Basia i Barni Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Iss napisał(a):gdzie wybieracie się na następną wystawę? teraz do bedzina nie jedziemy bo w niedziele biore ślub :razz: apozniej Chorzów i Zabrze może jeszcze Wrocław Kinia napisał(a):Wcale sie ci nie dziwię, że nie mogłaś ich rozróżnić. Właściwie są identyczne:) o takkk :diabloti: a jeszcze piwka sie troche napiłam i zawirował mi świat :loveu: Okamia napisał(a):Domowe przedszkole :evil_lol: mało ich miałaś :eviltong: no brakowało mojego kochanego Barniego :placz: Acctiually napisał(a):Ile labiszonów:loveu:) Jeszcze Bona brakuje haha:D Dawaj mi tu już Barniego bo nie umiemy się doczekać:P no jeszcze mitam Bona mi brakowało :evil_lol: i bym ogupiała :crazyeye: cuciola napisał(a):Glamour slicznie wyszla z ta bagietka w paszczy :D :D :D a przy zebraniu parowki pewnie mialas niezle obslinione spodnie :) o matko obślinione spodnie- pogryzione ręce - i podrapane nogi od drapania łapami :evil_lol: Quote
infers Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Basia i Barni napisał(a): o matko obślinione spodnie- pogryzione ręce - i podrapane nogi od drapania łapami :evil_lol: Skąd ja to znam:evil_lol: Quote
Okamia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Basia i Barni napisał(a):no brakowało mojego kochanego Barniego :placz: Ale z ciebie wyrodna matka :angryy::evil_lol: jednego bierzesz drugiego zostawiasz :angryy::evil_lol: nie ładnie :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Okamia napisał(a):Ale z ciebie wyrodna matka :angryy::evil_lol: jednego bierzesz drugiego zostawiasz :angryy::evil_lol: nie ładnie :evil_lol: kochana moj barnus był z mamusia nadziałce z basenem i ciagle tam moczył dupe i wszystko co na talerzu mamusi dostał on inie musiał sie dzielic z 7psami prówka :diabloti: wierz mi był zadowolony :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Kinia napisał(a):Cześć Wam! Nie lubisz ślinki?? uwielbiam wiecej sie całuje z psami niz z moim przyszłym mężem :diabloti: Quote
Kinia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A moja rodzina uważa, że jak się będe z nim całować to żaden facet mnie nie zechce:) Quote
Okamia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Basia i Barni napisał(a):kochana moj barnus był z mamusia nadziałce z basenem i ciagle tam moczył dupe i wszystko co na talerzu mamusi dostał on inie musiał sie dzielic z 7psami prówka :diabloti: wierz mi był zadowolony :evil_lol: takie psie SPA :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hejos Ile ja labków widziałam hihi pozdrawiam Quote
cuciola Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 To dzis wasz wspanialy dzien? :loveu::loveu: Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze. Aleksandra i Yoghi Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no to my tez skladamy zyczonka ; X i Y dzień ślubu dzisiaj ! Dzień, który otwiera resztę wspólnego życia I z tej okazji Drodzy, życzymy spośród wielu zdrowia, miłości, szczęścia i fortuny w portfelu Na te inne dni wytrwałości i zrozumienia wspólnej więzi, by brnąć przez życie w zgodzie miłości gdzieś nie odpędzić Niech jedna połowa drugiej Jak woda i słońce kwiatu pomaga co sił w sercu zrozumieć sens dwóch światów Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ja Wam życzę wszystkiego naj :loveu: bo rozpisywać się nie lubię :cool3: Quote
Tepes Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Basia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! Cudnie wyglądałaś!!!:loveu: Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa Quote
Izabela124. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witanko Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!:loveu: Quote
Basia i Barni Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 dziekujemy wszystkim za zyczenia- jedziemy na działke wiec porobimy fotki Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kinia napisał(a):To sobie poczekamy:) dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Kinia napisał(a):Coś już długo czekamy Wiesz... nie wiadomo co na tej działce się działo :evil_lol: oni mają teraz miesiąc miodowy więc wiesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts