Jump to content
Dogomania

BILBO-prawie Entlebucher-2 lata mam, łaty mam, piękny uśmiech mam-JEST NADZIEJA!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Ależ piękne zdjęcia zrobiliście :loveu:
Bilbo, taki super pies....a domu nie ma :shake:[/quote]

To ja, to ja zrobiłam:lol:
Bilbo ma dwóch obserwatorów na allegro....

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dziś widziałam Bilbusia na żywo :loveu: Troszkę w przelocie pomiziałam, poszeptałam do uszka zaklęcia i musiałam zostawić piękną mordkę za kratami :-(
I wiecie co? Zdawał mi się znacznie większy ostatnim razem, niż dziś. To taki średniaczek jest ;)

Posted

[quote name='GoniaP']Oj słabo te kciuki trzymacie!! A Bilbusiowi jest bardzo, ale to bardzo potrzebne wsparcie duchowe przynajmniej do jutra :roll:[/quote]

Ja trzymam za Bilbusia - jego mała Tami pojechała dzisiaj do domku, on też musi zacząć lepsze życie. Kochany psiak, bardzo go polubiłam.

Posted

Gośka, bardzo się cieszę:multi:
Bilbuś, taki fajny pies, wyjątkowo fajny - niech będzie szczęśliwy.

Ciotka Gośka wyjechała teraz na parę dni, o ile wiem, targając ze sobą jak zwykle jakiegoś psiego biedaka ze schronu, który to biedak udaje się po lepsze życie:)
ale jak wróci, to migiem tu szczegółową relację zda i fotki z nowego domku Bilbusia zaprezentuje. Prawda?:cool3:

Posted

Właśnie rozmawiałam z Panem Bilbo...
Bilbuś ma się dobrze. To duże szczenię z niepohamowaną energią. Wszędzie go pełno, a 4 ha "wybiegu" to dla niego za mało :evil_lol:
Obecnie przechodzi "kwarantannę" i nie ma wstępu do domu, bo był okropnie zapchlony. Kwarantanna polega na tym, że Bilbo ma swoje własne pomieszczenie do spania, a w dzień ugania się po włościach.
Dzieci rywalizują o jego miłość :evil_lol: Szczególnie dziewczynki :evil_lol: Rodzice musieli więc rozdzielić sprawiedliwie czas spędzony z Bilbo, więc każda z nich ma go na wyłączność co 2 godziny :) Resztę czasu spędzają wspólnie.
Bilba trzeba wychować, mówi jego Pan... Mówi też, że braki w wychowaniu Bilbo nadrabia.... uśmiechem i umiłowaniem człowieka :loveu: Nie sposób się na niego gniewać :)
Aura nie sprzyja robieniu zdjęć... Ale wkrótce powinny do nas dojść.
Osobiście nie mogę się doczekać.

Posted

[quote name='GoniaP']Właśnie rozmawiałam z Panem Bilbo...
Bilbuś ma się dobrze. To duże szczenię z niepohamowaną energią. Wszędzie go pełno, a 4 ha "wybiegu" to dla niego za mało :evil_lol:
Obecnie przechodzi "kwarantannę" i nie ma wstępu do domu, bo był okropnie zapchlony. Kwarantanna polega na tym, że Bilbo ma swoje własne pomieszczenie do spania, a w dzień ugania się po włościach.
Dzieci rywalizują o jego miłość :evil_lol: Szczególnie dziewczynki :evil_lol: Rodzice musieli więc rozdzielić sprawiedliwie czas spędzony z Bilbo, więc każda z nich ma go na wyłączność co 2 godziny :) Resztę czasu spędzają wspólnie.
Bilba trzeba wychować, mówi jego Pan... Mówi też, że braki w wychowaniu Bilbo nadrabia.... uśmiechem i umiłowaniem człowieka :loveu: Nie sposób się na niego gniewać :)
Aura nie sprzyja robieniu zdjęć... Ale wkrótce powinny do nas dojść.
Osobiście nie mogę się doczekać.[/quote]

Hm... a kto miał Bilba wychować? Ulica czy pani w schronisku? No i znam bardziej niewychowane psy niż on...:roll:
Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy, to świetny pies i zasługuje na dobre życie.
Będę niecierpliwie czekać na fotki i kolejne wieści...

• 2 weeks later...