Asiaczek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Izabela124.']To bym przyjechala do Wawy, a ile by koszt caly wyniosl?[/quote] Masz PW. A, i liczę, że jeszcze ktoś do naszej grupy "dobije", bo miejsce jest. Pzdr. Quote
Unbelievable Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale sama nie chce jechac....[/quote] ale do warszawy jest mniej- więcej taka sama droga jak do ndm :P wiem bo mieszkam w podobnym miejscu :P Quote
Izabela124. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A to juz anmivszalyscie mi, musze sie zastanowic i zobaczyc jaK bedzie lvpej, wolabalym jechac z kims Quote
Agappe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Masz PW. A, i liczę, że jeszcze ktoś do naszej grupy "dobije", bo miejsce jest. Pzdr.[/QUOTE] ja jednak własny samochodzik wybieram:lol: mam nadzieje, że tym razem podróż nie bedzie mnie kosztowała tyle ile ostatnio.. (mandacik.. 10 punktów karnych i "kilka" zł w plecy:shake:) Quote
Asiaczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hahaha! Agappe - jeszcze masz czas do namysłu! Może nie ryzykuj, co?;) Pzdr. Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 O...hehe ja bym nie ryzykowała :D ... hmm... a tak na marginesie, to przypominam, że prosiłam o zdjęcia spanielków tybetańskich, szczególnie szczeniąt, bo mnie nie będzie, a rodzieństwo mojego Arniego tam debiutuje :) Quote
Lived Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 McDzik, postaram się coś obfocić;) jeśli ktoś jeszcze chciałby fotki z ringu (i nie przeszkadza mu badziewna jakość zdjęć:evil_lol:), proszę pisać. Quote
gregory Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Lived'] jeśli ktoś jeszcze chciałby fotki z ringu (i nie przeszkadza mu badziewna jakość zdjęć:evil_lol:), proszę pisać.[/quote] Bardzo chętnie, zapraszamy na ring spanieli:multi: Quote
Agappe Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 wiadomo kiedy można się spodziewać katalogu przedwystawowego? Quote
elki7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja tez zapraszam na ring cardiganow moich ukochanych a jakosc nie jest nalwazniejsza licza sie checi Quote
Taverney Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 hmm... nas będzie oceniał [B][FONT=Verdana][SIZE=3]Zbigniew Kitliński [/SIZE][/FONT][/B]ale nic jeszcze nie wiem o tym sędzi... Quote
MichalMi Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no i mamy katalog - trudno - najwyżej do pracy się spóźnię ;) Quote
freda Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Agappe']wiadomo kiedy można się spodziewać katalogu przedwystawowego?[/quote] JUŻ JEST:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dla ułatwienia [URL="http://www.zkwp-legionowo.pl/wystawy08/wiosenna/wykaz%20psow.pdf"]http://www.zkwp-legionowo.pl/wystawy08/wiosenna/wykaz%20psow.pdf[/URL] w otwartej klasie mamy mniej konkurencji niż mieliśmy w młodzieży, nie spodziewałabym się Quote
Boberek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Aaa ! pomóżcie ! Mi się to nie otwiera O_o Normalnie moj komputer odczytuje pliki pdf a teraz nie chce ! ahh ! Proszę, niech ktoś sprawdzi mi goldenki. Byłabym wdzieczne za wypisanie wszystkich goldenków. Jeśli tego jakoś strasznie dużo jest to poprosze o suczki kl. championów i pośrednia. Będę baaardzo wdzięczna. Quote
Frytela Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to usun te dziwne znaczki miedzy "wykaz" a "psow" i zrob spacje zeby odstep byl ;) Quote
McDzik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Trochę pogłówkowałąm i się otworzyło, dużo nie było, proszę: [B]GOLDEN RETRIEVER[/B] [B]SUKI[/B] [B]KLASA POŚREDNIA[/B] AMELIA Alegria de Oro ASTRA AKOYA Gilded Vanilla Sky GINA NELLI Gordius VILLEMO Odoriko VINTAGE Oligarchia [B]KLASA CHAMPIONÓW[/B] FELICJA Jeanton Mł.Ch.Pl, Ch.Pl KATHLEEN JOSEPHINE Staszel Ch.Pl NIRWANA Gordius, Int.Ch, Ch.Pl Quote
zakla Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wejdz normalnie na stronę związku w legionowie, na temat tej wystawy i sobie otwórz, powinno być ok ;) My same w klasie, psów w młodzieży też nie ma, to będzie nasz debiut juniorkowy, mam nadzieję, że może uda nam się otworzyć mł.ch...:roll: Quote
Boberek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ze strony związku tez niestety mi sie nie otwiera. bardzo dziękuję McDzik. Nie jest tak źle... nieduża konkurencja. Tylko... fajnie się dowiedzieć w katologu przedwystawowym że mam Int.Ch. Jak to możliwe ? :D Quote
Sharona Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 OJ :oops: wyskoczyłam z powtórką :oops: [quote name='Boberek']fajnie się dowiedzieć w katologu przedwystawowym że mam Int.Ch. Jak to możliwe ? :D[/quote] :D no taaak :D Przynajmniej masz niespodziankę ;) Interchampionat gratis ;) Quote
Taverney Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no proszę :) w naszej klasie mój cairn jest sam, co ułatwia mu drogę do championatu jeśli tylko sędzia oceni go na doskonałą :) Quote
Frytela Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja zrobilam prezencik naszemu konkurentowi a on sie nie zglosil, tylko sie zglosil razem z nami do jaroslawia, kurde moglam jechac! :( Quote
Lived Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie otwiera mi się ani obsada sędziowska, ani wykaz psów.. :roll: ponoć nie mam odpowiedniego programu, żeby to otworzyć. [quote name='"zakla"'] My same w klasie, psów w młodzieży też nie ma, to będzie nasz debiut juniorkowy, mam nadzieję, że może uda nam się otworzyć mł.ch...:roll: [/quote] Będziemy trzymać za was mocno kciuki .:loveu: A tak swoją drogą, ciekawa jestem inych ozzików, mogłabyś podać ? Byłabym b. wdzięczna :) Quote
Nirse Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :multi: [B]My się cieszymy bo w Whippetach to takie stawki jak na międzynarodówce a w Basenji skromnie ale też ciepło i koleżeńsko aby aura dopisała bo będę miał sople a nie jędrne psiaki:evil_lol: [/B] [B] pozdrawiamy wszystkich :multi: [/B] Quote
Recommended Posts