Jump to content
Dogomania

Cudowny Teodor w typie jamnika szorstkowłosego znowu szuka domu!!POMOCY!/MA DOM!:)

Recommended Posts

Posted

Ot i mam wiadomosci...

DRAMAT TEODORA.....smutne wiadomosci, ale wazne dla przyszlego wlasciciela psa

1/ dzwonilam do Hakuni
jest to rzeczywiscie Teodor.

2/ prosba Zoniu, by wrocic do tego jego imienia bo on na nie reaguje

4/ niestety nie mogl zostac w tym domu, gdy jest psem uciekinierem, podkopywal sie raz na dwa tygodnie w opgprdzie pod siatke i zm ykal; gdzie pieprz rosnie

Wlasciciele jego, niestety poddali sie, nie sprostali opczekiwaniom psa..tzn powiem inaczej
pies jest cudnym radosnym przytulasnym stworzenierm, tylko ma w nogach motorek...
no i spryt w rozumku
wiec jesli tylko ma okazje, to czuje wolnosc...i kombinuje jak tu uciec

kilkakrotnie go odnajdywali, raz na goclawku, innym razem gdzie indziej no i w koncu pies trafil na Paluch

Ma czipa, wlasciciele zrzekli sie wszysstkich praw poniewaz nie sa w stanie zapeznic mu takiego bezpieczenstwa jakiego jego charakter wymaga, a i poszukiwanie psa zmartwien przysparza

Proponuje zmienic tytul watku na Teodor znowu szuka domu, podpiac ten watek Teodora, no i napisac pw dp wszystkich osob ktore watkowi Teodora kibicowaly, by pomogly znalezc mu odpowiedzialny na miare jego temperamentu domek

Nie takie rzeczy udawaly sie na dogo

Teodorku cudaku kochany! Nie trac nadziei !

Hakunia ma popsutego kompa wiec dopiero po Nowym Roku tu zajrzy

Posted

jest w schronisku pismo pozostawione przez bylych wlascicieli Teodorka, gdyz ma on wszczepiony czip z ich adresem i nazwiskiem ze zrzekaja sie praw do niego ze wzgledow o ktorych juz pisalam

Dobrze, ze wiemy o nim juz wiecej, tzn o jego charakterze, hakunia tez z pewnoscia o nim nam jeszcze wiecej powie, gdy tylko dostep do netu bedzie miala

i dzieki temu
a Tobie przede wszystkim mozemy szukac dla niego odpowiedniego domu

ilez juz ogloszen dalas....:crazyeye::crazyeye: mroweczko droga...

napisz prosze pw do wszystkich ktorzy w watku teodorka uczestniczyli by pomogli i tym razem zagladajac do watku i by trafil na Swojego Czlowieka

jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

Posted

Napisałam już pw, ale do dwóch osób bo tyle poza tobą i hakunią.... te ogłoszenia to nic....ogłaszałam jeszcze 16moich psów.....:roll::roll: na tych forach w 1dzień....:roll::roll::crazyeye:

Posted

zoniu, kogos moze jeszcze upatrz i wyslij
poprosze pidzej by tu zagladala, moze jeszcze inne osoby dopadne

niezwykly dramat tego psiaka, ktory juz nadogo znalazl dom, potem znalazl sie na dogo jako inny zupelnie psiak i to dzisiejsze odkrycie

jakze mi go zal!

p.s. bardzo jestem ciekawa jego reakcji jak zawolasz na niego jego imieniem

widze tez, ze on chyba przystanie na kazde, byleby czlowiek kochany byl przy nim, nawet jesli mu robi takie niespodzianki ucieczkowe...skoro Fagot tez mu sie spodobal / i mnie tez!/ ale chyba nie robic mu metliku w glowie i wrocic do imienia

pieknie zmienilas temat!
Zoniu bardzo dziekuje!

Posted

Biedny Teodor. :placz: Coś słyszałam,że jest problem z tymi ucieczkami jego tylko czemu Ci ludzie tak się poddali.Zoniu dziękuje za info,dobrze się nim zajmujesz.Czy on nie jest trochę starszym psem?Może kastracja jakoś by pomogła.Kurcze też mam dużo psiaków falenickich do ogłaszania a one muszą jak najszybciej znaleźć domy bo azyl jest w ciężkiej sytuacji.Na internet nie mam teraz czasu więc bardziej zajmuję się plakatami.Niestety mam zepsutą drukarkę ale jeśli dostałabym od kogoś jeden plakat to zrobiłabym xero.

