Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szyszka napisał(a):
Ale kawał roboty :loveu:

Dzięki.

Aarionne napisał(a):
Enchant..., kochana, jestem pod wrażeniem :) W pracy będę dopiero po nowym roku więc po świętach oczywiście możesz przesłać zdjęcia.
Dzieki! Naprawdę jesteś wielka! A ten piesio potrzebuje wielkich ludzi, bo tylko wtedy może mieć szansę na miłość.

Ucałuj ode mnie Tobisisa bardzo mocno!!!

Ty kurde pisz mój nick w całości Aari... ! ;)
A wrażenie niepotrzebe ponieważ mam już w tym wprawę. ;)
Zdjęcia na 100000000% będą po świętach.
I w nochal wycałuje psiaka od każdego dogomaniaka pokolei :loveu:.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanka456 napisał(a):
Całuj go całuj, bo niech wie, że jest kochany.

Na pewno :loveu:.

Dziewczyny - a może ogłoszenie płatne w Moim Psie by się przydało ?
10 zl za linijkę.
Ze cztery linijki byśmy o nim napisały za 40 zł. :razz:

Posted

hanka456 napisał(a):
Jego historia jest niezwykla. daje 10,- zl na linijkę.
Ale jak to się odbędzie? czy Ty zamieścisz ogloszenie?

Dziewczyny !
Nie będziecie musiały nic dawać ponieważ mamy pieniądze na schronisko na Kosodrzewiny z bazarków ! Ze 40 zł na pewno będzie ! :p
Ogłoszenie postaram się umieścić ja. Wystarczy przelać do MP pieniądze a potem potwierdzenie wpłaty + ogłoszenie wyslać na adres gazety. ;)

Posted

hanka456 napisał(a):
To świetnie. Ogloszenie, to doskonały pomysł. Może się uda.

Jedna linijka to 22 znaki wliczając odstępy pomiędzy słowami oraz przecinki .
Czyli 22 znaki * 4 linijki = 88 znaków. Napiszcie mi jakieś ogłoszenie o psiaku a ja wypełnię kupon z najnowszego numeru MP ( mam ;) )

Posted

Aarionne napisał(a):
Enchantress* (nawet z gwiazdką napisałam :) ), Ty masz talent w wyłudzaniu, napisz do MP, niech się zreflektują i za darmo dadzą ogłoszenie Tobisia!

PP nie bierze nic!!!

A żebyś wiedziała że napiszę :razz:. Napomknę że PP nie bierze nic !
A za napisanie w całości mego pięknego (:loveu:) nicku dziękuje Aari...

Posted

Tobi
Nie dane ci było znaleźć domu i spędzić świąt w rodzinnym gronie, wtulić się w ramiona ukochanego człowieka i zasnąć z pełnym brzuszkiem w cieplutkim legowisku.
Te święta spędzisz w zimnym boksie. Jednak my, podczas wigilijnej wieczerzy będziemy o Tobie cieplutko myśleć i połamiemy się z Tobą opłatkiem na odległość.
Dziś nadszedł czas składania życzeń, więc życzę ci, abyś jak najszybciej znalazł kochający domek, miłość i poczucie bezpieczeństwa.

Posted

W tym ogłoszeniu to musimy napisać jakieś suche fakty.

Że pies się wabi Tobik.
Że ma 5 lat.
Że znajduje się w Łodzi.
Że szuka domu.
Że jest łagodny i przyjazny,
Że był zraniony w głowe.

Kto ułoży ? :eviltong:

Posted

Tobi, pies pięcioletni, przyjazny człowiekowi, łagodny czeka na prawdziwy, ciepły dom.
Tobi, tak bardzo skrzywdzony, przebaczył temu, kto chciał go w okrutny sposób zabić. Tobi czeka w Łodzi na swojego człowieka, który ofairuje mu przystań do końca życia.

Posted

hanka456 napisał(a):
Tobi, pies pięcioletni, przyjazny człowiekowi, łagodny czeka na prawdziwy, ciepły dom.
Tobi, tak bardzo skrzywdzony, przebaczył temu, kto chciał go w okrutny sposób zabić. Tobi czeka w Łodzi na swojego człowieka, który ofairuje mu przystań do końca życia.

Ejejejeje. Coś się tak rozgalopowała ! Miało byc 88 znakow a nie 249 ! :mad:

Posted

hanka456 napisał(a):
No, jakoś nie mogłam krócej, ale może cos wyrzucisz i będzie dobrze.

Ja tam nie mam talentu.
Ale proponuje tak :
Tobi to pies pięcioletni łagodny który czeka na prawdziwy dom.
Pies czeka w Łodzi na swojego człowieka, który ofiaruje mu przystań do końca życia

Ale wychodzi 148 znaków ! Trzeba skrócić jeszcze :cool1:.

Posted

[FONT=Times New Roman]5-letni łagodny pies, który doświadczył okrucieństwa człowieka. Czeka na prawdziwy dom.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]albo :[/FONT]
[FONT=Times New Roman]5-letni łagodny pies; uderzony w głowę i wrzucony do studni. Czeka na dom i miłość.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]To nie przekracza 88 znaków. Z tym ze jest to tylko króciutka notatka, a nie ogłoszenie. [/FONT]

Posted

[quote name='_Tosia_']nie zacheci sie przyszlych wlascicieli do adopcji psa taką krótką notatką, tym bardziej, ze jest to pies po przejsciach.
To ma być tylko taka krótka informaacja że taki pies jest i szuka domu. Wiecej ma być pod numerem telefonu xxxxxxxxx.

[quote name='_Tosia_'][FONT=Times New Roman]5-letni łagodny pies, który doświadczył okrucieństwa człowieka. Czeka na prawdziwy dom[/FONT]
[FONT=Times New Roman]albo :[/FONT]
[FONT=Times New Roman]5-letni łagodny pies; uderzony w głowę i wrzucony do studni. Czeka na dom i miłość.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]To nie przekracza 88 znaków. Z tym ze jest to tylko króciutka notatka, a nie ogłoszenie. [/FONT]
Równo 87 znaków. :lol:

[quote name='_Tosia_']a gdzie dopisac kontakt do Hotelu?...
Mamy podawać kontakt do hotelu ? :roll: W ogłoszeniach jest numer telefonu do Ani lub do Hani- myślałam żeby podać ich numery !

Posted

cioteczki nie chcę się mądrzyć ale może lepiej niech każda wydrukuje z 10 plakacików i rozwiesi je po wetach i sklepach zoologicznych.Wyjdzie taniej i można zamieścić zdjęcie i opisać dokładnie historie i charakter psa,a i więcej osób to zobaczy.Ludzie w większości to wzrokowcy więc zdjęcia są ważne