Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Kinia']Wiem ale ile można czekać?[/quote] nie wiem :evil_lol: Quote
Kinia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dobra miejmy nadzieję, że w ogóle fotki wstawi:) Quote
cuciola Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dajcie malzonkom troche czasu dla siebie! :mad: :loveu: :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 o boze dejta zyć :mad::diabloti: zdjecia porobione ale niezrzucone na komp :loveu: bo wiecie miałam problem ze znalezieniem czegokolwiek po weselu w mojej kawalerce- dobrze ze psy piszczały na siku bo pewnie bym ich w górze weselnych tortów i papierów po prezentach nieznalazła :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/5070/koscfo5.jpg[/IMG] [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2567/koscbarnixu5.jpg[/IMG] jedziemy na zlot dogomaniaków wiec pewnie fotek bedzie duzzzzoooo a o nas nie zapominajcie ;) Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Basia i Barni']jedziemy na zlot dogomaniaków wiec pewnie fotek bedzie duzzzzoooo a o nas nie zapominajcie ;)[/quote] Ja na pewno o Was zapomnę :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Co ty im za gnaty dałaś? Meża zabiłaś czy co?:diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 moze byc problem ze zlotem- leze w lozku i ból jest tak ogromny ze nie potrafie spac. własnie mnie przed zlotem pogryzł pies- amstaff :mad: mam na rece 8 szwów iboli jak h..:placz::placz::placz: Quote
infers Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Basia i Barni']moze byc problem ze zlotem- leze w lozku i ból jest tak ogromny ze nie potrafie spac. własnie mnie przed zlotem pogryzł pies- amstaff :mad: mam na rece 8 szwów iboli jak h..:placz::placz::placz:[/quote] Jaki amstaff, gdzie?!:angryy: Jak to się stało? Szczepiony był? Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='infers1995']Jaki amstaff, gdzie?!:angryy: Jak to się stało? Szczepiony był?[/quote] amstaff napewno szczepiony-oni sie z barnim od zawsze nie lubili- a wczorajnie potrafiłysmy psów utrzymac i sie pogryzły- chciałam barniego ratowac i mi sie oberwało barni przez pol godziny z ziemi niechciał sie podniesc a dzis reka boli jak cholera - masakra i wez tu wyprowadz 2 psy :shake: Quote
infers Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Basia i Barni']amstaff napewno szczepiony-oni sie z barnim od zawsze nie lubili- a wczorajnie potrafiłysmy psów utrzymac i sie pogryzły- chciałam barniego ratowac i mi sie oberwało barni przez pol godziny z ziemi niechciał sie podniesc a dzis reka boli jak cholera - masakra i wez tu wyprowadz 2 psy :shake:[/quote] współczuje:-(:-( A jak Brani, też pokaleczony? Quote
Tepes Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [COLOR=Blue]O matko Basia wracaj szybko do zdrowia!! Jak sie czujesz bardzo boli itd????????????? A jak Barni??? Moje bidule 2:(;;** [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jejuś, współczuję, mam nadzieję, ze nic powaznego wam nie jest Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 heyo ;] o matko co sie stalo ??? chyba nic powaznego ;] Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='infers1995']współczuje:-(:-( A jak Brani, też pokaleczony?[/quote] barni był z mojej krwi ubrudzony i lezał nieruchomy na boku chyba go ogłuszył - albo jak upadał uderzył sie [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O matko Basia wracaj szybko do zdrowia!! Jak sie czujesz bardzo boli itd????????????? A jak Barni??? Moje bidule 2:(;;** [/COLOR][/quote] no narazie boli jak cholera- jak sciagna mi opatrunki to klipsne fote [quote name='Izabela124.']Jejuś, współczuję, mam nadzieję, ze nic powaznego wam nie jest[/quote] tylko 8 szwów na rece i beda blizny [quote name='łapeczek']heyo ;] o matko co sie stalo ??? chyba nic powaznego ;][/quote] pies był szczepiony wiec czekam az sie reka zagoi- ale nici ze zlotu dogomaniaków - mam zapłacone wiec moze chce ktos pojechac? Quote
Basia i Barni Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [IMG]http://img366.imageshack.us/img366/1411/123432us1.jpg[/IMG] Quote
Basia i Barni Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [IMG]http://img518.imageshack.us/img518/9671/123hf5.jpg[/IMG] Quote
Basia i Barni Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7547/1234ll8.jpg[/IMG] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 oooooooooooooooooooooo BOZE !!!!!! strasznie to wyglada ;( ile tam jest szfow???? Quote
Basia i Barni Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']oooooooooooooooooooooo BOZE !!!!!! strasznie to wyglada ;( ile tam jest szfow????[/quote] a boli jak cholera a szwów jest 8 :mad::roll: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 boze jak ja rozwalilam glowe o kaloryfer to dostalam tylko 4 albo 5 szfow ;] ale mnie to nic nie bolalo naszczescie;] tylko wystrszona spac nie moglam w nocy ;p ojejku a kiedy do zdiecia idziesz ??? Quote
tigrunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jenyy strasznie Ci ręka spuchła :-o Biedactwo :-( Quote
Recommended Posts