dominik_a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kilka dni temu nasza fundacja dostała informacje o szczeniaczku znalezionym w przydrożnych krzakach na terenie Chrzanowa :angryy::angryy::mad: Oczywiście odrazu zajęliśmy się małym. Po wizycie u P.weterynarz, szczeniaczek natychmiastowo trafił do nowego domu w Libiążu :multi::multi::multi::loveu: Nowymi właścicielami szczeniaczka zostali starsi Państwo, którzy niedawno stracili pieska, który był u nich 19 lat :crazyeye: Bardzo kochają zwierzaki :loveu: napewno bardzo dobrze się nim zajmą, zresztą bez whania podjęli decyzję o adopcji szczeniaka. :multi::multi::loveu: Poniżej kilka zdjatek małego. Jest słodziaszny :loveu::loveu: Za jakiś czas wkleję zdjęcia z pierwszej wizyty u małego, i wtedy też poznamy jego imę :lol::loveu: Quote
ewadr Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Szczeniak swoje przeszedł w krotkim zyciu, pazurki i poduszeczki ma zdarte, musiał długo biec, na głowce ranę jak po ugryzieniu. Pani, ktora zaopiekowała sie na chwilke szczeniorem, wyciagneła z krzaków i uratowała zycie jest starsza osobą. Ktos podrzucił jej kota, wychudzonego i zabiedzonego. Pieska z racji wieku musiała oddac ale kotka zatrzyma, mam go na uwadze do odrobaczenia i kastracji. Quote
Ulaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Słodkie maleństwo :loveu: To ta z 29 listopada? Czy ona od strony weterynaryjnej jest "zaopiekowana"? I gdzie umowa :mad::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Od strony weterynaryjnej opieke ma zapewniona a umowe to podeslij Dominice i ona przeciez tez moze ja spisac, a pozniej przy okazji podac tobie. Jeszcze moment i juz Dominika bedzie wszystko wiedziec na czym nasza praca polega. Niebisa zeslaly nam Dominike do pomocy i dziekujemy ci Dominiko za tak szybkieo znalezienie domku dla szczeniaczka.:multi::multi::multi: Quote
dominik_a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Co do umowy to oczywiście to załatwie, bez problemu, bardzo chetnie, tylko proszę o kopie na maila. Ja jestem bardzo zadowolona, że mogę brać udział w pomocy dla zwierzaków, a to w zasadzie dzieki Wam :loveu::loveu: Będę się starać:cool3: Quote
Ulaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Niemniej jednak dobrze byłoby, żeby ktoś poszedł z Dominiką, zawsze co 2 głowy to nie jedna :lol: Czy ludzie zgodzili się na sterylkę? Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To umow sie Ulka z Dominika na pierwsza wizyte i przekazesz Dominice palaczke, tak ze beda juz dwie osoby do zalatwiania adopcji, o Ewie nie wspominam bo to juz stara wiara. Quote
dominik_a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Dziewczyny nie ma problemu, ja mogę to sama załatwić, bo to są ludzie, których znam :oops: i mówiłam już dzisiaj im o wszytskim, z Ulą mogę pójść następnym razem, jak będzie ktoś obcy. a co do kastracji to jeszcze nie wiedzą, bo byli tak zaaferowani psiakiem, że o niczym innym nie mogli mówić i myśleć. Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Acha czyli to piesek i kastracja wchodzi w rachube a nie strylka, a to juz lepiej brzmi i nic na sile. W takim razie na nastepna adopcje pojdziecie razem z Ulka, a ta sobie narazie podarujemy wystarczy Dominiko ze sama spiszesz umowe adopcyjna ktora tez nie musi byc od razu podpisana bo rozumiem ze to sa twoi dobrzy znajomi. Quote
Ulaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 dominik_a napisał(a):Dziewczyny nie ma problemu, ja mogę to sama załatwić, bo to są ludzie, których znam :oops: i mówiłam już dzisiaj im o wszytskim, z Ulą mogę pójść następnym razem, jak będzie ktoś obcy. a co do kastracji to jeszcze nie wiedzą, bo byli tak zaaferowani psiakiem, że o niczym innym nie mogli mówić i myśleć. Każdy jest zaaferowany, niemniej jednak trzeba ludziom te sprawy tłuc już od samego początku bo potem lubią się wykręcać :razz: Quote
dominik_a Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ula ja wiem, to sa ludzie, którym chciałam dać Kolorową, ja im wszytsko powiedziałam, poinformowałam, wytłumaczyłam, bo mam z nimi kontakt od pewnego czasu... ale oczywiście za nikogo ręczyć nie można. Powiedziałam im, że beda musieli podpisać umowę, i co sie w niej mniej wiecej znajduje. Wiąże ich ze mna nie tylko umowa ale i znajomość. Quote
dominik_a Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dziekuję za zaufanie :loveu::cool3: Quote
devilindisguise Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witaj Dominiko:lol: Mam nadzieję ze poznamy się osobiście;) Quote
bea_m Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Pierwszy wątek psiaka w potrzebie który zaczął się od "znalazł swój nowy dom" :). Jesteście szybsze od światła a Dominika to istny skarb. Quote
dominik_a Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Wszytskich dogomaniaków poznam z prawdziwą przyjemnością :loveu::lol::cool3::multi: wszyscy tutaj jesteśmy właśnie po to aby pomagać zwierzakom, i robić wszytsko co w naszej mocy. Też bardzo się ciesze, że ten szczeniaczek znalazł domek :loveu::multi::multi: Quote
Ulaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 bea_m napisał(a):Pierwszy wątek psiaka w potrzebie który zaczął się od "znalazł swój nowy dom" :). Jesteście szybsze od światła a Dominika to istny skarb. Bo po prostu wcześniej takim psom nie zakładaliśmy wątku :razz: Nie było na to czasu, a jest takich piesków kilka, którym nikt fotki nawet nie zdążył zrobić :evil_lol: Ewa to taki szybki lopez :lol: Quote
Ada-jeje Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tym razem do Ewy dolaczyla Dominika, jak tak blskawicznie domki znajdowac beda to nam psow zabraknie.:lol::lol: Quote
Ulaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 bea_m napisał(a):.... ja już to kiedyś o was mówiłam. Ciotka nas obgaduje :mad::eviltong: Quote
ewadr Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 bea_m napisał(a):.... ja już to kiedyś o was mówiłam. Nie braknie bo jak sie wyczerpia nasze zapasy to cioteczka nam kropeczka podrzuci a w sobote nawet dwa:evil_lol: Quote
bea_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ..... tak. ja mam dar zwalania na was słopotów. Trzymajcie się ciotki i jak co to ja was nie znam ;) Quote
Ulaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dominika, proszę Cię, zrób do końca miesiąca umowę adopcyjną, albo daj namiary na nowy domek, to sama zrobię. To bardzo ważne!! Quote
Recommended Posts