Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']To bym przyjechala do Wawy, a ile by koszt caly wyniosl?[/quote]
Masz PW.
A, i liczę, że jeszcze ktoś do naszej grupy "dobije", bo miejsce jest.
Pzdr.

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Masz PW.
A, i liczę, że jeszcze ktoś do naszej grupy "dobije", bo miejsce jest.
Pzdr.[/QUOTE]

ja jednak własny samochodzik wybieram:lol: mam nadzieje, że tym razem podróż nie bedzie mnie kosztowała tyle ile ostatnio.. (mandacik.. 10 punktów karnych i "kilka" zł w plecy:shake:)

Posted

O...hehe ja bym nie ryzykowała :D ... hmm... a tak na marginesie, to przypominam, że prosiłam o zdjęcia spanielków tybetańskich, szczególnie szczeniąt, bo mnie nie będzie, a rodzieństwo mojego Arniego tam debiutuje :)

Posted

McDzik, postaram się coś obfocić;)
jeśli ktoś jeszcze chciałby fotki z ringu (i nie przeszkadza mu badziewna jakość zdjęć:evil_lol:), proszę pisać.

Posted

[quote name='Lived']
jeśli ktoś jeszcze chciałby fotki z ringu (i nie przeszkadza mu badziewna jakość zdjęć:evil_lol:), proszę pisać.[/quote]
Bardzo chętnie, zapraszamy na ring spanieli:multi:

Posted

dla ułatwienia

[URL="http://www.zkwp-legionowo.pl/wystawy08/wiosenna/wykaz%20psow.pdf"]http://www.zkwp-legionowo.pl/wystawy08/wiosenna/wykaz%20psow.pdf[/URL]

w otwartej klasie mamy mniej konkurencji niż mieliśmy w młodzieży, nie spodziewałabym się

Posted

Aaa ! pomóżcie ! Mi się to nie otwiera O_o Normalnie moj komputer odczytuje pliki pdf a teraz nie chce ! ahh ! Proszę, niech ktoś sprawdzi mi goldenki. Byłabym wdzieczne za wypisanie wszystkich goldenków. Jeśli tego jakoś strasznie dużo jest to poprosze o suczki kl. championów i pośrednia. Będę baaardzo wdzięczna.

Posted

Trochę pogłówkowałąm i się otworzyło, dużo nie było, proszę:

[B]GOLDEN RETRIEVER[/B]
[B]SUKI[/B]

[B]KLASA POŚREDNIA[/B]
AMELIA Alegria de Oro
ASTRA AKOYA Gilded
Vanilla Sky GINA
NELLI Gordius
VILLEMO Odoriko
VINTAGE Oligarchia

[B]KLASA CHAMPIONÓW[/B]
FELICJA Jeanton Mł.Ch.Pl, Ch.Pl
KATHLEEN JOSEPHINE Staszel Ch.Pl
NIRWANA Gordius, Int.Ch, Ch.Pl

Posted

Wejdz normalnie na stronę związku w legionowie, na temat tej wystawy i sobie otwórz, powinno być ok ;)
My same w klasie, psów w młodzieży też nie ma, to będzie nasz debiut juniorkowy, mam nadzieję, że może uda nam się otworzyć mł.ch...:roll:

Posted

ze strony związku tez niestety mi sie nie otwiera. bardzo dziękuję McDzik. Nie jest tak źle... nieduża konkurencja. Tylko... fajnie się dowiedzieć w katologu przedwystawowym że mam Int.Ch. Jak to możliwe ? :D

Posted

OJ :oops:
wyskoczyłam z powtórką :oops:

[quote name='Boberek']fajnie się dowiedzieć w katologu przedwystawowym że mam Int.Ch. Jak to możliwe ? :D[/quote]

:D no taaak :D
Przynajmniej masz niespodziankę ;) Interchampionat gratis ;)

Posted

Nie otwiera mi się ani obsada sędziowska, ani wykaz psów.. :roll: ponoć nie mam odpowiedniego programu, żeby to otworzyć.

[quote name='"zakla"']
My same w klasie, psów w młodzieży też nie ma, to będzie nasz debiut juniorkowy, mam nadzieję, że może uda nam się otworzyć mł.ch...:roll:
[/quote]
Będziemy trzymać za was mocno kciuki .:loveu:

A tak swoją drogą, ciekawa jestem inych ozzików, mogłabyś podać ? Byłabym b. wdzięczna :)

Posted

:multi: [B]My się cieszymy bo w Whippetach to takie stawki jak na międzynarodówce a w Basenji skromnie ale też ciepło i koleżeńsko aby aura dopisała bo będę miał sople a nie jędrne psiaki:evil_lol:
[/B]
[B] pozdrawiamy wszystkich :multi:
[/B]