auraa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 jak można pozbyć się takiego maleństwa! Oby szybko znalazła dobry domek Quote
devi Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Malutka jest śliczna. Niech ktoś ją tu wypatrzy Quote
shanti Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak tam ze zdrówkiem Mróweczki? Rozbrajają mnie takie maleństwa:placz:. Może trzeba jakieś "fanty" na pokrycie kosztów leczenia i sterylizacji? Napiszcie coś konkretnego:placz: Quote
Aga-ta Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mrowka czuje sie dobrze, ale poniewaz jest ze szczeniakami w jednym boksie strasznie ja mecza. One chca sie bawic, skacza po niej (wszystkie sa wieksze niz ta drobinka) i ona bidulka caly czas musi uciekac i sie przed nimi bronic, dlatego PILNIE SZUKAMY DLA MROWKI DT. Czy ktos moglby zabrac to malenstwo do siebie??? Quote
shanti Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mogłabym wziąć Mrówencję dopiero na Święta. Mam obecnie na głowie sprzedaż sklepu, wyprzedaż towaru i jestem do Świąt uziemiona. Nie ma mnie w domu po 7-10 godzin. Potem już parę dni do sylwestra i w styczniu luz totalny, czyli praca w domu. Małż zgadza się na razie na tymczas, ale gdyby go ujęła pod serducho.....:eviltong: Priorytetem byłaby sterylka Mrówci, bo mam samca. Może macie jakieś pomysły, jak zorganizować zabieg? Quote
shanti Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witaj malagos! Tym razem trochę bliżej;) Zobaczymy, co powiedzą dziewczyny od Mrówencji. Sama nie wiem, jak to będzie, ale ona nie może być w schronisku:shake: Quote
Aga-ta Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 shanti dziekuje bardzo za "odzew":) Od paru dni stawalysmy z dziewczynami na glowie, zeby znalezc dla malej tymczas (bo poki co musi byc to tymczas bez psow) i dzis sie udalo:loveu: Wlasnie z karusiap odwiozlysmy ja i mala juz grzeje duupke w domku:multi: Mroweczka przed adopcja bedzie miala robiony porzadek z zabkami i obowiazkowo zostanie wysterylizowana, wiec moze ten sliczny piesek z Twojego avatarku zyska siostrzyczke w Nowym Roku:cool3: Quote
shanti Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cieszę się, że Mrówcina doopka bezpieczna:loveu: Swoją drogą musimy kibicować większej ilości psiaczków, bo chyba przynosimy szczęście;) Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 super że mała pieknotka ma domek tymczasowy!!! bardzo się cieszę!!! Quote
malagos Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Oooo? :crazyeye: :loveu: Mamy domek tymczasowy! hurrra! (mój syn jak był mały uwielbiał slowo "hura", ale zamaist "r" wymawial "j" :cool3:) Quote
Aga-ta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 bylam dzis rano z Mroweczka u weta, bo strasznie kichala. Jest podziebiona i musi brac antybiotyk, wiec mimo, ze znow miala dzis pobierana krew, to nawet jak wynik bedzie dobry zabieg zabkow znow musi zostac przesuniety na pozniejszy termin. Cala noc pieknie przespala na lozeczku zagrzebana w futrzak, a rano chetnie zjadla sniadanko (a potem obiad i kolacje z witaminkami na wzmocnienie:)), a potem znow prawie na caly dzien - hop, w futrzak:) Na polku to tylko szybko siii i juz szybko, szybko do domku. Mysle, ze teraz malutka predko dojdzie do siebie i przytyje nam chudzinka. Quote
shanti Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Kto by tam spacerował w takie zimno :eviltong: Wiadomo, w ciepełku najlepiej. Mrówcia się pewnie w życiu dość namarzła:shake: Niech się wygrzewa i nam zdrowieje:kciuki: Quote
wtatara Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 śliczna maleńka ,mnie jsza od mojej Pixi, ona waży 4 kg. Quote
auraa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Cieszę się, że mróweczka już jest bezpieczna. Miejsce takiego maleństwa jest tylko na kanapie w futrzaku :lol: Quote
Aga-ta Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 niestety, ale Mroweczka nie ma dobrych badan krwi. Ma bardzo wysokie leukocyty i spadaja jej erytrocyty...Na poczatek po weekendzie bedziemy jej robic RTG pluc Quote
karusiap Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 biedne malenstwo,a co moga oznaczac te wyniki?:oops: Quote
Aga-ta Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 bialaczke, zapalenie pluc, na pewno anemie...ale poczekajmy na bardziej szczegolowe badania Mroweczka duzo spi (teraz juz w lozeczku i przytula sie do swojego tymczasowego pancia), ma apetyt, pieknie zalatwia sie na polu i jest urocza z tymi swoimi minkami. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.... Quote
fizia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mam nadzieję, że to nic poważnego. A te leukocyty nie moga być od stanu zapalnego spowodowanego zebami? Quote
Recommended Posts