Paulina87 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 No ja w takim razie powinnam mojego jamnika już dawno oddać do schroniska bo nie raz mnie próbował ugryść, a raz nawet mnie ugryzł. Wynika to z tego, że jamniki mają charakterek i popełniłam kilka błędów wychowawczych. Pewnie Skubi też ma poprostu pewne swoje "zasady". Np niekróre psy nie lubią jak sie je zgania z łożka i próbują ugryść. No ale to nie znaczy żeby je od razu oddawać bo nad takimi rzeczami można pracować. Zwłaszcza, że Skubi to młody, pełen energi pies i w koncu terier. Quote
rita60 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Paulina87 napisał(a):No ja w takim razie powinnam mojego jamnika już dawno oddać do schroniska bo nie raz mnie próbował ugryść, a raz nawet mnie ugryzł. Wynika to z tego, że jamniki mają charakterek i popełniłam kilka błędów wychowawczych. Pewnie Skubi też ma poprostu pewne swoje "zasady". Np niekróre psy nie lubią jak sie je zgania z łożka i próbują ugryść. No ale to nie znaczy żeby je od razu oddawać bo nad takimi rzeczami można pracować. Zwłaszcza, że Skubi to młody, pełen energi pies i w koncu terier. Paulina ja to rozumiem,tez bym nie oddała pieska z takiego powodu,probuje tylko zrozumiec:roll:mnie sie wydaje,ze on trafia na nieodpowiednich ludzi,rzeczywiscie powinien byc u osoby,ktora zna teriery i ich charakter i ktora tak łatwo sie nie poddaje. Quote
beka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Moja terierka ugryzała ojego synka i bratanka .... Teriery mają charakterki.... Quote
Paulina87 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 No tak, mają charakterki i nie każdy z tym sobie moze poradzić :shake: Quote
rita60 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Paulinka czy Skubi nadal w schronie:roll: Quote
Paulina87 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Niestety tak i to co sie z tym psem zrobiło to jest straszne. Stał się nieufny, już tak nie skacze radośnie na kraty, raczej unika dotyku. W dodatku strasznie zarusł, oczka mu ropieją :shake: Quote
rita60 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Paulina87 napisał(a):Niestety tak i to co sie z tym psem zrobiło to jest straszne. Stał się nieufny, już tak nie skacze radośnie na kraty, raczej unika dotyku. W dodatku strasznie zarusł, oczka mu ropieją :shake: To straszne,on tam marnieje:-(co robic,moze wznowic allegro,ogłoszenia,co ty na to ? Quote
Paulina87 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 No chyba trzeba od nowa zacząć z intensywnym szukaniem domku. Quote
rita60 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja nie jestem zalogowana na allegro,ale moge poprosic cioteczki to pomoga:roll: Quote
Paulina87 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Niedawno zostal adoptowany, jednak co dalej sie z nim dzieje to nie wiem. Quote
Recommended Posts