Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Szpilka,właśnie jej zakropiłam...:roll:, bo jakieś takie czerwone były...

Super:) widziałam ze to zauważysz ale ja tak tylko na wszelki wypadek ;) ona juz w schronie miała problemy z tymi oczkami.... w nowym domku napewno bedzie miała dobra opieke:)

Posted

becia66 napisał(a):
Nocka przeszła spokojnie na moim łóżeczku...:evil_lol:
Po prostu przytuliłyśmy się mokre po kąpieli i tak jakoś wyszło...:evil_lol:

Czyli - normalka :lol:

Posted

No i co słychać? Państwo przyjechali już po suczkę? Podróżowanie z nią to sama przyjemność :oops: - maskotka sprawiłaby więcej problemów :lol:. A jak tam kolak, sprawuje się grzecznie?

Posted

Bardzo sie cieszę! Nareszcie!
Tak lubie te male p[ieski!

A mój Biały podrzutek dziś został nam zwrócony, bo ... przełazi przez płot i chodzi po całej wsi - ci ludzie nawet go nie zamkneli, nie uwiazali na dzień, dwa, a psiak po prostu szukał nas :shake:

Posted

Mam wiadomości z nowego domku Kajuni - teraz Misi :

''Witam.
Nasza misia jest cudowna. Lepszego pieska nie można sobie wymarzyć. Śpi ze mną gdyż nie miałam serca ją wyganiać gdy przyszła. Nie sprawia żadnych kłopotów. Na razie je jak myszka. Jest to typowa przytulanka. Leży sobie na kanapie czasem na swoim legowisku. Tylko raz załatwiła się w domu, potem już się nauczyła, że trzeba iść na spacer i wtedy gdy coś chce piszczy i wierci się. Jest b. mądra. Na razie trzyma się blisko mnie jak idę do kuchni czy łazienki to ona za mną albo śledzi mnie wzrokiem. Przesyłam kilka zdjęć. Dzisiaj idziemy do weterynarza. Pozdrawiam i odezwę się wkrótce. ''

Mam jeszcze przysłane zdjęcia, tylko nie chcą mi sie wkleić na wątku.
Ale niebawem pewnie i to rozpracuje...:eviltong: