Jump to content
Dogomania

Mój Kochany Labrador Barni i Sasza oraz ich wspólni Kumple -zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia napisał(a):
To czekam na fotki:)
Faknie, że już wróciłaś;)

dzis obiecuje ze beda wieczorem musze sie postarac bo nikt juz tu nie bedzie zagladac :-(

:diabloti:
Iss napisał(a):
pozdrowionka od czekoladki : )

dziekujemy i wybieramy sie do Chorzowa na wystawe- Szaszłyk niestety bedzie dalej w szczeniorach

Posted

Szaszłyk jest bardzo niegrzeczny wiec pojdzie do szkoły :mad:

niedosyc ze nie słucha - ucieka- zjada gówna:crazyeye::placz::roll::oops:- pierdzi tak że żygać sie chce :cool3:- to ma taki temperament ze juz mi rece opadaja :niewiem:-
wszedzie go mało

wczoraj byliśmy z Barnim i Szogunem (takiema nowe imie -na drugie ma Szajba)
3godziny na grzybach :cool3:- przyszli zjedli- poszłysmy z mama z nimi nad wode-
dodam ze nad wode idzie sie 40minut
w wodzie pływali ze godzine- to szaszłyk wyłowił z wody 3 ryby i przyniósł na brzeg w pysku :-o oczywiscie zagryzł je :mad:

poszłyśmy do domu zjedli

Barni padł jak kłoda -aSasza jakby go opętało chlup do basenu i przynosi mi wszystkie piszczace zabawki

taaakkkkiiii mokry wskoczył na mnie dodam ze lezałam w łózku przykryta świeżą pościelą

wcisnął mi piłkę niemalże w usta i patrzy i zdziwiony ze jestem zła:shake:

Posted

cały czas sie bawił w ogrodzie po 3godzinach gdy Barni sie zbudził poszłyśmy z mama znów na grzyby a Saszor patrzy na mnie jakby mi chciał powiedziec
"OBoże nareszcie idziemy bo mi sie juz nudziło "

na wieczór zamiast spać -gdy myz rodzinką raczyliśmy sie drinkami :cool3: to sępił przy stole
biedny Barni zmeczony ale niemógł pozwolić ażeby ten smarkacz mu wszystko zjadł wstał jak połamany i siedzieli juz we dwójkę :evil_lol:

Posted

o 16 umówiłam sie z mama i idziemy razem z psami spytać sie o to szkolenie na posłusznego psa :diabloti:

dodam ze Saszłyk ciągnie na smyczy jak superekspres i spacer nie nalezec bedzie do przyjemnych mimo super pogody :diabloti:

wiec sami widzicie ze szkoła bedzie konieczna

wieczorem pokaze wam zdjecia na którychwidac co dopiero ich uspało :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
MAM KONKURS DLA WAS

KTO ZGADNIE CO USPAłO DOPIERO WIECZOREM MOJE PSY ????

wieczorem odpowiedz :diabloti::diabloti::diabloti:

Kilka mocnych drinków?:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
Kilka mocnych drinków?:evil_lol::evil_lol::diabloti:

:megagrin::megagrin::grins::evillaug::scream_3::errrr::D:rolleyes::cool2::thumbs::bigok::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2:TAK