albiemu Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kajunia już bezpieczna w domku Beci :D YUPI!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kanzaj Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 albiemu napisał(a):Kajunia już bezpieczna w domku Beci :D YUPI!!!!!!!!!!!!!! Oj, to cudnie!!! Quote
Becia66 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kajunia pojedzona odsypia schroniskowe życie.....:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Biedna psinka chyba zapomniała co to ciepły koc.... Beciu ona chyba ma dalej zapalenie spojówek oglądnij prosze oczka bo chyba jej łzawia... Quote
Becia66 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Szpilka,właśnie jej zakropiłam...:roll:, bo jakieś takie czerwone były... Quote
anula1959 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jak tam Kajunia ? Przespała nockę spokojnie ? Quote
SZPiLKA23 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 becia66 napisał(a):Szpilka,właśnie jej zakropiłam...:roll:, bo jakieś takie czerwone były... Super:) widziałam ze to zauważysz ale ja tak tylko na wszelki wypadek ;) ona juz w schronie miała problemy z tymi oczkami.... w nowym domku napewno bedzie miała dobra opieke:) Quote
Becia66 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Nocka przeszła spokojnie na moim łóżeczku...:evil_lol: Po prostu przytuliłyśmy się mokre po kąpieli i tak jakoś wyszło...:evil_lol: Quote
Kanzaj Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 becia66 napisał(a):Nocka przeszła spokojnie na moim łóżeczku...:evil_lol: Po prostu przytuliłyśmy się mokre po kąpieli i tak jakoś wyszło...:evil_lol: Czyli - normalka :lol: Quote
fizia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cudownie, że grzeje się się w cieplutkim łóżeczku! Quote
Kudłata Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No i co słychać? Państwo przyjechali już po suczkę? Podróżowanie z nią to sama przyjemność :oops: - maskotka sprawiłaby więcej problemów :lol:. A jak tam kolak, sprawuje się grzecznie? Quote
Becia66 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Huurrra !!! Kajunia już w drodze do nowego domku...:cunao: A tu z nową Panią tuż przed wyjazdem...:laola: Quote
SZPiLKA23 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :multi::multi::multi: HurrrRrrrra. Pani wyglada na miła, mam nadzieje ze pozory nie myla:):):) Quote
Origami-7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :multi::loveu::multi:Kaju bądż szczęśliwa w nowym domku:multi::loveu::multi: :loveu::multi::loveu:Kochaj całym serduszkiem swoją Panią:loveu::multi::loveu: Quote
Kanzaj Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wszystkiego najlepszego Kajusiu w Twoim domku!!!!!!!:loveu: Quote
anula1959 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ogromnie się cieszę , Pani rzeczywiście wygląda na fajną osobę, mam nadzieję , że teraz Kaję czeka już tylko to co w psim życiu najlepsze. Trzymam za to kciuki!:lol: Quote
fizia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wspaniale!!! Bardzo, bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
malagos Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Bardzo sie cieszę! Nareszcie! Tak lubie te male p[ieski! A mój Biały podrzutek dziś został nam zwrócony, bo ... przełazi przez płot i chodzi po całej wsi - ci ludzie nawet go nie zamkneli, nie uwiazali na dzień, dwa, a psiak po prostu szukał nas :shake: Quote
Becia66 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Mam wiadomości z nowego domku Kajuni - teraz Misi : ''Witam. Nasza misia jest cudowna. Lepszego pieska nie można sobie wymarzyć. Śpi ze mną gdyż nie miałam serca ją wyganiać gdy przyszła. Nie sprawia żadnych kłopotów. Na razie je jak myszka. Jest to typowa przytulanka. Leży sobie na kanapie czasem na swoim legowisku. Tylko raz załatwiła się w domu, potem już się nauczyła, że trzeba iść na spacer i wtedy gdy coś chce piszczy i wierci się. Jest b. mądra. Na razie trzyma się blisko mnie jak idę do kuchni czy łazienki to ona za mną albo śledzi mnie wzrokiem. Przesyłam kilka zdjęć. Dzisiaj idziemy do weterynarza. Pozdrawiam i odezwę się wkrótce. '' Mam jeszcze przysłane zdjęcia, tylko nie chcą mi sie wkleić na wątku. Ale niebawem pewnie i to rozpracuje...:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To cudownie :):):) kolejny zadowolony człowiek i pies :):):) Morze wyslij mi foty to ja sprobuje wkleic :) Quote
Recommended Posts