Paulina_mickey Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jessy to dwu miesieczna śliczna suczka. Jest troszke podobna do jaminczka. Mimo jej młodziutkiego wieku potrafi sie już załatwiać na polu.:cool3: Jest baaardzo spokojna i cicha tak jak by jej nie było. Siedzi sobie na swoim posłanku i obserwuje wszystko i wszystkich wokoło. Jest strachliwa ale lubi ludzi, mała całuśnica:loveu:. Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt Ogród św Franciszka tel 509257404 gg 10013087 mail [email protected] Quote
Luzia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jestem pierwsza :cool3: I od razu podnoszę na pierwszą :multi: Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 tak niesamowicie smutnego szczeniaczka to jeszcze nie widziałam...:-( Quote
iwa77 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Czy ta malenka kruszynka jest w schronie ? Czy ona bedzie raczej malym pieskiem ? Jest przeslodka ale faktycznie ma smutne oczka. Quote
justynan2 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Malutka jest przesłodka, oby szybko znalazła domek Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Smutasek :loveu: śliczna. iwa77 Jessy przebywa u naszej wolontariuszki Pauliny. W pierwszym poście kontakt do niej. Quote
Paulina_mickey Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 iwa77 napisał(a):Czy ta malenka kruszynka jest w schronie ? Czy ona bedzie raczej malym pieskiem ? Jest przeslodka ale faktycznie ma smutne oczka. będzie malutka, jest u mnie na tymczasie...:loveu: dzis już sie rozweseliła troszke:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Paulinki towarzystwo potrafi zdziałać cuda !! Ten Twój uśmiech to jest najlepszy :bigcool: Quote
justynan2 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Słodziaczek szczeniaczek szuka domku Quote
Paulina_mickey Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Paulinki towarzystwo potrafi zdziałać cuda !! Ten Twój uśmiech to jest najlepszy :bigcool: mała jak sie rozszalała to biega tylko tam i z powrotem razem z wujkiem Mikim po domu:diabloti: i co jest moim zdaniem sukcesem przestała siedzieć tylko w przedpokoju, łazi po całym domu i dziś nawet spała ze mną na łóżku:loveu::evil_lol: Quote
justynan2 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Malutka szuka kochajcego domku!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Paulina_mickey Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):co słychać u Jessy ? Jessy zaprzyjaźniła sie z moim Mikim:crazyeye::loveu::cool3: Biegają razem i bawią sie, Mikuś nawet zachowuje sie ja mamusia:diabloti: Malutka czuje sie bardzo dobrze, to jest zupełnie inny piesek od tego, którego przynieśliśmy kilka dni temu, jest pełna życia, zachowuje sie jak na szczeniaczka przystało:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No to super że się odnalazła w nowym miejscu :multi: Tymczasem hop na pierwszą :multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Jessy co tu taka cisza u Ciebie:placz: nikt nie chce małego "jamnisia":evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jessy dlaczego nikt nie zagląda:placz: Quote
Paulina_mickey Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 jest szansa że maleństwo znajdzie domek, dziś jakaś pani wyraziła chęć zabrania małej, także zobaczymy czy coś z tego wyjdzie:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Luzia&Funia napisał(a):No to trzymamy kciukasy :p:p nom ja tez mam nadzieje że coś z tego wyjdzie:cool3: chociaż ja jej tam nie wyganiam:diabloti:dogadujemy sie z nią wszyscy super , nawet Mikuś:crazyeye::loveu:, no ale wiadomo że im dłużej u nas jest tym bardziej sie przyzwyczjamy:roll: Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Jessy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts