Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba go widziłam na forum terierów???
Cudny jest.
Ja juz kontaktowałam się ze znajomym myśliwym ale niestety, pan wyjechał do chorego brata..:(

Posted

Konkretnego domu nie mam,gdyz musialbym tego kawalera poznac i cos o nim powiedziec,generalnie nie daje takich pieskow do mysliwych gdyz czesto z moich obserwacji maja swoje pieski w kojcach:mad:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Konkretnego domu nie mam,gdyz musialbym tego kawalera poznac i cos o nim powiedziec,generalnie nie daje takich pieskow do mysliwych gdyz czesto z moich obserwacji maja swoje pieski w kojcach:mad:

I słusznie:cool1:

Posted

Paulina87 napisał(a):
Z tego co przeczytałam na forum schroniska Skubi został adoptowany. Nic jednak o nowym domu nie wiem :shake: i oby za ki9lka dni Skubi nie wrócił do schronu.

Paulina został adoptowany,a co z kastracja:roll:

Posted

tak jak pisalam ,psa poznajemy w domu,gdyz w schronisku czworonogi ukazuja sie zupelnie inaczej.Szczegolnie teriery.Piesek musi trafic do DT ,ktory powinien ocenic pieska i stwierdzic do kogo sie nadaje do kogo nie.w schronisku jest bardzo ciezko,skazujemy psa na adopcje i powroty:-(

Posted

Paulina87 napisał(a):
Tylko kto mający doswiadczenie z terierami da mu dom tymczasowy?

Problem jest w tym,ze to sa zazdrosniki,z reguły nie akceptuja drugiego psa w domu,zwłaszcza,ze sa to psy dorosłe:roll:

Posted

Paulina87 napisał(a):
Czyli ciężko będzie znaleść DT?

Pewnie ciezko,bo z reguły w DT jest jakis piesek,no i stosunek do kotow moze byc rozny:roll:no ale głowa do gory,musimy poszukac i sprobowac.

Posted

Zapytam czy jest możliwa kastracja Skubiego, bo kastracje funduje Stowarzyszenie i nie wiem czy mają fundusze na to.

Jeśli nie mają funduszy zawsze można zrobić zrzutkę na dgm i forum terierowym czy jakiś bazarek.