Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Boberek']ze strony związku tez niestety mi sie nie otwiera. bardzo dziękuję McDzik. Nie jest tak źle... nieduża konkurencja. Tylko... fajnie się dowiedzieć w katologu przedwystawowym że mam Int.Ch. Jak to możliwe ? :D[/QUOTE]

to płacić nie musisz ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Lived']Nie otwiera mi się ani obsada sędziowska, ani wykaz psów.. :roll: ponoć nie mam odpowiedniego programu, żeby to otworzyć.

Będziemy trzymać za was mocno kciuki .:loveu:

A tak swoją drogą, ciekawa jestem inych ozzików, mogłabyś podać ? Byłabym b. wdzięczna :)[/QUOTE]

Dzięki, a z kim mam przyjemność?:oops:
W psach szczeniakach jest Slash - thornapple shake all over, w championach Franek- angel eyes francuz of crystal lake, suki mlodziezy moja Suri- little miss sunshine aquilonis i w posredniej Sheina- sunnyrain the star at saussurea i Tosia- herta von hexenhaus.

Posted

[quote name='Frytela']ja zrobilam prezencik naszemu konkurentowi a on sie nie zglosil, tylko sie zglosil razem z nami do jaroslawia, kurde moglam jechac! :([/quote]

[SIZE=3][FONT=Calibri]Paulinko, dziękuję bardzo za prezencik choć nie mam pewności, że to o nas mowa (o nas?) :mad:[/FONT][/SIZE]
By uspokoić twoje sumienie dodam, że byliśmy zgłoszeni do Nowego Dworu ale po tym jak wygraliśmy wszystko w Jarosławiu wolimy teraz spróbować swoich sił u innego sędziego, a nie powtarzać sukcesy u tego samego :diabloti:

Posted

[quote name='Agappe']to płacić nie musisz ;) :evil_lol:[/quote]

Już zapłaciłam wcześniej :P Ciekawe czy będą chcieli mi zwrócić. Tłumaczyć się jeśli będą chcieli mi oddać że to pomyłka czy sie cieszyć ? ^^

Ha ! a ja już priorytetem dostałam potwierdzenie przyjecia psów na wystawę i numerki :)

Posted

[B][QUOTE][/B]My też dostałyśmy piękny numerek 50 ;-) [B][/QUOTE][/B]
[I]Kiedyś trafił mi się piękny nr 300 :lol: ;)[/I]

[B]Asiaczek [/B]pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie PW. :)

Posted

kurcze... potwierdzenia mogą pewnie jeszcze dochodzić, do mnie doszło wczoraj, czyli na tydzień przed wystawą, a już zaczęłam się denerwować, że coś jest nie tak...

Posted

[quote name='"zakla"']Dzięki, a z kim mam przyjemność?:oops:[/quote]
Hmm..ciężko wytłumaczyć :lol: Myślę że mnie nie kojarzysz, no ale przecież będzie okazja się poznać :cool3:

[quote name='"zakla"']
W psach szczeniakach jest Slash - thornapple shake all over, w championach Franek- angel eyes francuz of crystal lake, suki mlodziezy moja Suri- little miss sunshine aquilonis i w posredniej Sheina- sunnyrain[/quote]
Dzięki wielkie ;) Co prawda bardzo ciekawe psy, ale jednak niewiele ich :C

Ale i tak cieszę się ogromnie, że będę mogła poznać przynajmniej jednego trochę bliżej (czyli Sheinę, z którą startuję w mp:loveu:)

Posted

A ja nadal nie mam potwierdzenia - zaczynam się już martwić, czy w ogóle dojdzie :shake:

Co prawda jesteśmy na liśćie przyjętych psów, ale jak sobie przypomne co było gdy ostatnio niedostałam potwierdzenia... :angryy::mad: