Asia_Klero Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 powtorka tego co bylo ostatnio..Marek prosil zeby wszystkie psy umialy siedac i warowac na gest zeby mozna bylo pocwiczyc zostawanie;)pozniej robilismy slalom i skakanie przez przeszkode:loveu:nastepne spotkanie najprawdopodobniej14lutego:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 hmmm... w walentynki? :evil_lol::diabloti: ciekawe czy będę, bo Sandra ma wolny weekend, co oznacza, że wydostać sie ze schroniska będzie mi bardzoi ciężko :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Podobno teraz w piątek w resteuracji Słoneczna na Cisowej mają byc jakieś wykłady na tematy związane ze szkoleniem, wybrałybyście sie? Bo ja raczej nie dam rady... Jak coś to najlepiej pytajcie Marka o szczegóły. Quote
Manixsa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A ma on może jakies gadu, wiesz coś wiecej. Quote
Asia_Klero Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Madzia mi pisala,ze o 17:roll:ja nie moge bo ide do Sary na urodziny wiec Sara tez nie moze:eviltong:a szkoda... Dzisiaj Refo i Salwuś prezentowali się przed dziećmi spedzajacymi ferie w miescie;)Refuś nawet pokazał kilka sztuczek:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Manixsa']A ma on może jakies gadu, wiesz coś wiecej. hmmm... ja jego gg nie mam, może Madzia ma ;) Asiu żadnych fotek dzisiaj nie robiłyście? Quote
Asia_Klero Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzisiaj my nie ale chyba jakas kobita tam z tamtad robila:razz: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Asia_Klero']Dzisiaj my nie ale chyba jakas kobita tam z tamtad robila:razz:[/quote] pewnie i tak do mnie nie dotrą, szkoda :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ale Marka prosze o fotki pomeczyc bo robil ostatnio na szkoleniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Asia_Klero']ale Marka prosze o fotki pomeczyc bo robil ostatnio na szkoleniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hm.... no to musze te fotki dorwać :lol: Quote
Bjuta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wystawiłam DAJSZANSOWE allegro. zaadoptuj PRZESZKOLONEGO psa! (551709309) - Aukcje internetowe Allegro A może to za wcześnie, co? Z drugiej strony, ktoś kto wziąłby psiaka może mógłby po prostu chodzić dalej na lekcje, a jakiś inny psiulec dołączyłby do szkoły... No gdyby pastel się zgodził. Quote
Asia_Klero Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 mysle ze spokojnie mozna by wtedy tak skoczyc szkolenie albo poprostu dac szase wyszkolenia innemu psiakowi:razz: MYSIA FOTKI CHCE:mad::eviltong:prosze Marka mobilizowac Quote
Bjuta Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Napiszcie mi proszę, które z przeszkolonych jeszcze są w schronisku. Kiara, Brutus, Metro - to wiem a co z tymi: Otto, Pako, Leon, Etan, Tosia, Punto, Rocky, Kali, Softis, Dżeki? Dorzuciłabym do zbiorczego allegro te, które jeszcze czekają na dom. Takie niezależne od indywidualnych allegro, które u Was mają. Na to założone wczoraj jest dużo wejść, więc może taki hurt też działa;). Ktoś się zresztą już pytał o Cewesa, to odesłałam do Mysi. Quote
Mysia_ Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Otto, Leon, Kali, Tosia, Rocky, Brutus i Metro to psiaki, które zostały po ostatnich szkoleniach i skończyły to szkolenie, bo niestety psiaki takie jak Kiara, Softis i Dżeki tylko rozpoczeły szkolenie :roll: [quote name='Bjuta']Napiszcie mi proszę, które z przeszkolonych jeszcze są w schronisku. Kiara, Brutus, Metro - to wiem a co z tymi: Otto, Pako, Leon, Etan, Tosia, Punto, Rocky, Kali, Softis, Dżeki? Dorzuciłabym do zbiorczego allegro te, które jeszcze czekają na dom. Takie niezależne od indywidualnych allegro, które u Was mają. Na to założone wczoraj jest dużo wejść, więc może taki hurt też działa;). Ktoś się zresztą już pytał o Cewesa, to odesłałam do Mysi.[/quote] Quote
Mysia_ Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Bjuta']Dzięki, to jutro je docisnę na Allegro[/quote] to ja dziękuje za ogłoszonka :loveu: Quote
Bjuta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziewczyny - sprawdźcie w wolnej chwili, czy wszystko gra: zaadoptuj PRZESZKOLONEGO psa 2! (553191632) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Manixsa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Na allegro to nie jest zdjecie Tosi tylko Tuptusia, ona wygląda tak: Quote
Bjuta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ooops! Ale wtopa! :oops::eviltong::oops: Quote
Mysia_ Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 oby to przyniosło szczęście psiaczkom! Quote
Recommended Posts