Bzikowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tak , tak tylko mój pies od czasu do czasu w czasie wolnym też wykazuje pewną niesubordynacje :mad: Ale pracujemy, pracujemy :cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Brak czasu wolnego to brak niesubordynacji. Rozważam zrobienie uprawnień na opiekuna dzieci na obozie/kolonii:diabloti: Quote
Bzikowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Biedne bachorki :lol: Ale nie jestem w stanie pozbawić go całkowicie czasu wolnego gdyż chłopak musi sie najpierw solidnie załatwic zeby mu nie uciskało na mózg i mógł mysleć:diabloti: No i wracając ze spacerku też ma teoretycznie czas wolny... Quote
wikikoniki Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ja może z małym offem ale tak myślę, że warto napisać. U nas w Gdańsku jest stajnia. Wszyscy przychodzą tam z psami które biegają sobie gdzie chcą. Ja na razie za bardzo nie puszczam Neski, bo za krótko bywa w stajni ale czasem spotykam się z takim "odzewem" - Ej, Wiki. Czemu nie spuszczasz psa ? Przecież jesteś w stajni... Ależ owszem, spuszczam ją. Wtedy, kiedy jest mało osób na padoku ( a jest ogromny) albo kiedy nie ma szkółki, bo ludzie z prywatnymi końmi sami przychodzą ze swoimi psami ;) Słyszałam też, że jest jakaś godzina (chyba 21) kiedy można przychodzić z psami i ćwiczyć na hali. Kiedy jest dużo osób na placu, to idę na wolny padok gdzie nie ma w pobliżu koni, a są przeszkody, gdzie przygotowują się przed zawodami. Co o tym sądzicie ? Jeszcze raz przepraszam za off-a... Quote
Recommended Posts