Bakteria Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Do oddania w dobre ręce jest WYJĄTKOWEJ URODY, młoda suczka, ma mniej więcej 2 latka. Sara (imię oczywiście można zmienić) jest bardzo ufną, przyjacielską i towarzyską sunią. Kocha wszystkich ludzi, zaakceptuje inne psy, koty i małe dzieci prawdopodobnie też :p. Nie przejawia żadnych oznak agresji. Uwielbia się bawić, biegać, jest bardzo energiczna. Sunia została przygarnięta z ulicy, na wsi, kilka tygodni temu, ale niestety nie może zostać na stałe z osobami, które ją wzięły. Jest już po wizycie u weterynarza, odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Mieszka na podwórku, ale powinna szybko nauczyć się zasad czystości w mieszkaniu. Chciałabym jeszcze zaznaczyc, że suczka nie szuka domku tymczasowego ani innej formy pomocy ;) Potrzebuje domku stałego, do czasu znalezienia którego może pozostac u swoich wybawicieli :cool3: Namiary na opiekunów suczki: (0-85) 663 18 91 Namiary na osobę pomagającą w adopcji: [email protected] ; GG: 174930 Quote
Guest monia3a Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ogłoście ją gdzie się da, że taka sunia została znaleziona ale bez zdjęć jak ktoś opisze ją to wtedy ewentualnie można ją oddać a jeśli nie to trzeba jej poszukać nowego domku ... Quote
bumerang Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 podnoszę - poogłaszajcie ją na innych portalach! jest sliczna napewno znajdzie kochający domek!:loveu: Quote
plinka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Bakteria, czy ogłosiłyście ją na forum borderów/aussie? Quote
bellatriks Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jaka śliczna! Mogę ją dać na forum BC? :cool3: Quote
Bakteria Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Monia3a szczerze to wątpie, żeby ona się komuś zgubiła :shake: Z relacji osób, które ją przygarnęły raczej to nie wynika... No, ale poczekamy, zobaczymy. Może rzeczywiście odnajdzie się jej właściciel. Ma ogłoszenia zarówno ze zdjęciami, jak i bez, ale zawsze można się przecież zapytac o jakiś szczególik, czy coś, którego na zdjęciach nie widac :p [quote name='bellatriks']Jaka śliczna! Mogę ją dać na forum BC? :cool3: W sumie czemu nie xD Tylko daj adres jak już będzie po wszystkim :cool3: A znacie jakieś forum o aussie? Ja, że tak powiem "nie siedzę" w tej grupie psów i żadnego nie znam ;) Na razie jest tylko na białostockich portalach, bo transport jest hmm.... raczej niepewny. Chociaż od dawna wiadomo, że na Dogo wszystko jest możliwe :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Bakteria zajrzyj na forum przygarnę psa ktoś tam szukał kudłatka Quote
bellatriks Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Bakteria'] W sumie czemu nie xD Tylko daj adres jak już będzie po wszystkim :cool3: http://www.bordercollie.fora.pl/border-collie-szuka-domu,37/znaleziona-sara-mloda-sliczna-niczyja-bialystok,1521.html Proszę bardzo. Przekleiłam całego Twojego posta, aby żadna informacja nie umknęła;) PS. Znalazłam coś o aussikach. Pozdrawiam, Natalia PS. Czy mogę wykorzystać zdjęcia Sary do zrobienia jej jakiegoś skromnego bannerka? Quote
plinka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Bakteria'] A znacie jakieś forum o aussie? Ja, że tak powiem "nie siedzę" w tej grupie psów i żadnego nie znam ;) Proszę ;) http://aussie.phorum.pl/ Quote
Bakteria Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 bellatriks napisał(a): PS. Czy mogę wykorzystać zdjęcia Sary do zrobienia jej jakiegoś skromnego bannerka? Jasne :) Dzięki za adres forum o aussie :) Zaraz będę działac :evil_lol: EDIT: Wiecie co? Nie chcę się napraszac :D, ale na tym forum trzeba czekac na aktywację, aż admin zaakceptuje, a to trochę zajmie i... może ma ktoś konto? Jak nie, to trudno xD Poczekam na admina :) Quote
