)) Z Baronem i debiutujacą Werą :)))) pozdrawiam i do zobaczenia!;] Quote
Unbelievable Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Boberek'] Ha ! a ja już priorytetem dostałam potwierdzenie przyjecia psów na wystawę i numerki :)[/quote] to u mnie też niedługo będzie :multi: [SIZE=1]może[/SIZE] Quote
Sharona Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [B][QUOTE][/B]My też dostałyśmy piękny numerek 50 ;-) [B][/QUOTE][/B] [I]Kiedyś trafił mi się piękny nr 300 :lol: ;)[/I] [B]Asiaczek [/B]pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie PW. :) Quote
Unbelievable Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Doszłooo! Ja mam 496, w październiku był 490 : P Quote
bodzia78 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A mo0ja młodzieżówka dostała cieczkę (pierwszą zresztą ;) ) - tak więc będę tylko z weteranką :D Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Sharona'] [B]Asiaczek [/B]pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie PW. :)[/quote] tak, odpisałam. Pzdr. Quote
Taverney Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 kurcze... potwierdzenia mogą pewnie jeszcze dochodzić, do mnie doszło wczoraj, czyli na tydzień przed wystawą, a już zaczęłam się denerwować, że coś jest nie tak... Quote
Judit Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 my dopiero przedwczoraj dostaliśmy potwierdzenie, mamy numer 1177 tym razem tylko z Jardą jedziemy :p Quote
Asiaczek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Asiaczki dzisiaj dostały potwierdzenia. To już niedługo... Pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dzis do Rzeszowa tez doszło potwierdzenie :) Quote
Lived Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='"zakla"']Dzięki, a z kim mam przyjemność?:oops:[/quote] Hmm..ciężko wytłumaczyć :lol: Myślę że mnie nie kojarzysz, no ale przecież będzie okazja się poznać :cool3: [quote name='"zakla"'] W psach szczeniakach jest Slash - thornapple shake all over, w championach Franek- angel eyes francuz of crystal lake, suki mlodziezy moja Suri- little miss sunshine aquilonis i w posredniej Sheina- sunnyrain[/quote] Dzięki wielkie ;) Co prawda bardzo ciekawe psy, ale jednak niewiele ich :C Ale i tak cieszę się ogromnie, że będę mogła poznać przynajmniej jednego trochę bliżej (czyli Sheinę, z którą startuję w mp:loveu:) Quote
skubi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A ja nadal nie mam potwierdzenia - zaczynam się już martwić, czy w ogóle dojdzie :shake: Co prawda jesteśmy na liśćie przyjętych psów, ale jak sobie przypomne co było gdy ostatnio niedostałam potwierdzenia... :angryy::mad: Quote
Recommended Posts