Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No dawać mi tu Barniego:D Mój kuternoga sie ucieszy:P Quote
Basia i Barni Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 dzisjade o 1.20 do turcji- bye dziekujemy ze jestescie Quote
infers Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Basia i Barni napisał(a):dzisjade o 1.20 do turcji- bye dziekujemy ze jestescie Kiedy wracasz? Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Barnuś se śpi:) Bono zadowolony że ma kumpla i jest git:D Quote
Tepes Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nie ma ich:D Polecieli do Turcji u mnie fotki z Barnim:loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 wróciłam ale jutro uciekam na Poraj na wieś- postaram sie dzis jakies fotki wysznupac a pozniej posle pare fotek z turcji :diabloti: Quote
Kinia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 To czekam na fotki:) Faknie, że już wróciłaś;) Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):To czekam na fotki:) Faknie, że już wróciłaś;) dzis obiecuje ze beda wieczorem musze sie postarac bo nikt juz tu nie bedzie zagladac :-( :diabloti: Iss napisał(a):pozdrowionka od czekoladki : ) dziekujemy i wybieramy sie do Chorzowa na wystawe- Szaszłyk niestety bedzie dalej w szczeniorach Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Szaszłyk jest bardzo niegrzeczny wiec pojdzie do szkoły :mad: niedosyc ze nie słucha - ucieka- zjada gówna:crazyeye::placz::roll::oops:- pierdzi tak że żygać sie chce :cool3:- to ma taki temperament ze juz mi rece opadaja :niewiem:- wszedzie go mało wczoraj byliśmy z Barnim i Szogunem (takiema nowe imie -na drugie ma Szajba) 3godziny na grzybach :cool3:- przyszli zjedli- poszłysmy z mama z nimi nad wode- dodam ze nad wode idzie sie 40minut w wodzie pływali ze godzine- to szaszłyk wyłowił z wody 3 ryby i przyniósł na brzeg w pysku :-o oczywiscie zagryzł je :mad: poszłyśmy do domu zjedli Barni padł jak kłoda -aSasza jakby go opętało chlup do basenu i przynosi mi wszystkie piszczace zabawki taaakkkkiiii mokry wskoczył na mnie dodam ze lezałam w łózku przykryta świeżą pościelą wcisnął mi piłkę niemalże w usta i patrzy i zdziwiony ze jestem zła:shake: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 cały czas sie bawił w ogrodzie po 3godzinach gdy Barni sie zbudził poszłyśmy z mama znów na grzyby a Saszor patrzy na mnie jakby mi chciał powiedziec "OBoże nareszcie idziemy bo mi sie juz nudziło " na wieczór zamiast spać -gdy myz rodzinką raczyliśmy sie drinkami :cool3: to sępił przy stole biedny Barni zmeczony ale niemógł pozwolić ażeby ten smarkacz mu wszystko zjadł wstał jak połamany i siedzieli juz we dwójkę :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 o 16 umówiłam sie z mama i idziemy razem z psami spytać sie o to szkolenie na posłusznego psa :diabloti: dodam ze Saszłyk ciągnie na smyczy jak superekspres i spacer nie nalezec bedzie do przyjemnych mimo super pogody :diabloti: wiec sami widzicie ze szkoła bedzie konieczna wieczorem pokaze wam zdjecia na którychwidac co dopiero ich uspało :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 MAM KONKURS DLA WAS KTO ZGADNIE CO USPAłO DOPIERO WIECZOREM MOJE PSY ???? wieczorem odpowiedz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kinia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jedzenie na pewno nie Pewne zabawa z jakimś kolegą albo zabawką?? A gdzie na to szkolenie idziecie? Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Kinia napisał(a):Jedzenie na pewno nie Pewne zabawa z jakimś kolegą albo zabawką?? A gdzie na to szkolenie idziecie? napewno nic z tych rzeczy :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Sasza kierowca - jak widzi auto to juz siada zakierownica -Saszłyk a gdzie jest prawo jazdy :mad: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 zamyślony jestem troszke:loveu: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 ide na spacer pozniej reszta Quote
infers Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Basia i Barni napisał(a):MAM KONKURS DLA WAS KTO ZGADNIE CO USPAłO DOPIERO WIECZOREM MOJE PSY ???? wieczorem odpowiedz :diabloti::diabloti::diabloti: Kilka mocnych drinków?:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 infers1995 napisał(a):Kilka mocnych drinków?:evil_lol::evil_lol::diabloti: :megagrin::megagrin::grins::evillaug::scream_3::errrr::D:rolleyes::cool2::thumbs::bigok::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2:TAK Quote
Recommended Posts