bellatriks Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bakteria napisał(a):Jasne :) Dzięki za adres forum o aussie :) Zaraz będę działac :evil_lol: EDIT: Wiecie co? Nie chcę się napraszac :D, ale na tym forum trzeba czekac na aktywację, aż admin zaakceptuje, a to trochę zajmie i... może ma ktoś konto? Jak nie, to trudno xD Poczekam na admina :) Dzięki;) Nie wiem, czy dzisiaj będę miała czas, bo czeka mnie jeszcze interpretacja wiersza na polski i opis mieszkania na francuski, ale w ciągu paru najbliższych dni powinnam się wyrobić z bannerkiem. Ja nie mam, ale na forum borderowym też trzeba było czekać na aktywację... Załóż. Co tam. Jak już jej ktoś zrobi wątek, to kto wie - może jeszcze się kiedyś przyda;) Quote
Bakteria Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='monia3a']Bakteria zajrzyj na forum przygarnę psa ktoś tam szukał kudłatka Gdzie :cool3:? Znaleźc nie mogę :shake: Pewnie jak na większości forów na Dogo zginął w tłumie, zaraz jeszcze raz przejrzę... :eviltong: Balletriks założyłam :) Tylko właśnie na aktywację muszę czekac... Quote
plinka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bakteria napisał(a): Wiecie co? Nie chcę się napraszac :D, ale na tym forum trzeba czekac na aktywację, aż admin zaakceptuje, a to trochę zajmie i... może ma ktoś konto? Trzeba było mówić od razu :eviltong: Mam konto i na forum borderów i na uassie ;) Tylko nie wiem teraz czy wrzucać sunie czy sama już to zrobisz :) Quote
bellatriks Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Może wyjdzie w miarę czytelnie...:roll: Quote
plinka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Brak odzewu, więc wrzuciłam sunie na forum aussie ;) link http://aussie.phorum.pl/viewtopic.php?p=11662#11662 Quote
Bakteria Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Super, dzięki :cool3: Mi jeszcze nawet ten link aktywacyjny od admina nie doszedł :mad: :eviltong: Bannerki bardzo ładne i czytelne. :p Plinka, suczka nie ma sterylki, trzeba będzie ją ciachnąc ;) Jakbyś mogła to odpisz, bo tam się ktoś pyta 8) , bo do mnie wciąż nie doszedł ten e-mail od admina :( Quote
Bakteria Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Hopaj do góry, już pewnie na ostatnią stronę spadłaś :roll: Quote
bellatriks Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Biegniemy na wieczorny spacerek, moze ktos wypatrzy... Quote
Bakteria Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Na wątku na forum aussikowym pojawiła się jakaś informacja o osobie zaainteresowanej adopcją :cool3: Tylko nie mogę skontaktowac się z Plinką, do której w tej sprawie zostało wysłane PW... :lol: :-( Quote
bellatriks Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Bakteria napisał(a):Na wątku na forum aussikowym pojawiła się jakaś informacja o osobie zaainteresowanej adopcją :cool3: Tylko nie mogę skontaktowac się z Plinką, do której w tej sprawie zostało wysłane PW... :lol: :-( Może wyślij jej maila? Wchodzisz w jej profil na Dogo, klikasz odnośnik "Wyślij wiadomość e-mail do użytkownika..." i pokazuje Ci się jej adres:cool3: Quote
plinka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Bakteria napisał(a):Na wątku na forum aussikowym pojawiła się jakaś informacja o osobie zaainteresowanej adopcją :cool3: Tylko nie mogę skontaktowac się z Plinką, do której w tej sprawie zostało wysłane PW... :lol: :-( Czemu nie możesz się ze mną skontaktować? Ja zaglądam na dogo b często. Jest możliwość wysłania pw, maila, wiadomości na gg. A poza tym przecież już o tej sprawie gadałyśmy na PW... Nic od tej pory nie ruszyło w sprawie suni. Quote
Bakteria Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 łups :lol: sorry, przegapiłam PW :shake: Quote
Recommended Posts