Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalia31']Czy jak wysłałam elektronicznie skan rodowodu i potwierdzenie przelewu to wystarczy czy powinnam osobiscie doręczyć?[/quote]

wystarczy.

ps. w sprawach wątpliwych piszcie bezpośrednio do oddziału. Napewno otrzymacie szybką i kompetentną odpowiedź.

pytania dot. wystawy grupy II,VI, VII, IX - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

pytania dot. wystawy grupy I, III, IV, V, VIII, X - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

pozdrawiam

Posted

Do 14-go marca do 20-tejmożna zgłaszac psy drogą elektroniczną więc na katalog przedwystawowy i wysyłanie potwierdzeń zgłoszeń jeszcze za wczesnie.

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red][B]UWAGA UWAGA UWAGA[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Indigo][B]Mamy wolne miejsce w busie na wystawę w NDM (niedziela!).
Czy ktos jest chetny?[/B][/COLOR][/SIZE]
pzdr.

Posted

Ja będę :multi: dostałam potwierdzenia mailowe chyba dzień po wysłaniu. Niestety rodowód się nie załączył :shake: i mogę go przesłać dopiero jutro

Posted

W ramach początków na Dogomanii też napiszę, że będziemy. Co prawda jako widzowie (i transport Magdalenki z Freyą;)) bo Ita nie lubi się wystawiać na hali, ale będę z Itą (fotki w dziale [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8491&page=14"]Miłośnicy Szetlandów)[/URL]. No i posłużymy jako fotoreporterzy innym szeltusiom...

Posted

[quote name='Asiaczek'][SIZE=3][COLOR=Indigo][B]Nadal mamy wolne miejsce w busie z W-wy do NDM na niedzielę.[/B][/COLOR][/SIZE]
Pzdr.[/quote]O to moze bys sie z wami wybrala. Jade sama bez psa, jako widz. Razem bym wam fotki porobila. A ile bym musiala dolozyc sie za paliwo?

Posted

[B]Izabela124[/B] - to Ty jestes z W-wy? Pod avatarem masz napisane Suwałki...

Na razie sa zapisane 2 osoby. A z W-wy do NDM jest coś ok. 40 km; kierowca ma stawkę 1 zł/km.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Izabela124[/B] - to Ty jestes z W-wy? Pod avatarem masz napisane Suwałki...

Na razie sa zapisane 2 osoby. A z W-wy do NDM jest coś ok. 40 km; kierowca ma stawkę 1 zł/km.
pzdr.[/quote]To bym przyjechala do Wawy, a ile by koszt caly wyniosl?