Jump to content
Dogomania

"Daj Szansę" - akcja w zabrzańskim schronisku, rusza III EDYCJA! od str.32!

Recommended Posts

Posted

powtorka tego co bylo ostatnio..Marek prosil zeby wszystkie psy umialy siedac i warowac na gest zeby mozna bylo pocwiczyc zostawanie;)pozniej robilismy slalom i skakanie przez przeszkode:loveu:nastepne spotkanie najprawdopodobniej14lutego:evil_lol:

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm... w walentynki? :evil_lol::diabloti:
ciekawe czy będę, bo Sandra ma wolny weekend, co oznacza, że wydostać sie ze schroniska będzie mi bardzoi ciężko :eviltong:

Posted

Podobno teraz w piątek w resteuracji Słoneczna na Cisowej mają byc jakieś wykłady na tematy związane ze szkoleniem, wybrałybyście sie? Bo ja raczej nie dam rady... Jak coś to najlepiej pytajcie Marka o szczegóły.

Posted

Madzia mi pisala,ze o 17:roll:ja nie moge bo ide do Sary na urodziny wiec Sara tez nie moze:eviltong:a szkoda...
Dzisiaj Refo i Salwuś prezentowali się przed dziećmi spedzajacymi ferie w miescie;)Refuś nawet pokazał kilka sztuczek:loveu:

Posted

[quote name='Manixsa']

A ma on może jakies gadu, wiesz coś wiecej.

hmmm... ja jego gg nie mam, może Madzia ma ;)

Asiu żadnych fotek dzisiaj nie robiłyście?

Posted

[quote name='Asia_Klero']ale Marka prosze o fotki pomeczyc bo robil ostatnio na szkoleniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hm.... no to musze te fotki dorwać :lol:

Posted

Napiszcie mi proszę, które z przeszkolonych jeszcze są w schronisku.
Kiara, Brutus, Metro - to wiem
a co z tymi:
Otto, Pako, Leon, Etan, Tosia, Punto, Rocky, Kali, Softis, Dżeki?

Dorzuciłabym do zbiorczego allegro te, które jeszcze czekają na dom.
Takie niezależne od indywidualnych allegro, które u Was mają. Na to założone wczoraj jest dużo wejść, więc może taki hurt też działa;). Ktoś się zresztą już pytał o Cewesa, to odesłałam do Mysi.

Posted

Otto, Leon, Kali, Tosia, Rocky, Brutus i Metro to psiaki, które zostały po ostatnich szkoleniach i skończyły to szkolenie, bo niestety psiaki takie jak Kiara, Softis i Dżeki tylko rozpoczeły szkolenie :roll:

[quote name='Bjuta']Napiszcie mi proszę, które z przeszkolonych jeszcze są w schronisku.
Kiara, Brutus, Metro - to wiem
a co z tymi:
Otto, Pako, Leon, Etan, Tosia, Punto, Rocky, Kali, Softis, Dżeki?

Dorzuciłabym do zbiorczego allegro te, które jeszcze czekają na dom.
Takie niezależne od indywidualnych allegro, które u Was mają. Na to założone wczoraj jest dużo wejść, więc może taki hurt też działa;). Ktoś się zresztą już pytał o Cewesa, to odesłałam do Mysi.[/quote]