Posted

[quote name='Worel']ja moge porobic plakaty, nie mam tylko drukarki kolorowej...wiec moge wyslac jpeg a ktos by musial wydrukowac.....
Ja niestety drukarki nie mam...sory że tak nie na temat...ale... bardzo wszystkich proszę o pomoc w znalezieniu domu dla suczki w typie beaucerona, wiem że jest dużo psów szukających domu....:shake: ale dowiedziałam się że wczoraj z ""kochającego"" domu trafiła do schroniska...:placz::placz::angryy::angryy::angryy::placz::shake: Ona tam dłużej nie przeżyje....:placz::placz: Jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101960

Posted

w jednym z watkow znalazlam ladne ogloszenia..hmm w kolorze, lecz podsuwam, bo moze sie przydadza
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84061
zoniu...bauceronka
takze moznaby pokusic sie o plakacik dla niej, porozwieszac w warszawie w sklepikach psich, to samo z Teosiem

w mapie pomocy dogo wpisywalam kiedys osoby oferujace wydruk plakatow takze w kolorze w roznych ilosciach
o ile mnie pamiec nie myli byly takze oferty z Warszawy

jesli pogrzebiesz w pierwszym poscie.../ , mapa bedzie niebawem :roll:interaktywna/ z pewnoscia znajdziesz, choc nie wszystkie moga byc aktualne...dogmaster pracuje na interaktywnoscia tej mapy i aktualizacja danych

czekam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:na wiesci jak Teos - Teodor zareagowal na swoje nowe/stare imie?:p

Teos - przyznam, ze to zdrobnienie mi sie bardzo podoba...:lol:

ale dostrzeglam cos jeszcze..Fagot, Te/od/orek, Teos...Tenorek
slicznie muzycznie sie uklada

oj Tenorek Teodorek....co zrobic bys trafil na odpowiedzialnego Czlowieka?

Posted

Przepraszam bardzo Teosia i innych nim zaciekawionych ale go dzisiaj nie widziałam... To było tak: on jest w boksie razem z jeszcze 3 psami...gdy chciałyśmy je wziąć w boksie nie było Teosia, zdecydowałyśmy że zapytamy o niego po spacerku...gdy weszłyśmy do biura zapytałam o numer 36** a w biurze powiedzieli że jeszcze nie doszło do takiego numeru...byłam załamana...:-( Lecz nie miałam czasu się zamartwiać, źle spisałam numer i co zrobić... Gdy przyszłam do domu weszłam na stronę wolontariuszy schroniska i zaczęłam szukać w psach które przyszły do schroniska...w końcu znalazłam jego numer:26** jutro spróbuję się dodzwonić do schroniska i dowiedzieć gdzie jest Teodor...

Posted

zonia napisał(a):
Przepraszam bardzo Teosia i innych nim zaciekawionych ale go dzisiaj nie widziałam... To było tak: on jest w boksie razem z jeszcze 3 psami...gdy chciałyśmy je wziąć w boksie nie było Teosia, zdecydowałyśmy że zapytamy o niego po spacerku...gdy weszłyśmy do biura zapytałam o numer 36** a w biurze powiedzieli że jeszcze nie doszło do takiego numeru...byłam załamana...:-( Lecz nie miałam czasu się zamartwiać, źle spisałam numer i co zrobić... Gdy przyszłam do domu weszłam na stronę wolontariuszy schroniska i zaczęłam szukać w psach które przyszły do schroniska...w końcu znalazłam jego numer:26** jutro spróbuję się dodzwonić do schroniska i dowiedzieć gdzie jest Teodor...

hmmm :razz: oby nie zostal adoptowany przez osoby, ktore nie znaja jego ulubionego zajecia, to jest zmykania, gdy tylko sie nadarzy okazja

Posted

pixie napisał(a):
hmmm :razz: oby nie zostal adoptowany przez osoby, ktore nie znaja jego ulubionego zajecia, to jest zmykania, gdy tylko sie nadarzy okazja

Właśnie też się o to martwię...:shake: Próbowałam się dzisiaj dodzwonić do schroniska lecz się nie udało......:placz:

Posted

Słuchajcie byłyśmy w schronie i zapytałyśmy w biurze Teosia i powiedzieli nam że poszedł do domu!!!!:multi::multi::multi: Miejmy nadzieję że jacyś fajni i rozsądni właściciele którzy go przypilnują...;)