fizia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Cuuuudownie!!!:multi::multi::multi: :laola: Quote
samoglow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hurra! zabrał ja pan, ktory chorowal i opoznil przyjazd? Czyli allegro wznawiamy dla szorstkich panow!!!! :multi::loveu: Quote
truskawa144 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [LEFT]No niestety już 4. Fotki będą później. Dzwonił nowy opiekun Neski. Suczka ma się dobrze,została wyprana. Bardzo ją cała rodzinka polubiła i ona ich też. Narazie poznaje nowy dom i okolicę. Fotki będą za kilka dni. [/LEFT] Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Super, ze nesca ma sie dobrze. Czekamy na zdjęcia foksów Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wznowiona aukcja Burka: http://www.allegro.pl/item314001776_foxterier_burek_imie_zwykle_a_pies_super_.html Quote
truskawa144 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tzn ja nie jestem pewna czy ta są foksy,słabo się znam na rasach ale tak mi wyglądają. Piesek: http://www.schronisko.klomnice.pl/ga...NjgwLw==#_self Suczka: http://www.schronisko.klomnice.pl/ga...NjgxLw==#_self Rodzeństwo,ok 10 miesięcy. Piesek sympatyczny,suczka niestety nie. Warczy atakuje itd. Są w schronisku od dziś więc może jej przejdzie. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To chyba walijczyki. Maja wziecie na allegro. Jak beda informacje i zdjecia bez krat (by sie przydaly), to wystawie :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Te psiaki maja coś z foksterierów na pewno. Quote
truskawa144 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [LEFT]Zdjęcia bez krat bym im dziś nawet nie zrobiła bo miały i tak za duży stres jak na jeden raz. Poza tym z nich jak narazie do adopcji nadaje się tylko piesek,suczkę bym się bała oddać komuś w tej chwili bo na prawdę jest niemiła. Warczała na mnie,na pracowników i chciała atakować. Brat był spokojny,cieszył się merdał ogonkiem. Oby jej to przeszło. [/LEFT] Quote
fizia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Może faktycznie to dla Niej za duży stres i tak się broni... Quote
rita60 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Cioteczka samoglow ma racje,to przepiekne mixy walijczykow,warto je umiescic na allegro.Wygladaja na młodziutkie,wiec szansa rosnie:roll: Foksiki tak samo urocze prosza o domki. Quote
marzenKa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Do goryy foksiki:) Cudne pieski, sama mialam kiedys takiego foksika:) Quote
truskawa144 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [LEFT]Rito one mają po 10 miesięcy więc masz racje,że są młode. Pieska można umieścić z suczką bym się wstrzymała. Mogę mu wieczorem zrobić allegro lub jutro jak nie zdązę,chyba,że ktoś ma czas teraz,ja muszę zrobić coś z 3 kotkami które właśnie złapałam więc nie mam za bardzo możliwości teraz. [/LEFT] Quote
rita60 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 truskawa zrob allegro,jak bedziesz miała czas,ale mysle,ze powinnas wspomniec o tej małej dzikusce,moze ktos lubi takie wyzwania:roll: Quote
Zuza i Noddy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja będę w schronisku chyba w piątek to zobaczymy jak sie zachowuje. Quote
truskawa144 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [LEFT]Rita to nie jest kwestia "wyzwania" - my nie mamy prawa wydać psa,którego podejrzewamy o agresje. Jeśli by ktoś po nią przyjechał a ona na "dzień dobry" by się na niego rzuciła to byśmy mięli kłopoty. Uważam,że warto się wstrzymać kilka dni,poobserwować. Mam kontakt z kierownikiem i pracownikami cały czas,nawet jak mnie nie ma kilka dni w schronisku to wiem co się dzieje więc będę miał "świeże" informacje. Każdy będzie ją obserwował. [/LEFT] Quote
rita60 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='truskawa144']Rita to nie jest kwestia "wyzwania" - my nie mamy prawa wydać psa,którego podejrzewamy o agresje. Jeśli by ktoś po nią przyjechał a ona na "dzień dobry" by się na niego rzuciła to byśmy mięli kłopoty. Uważam,że warto się wstrzymać kilka dni,poobserwować. Mam kontakt z kierownikiem i pracownikami cały czas,nawet jak mnie nie ma kilka dni w schronisku to wiem co się dzieje więc będę miał "świeże" informacje. Każdy będzie ją obserwował. truskawa ja to rozumiem:roll:zastanawiam sie,czy to agresja czy strach,bo to dziwne u takiej młodej suni:shake:no coz bedziemy czekac na informacje....... Quote
Recommended Posts