basiaap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='GoniaP']Ależ piękne zdjęcia zrobiliście :loveu: Bilbo, taki super pies....a domu nie ma :shake:[/quote] To ja, to ja zrobiłam:lol: Bilbo ma dwóch obserwatorów na allegro.... Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Piękne - niech ten usmiech na mordce domek przyciagnie!!!! Quote
asia78 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Piękne zdjęcia i piękny piesek. Kto da mu dom? Quote
GoniaP Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 A ja dziś widziałam Bilbusia na żywo :loveu: Troszkę w przelocie pomiziałam, poszeptałam do uszka zaklęcia i musiałam zostawić piękną mordkę za kratami :-( I wiecie co? Zdawał mi się znacznie większy ostatnim razem, niż dziś. To taki średniaczek jest ;) Quote
basiaap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 On nie jest bardzo duży, za to energiczny:) Quote
basiaap Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Piekne łaty i piękny charakter - Bilbo... Quote
GoniaP Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Trzymajcie kciuki i wznoście modły ;) Quote
basiaap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='GoniaP']Trzymajcie kciuki i wznoście modły ;)[/quote] Rany! Serio? Szykuje się coś??? Quote
GoniaP Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Oj słabo te kciuki trzymacie!! A Bilbusiowi jest bardzo, ale to bardzo potrzebne wsparcie duchowe przynajmniej do jutra :roll: Quote
basiaap Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='GoniaP']Oj słabo te kciuki trzymacie!! A Bilbusiowi jest bardzo, ale to bardzo potrzebne wsparcie duchowe przynajmniej do jutra :roll:[/quote] Ja trzymam za Bilbusia - jego mała Tami pojechała dzisiaj do domku, on też musi zacząć lepsze życie. Kochany psiak, bardzo go polubiłam. Quote
GoniaP Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dziś i do Bilbusia uśmiechnęło się szczęście i pojechał do nowego domu pod Wrocław. :multi: Wszystkiego co najlepsze piesku!!!:loveu: Quote
asia78 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Suuuuper! Bilbuś powodzenia w nowym domku. Quote
basiaap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gośka, bardzo się cieszę:multi: Bilbuś, taki fajny pies, wyjątkowo fajny - niech będzie szczęśliwy. Ciotka Gośka wyjechała teraz na parę dni, o ile wiem, targając ze sobą jak zwykle jakiegoś psiego biedaka ze schronu, który to biedak udaje się po lepsze życie:) ale jak wróci, to migiem tu szczegółową relację zda i fotki z nowego domku Bilbusia zaprezentuje. Prawda?:cool3: Quote
GoniaP Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Właśnie rozmawiałam z Panem Bilbo... Bilbuś ma się dobrze. To duże szczenię z niepohamowaną energią. Wszędzie go pełno, a 4 ha "wybiegu" to dla niego za mało :evil_lol: Obecnie przechodzi "kwarantannę" i nie ma wstępu do domu, bo był okropnie zapchlony. Kwarantanna polega na tym, że Bilbo ma swoje własne pomieszczenie do spania, a w dzień ugania się po włościach. Dzieci rywalizują o jego miłość :evil_lol: Szczególnie dziewczynki :evil_lol: Rodzice musieli więc rozdzielić sprawiedliwie czas spędzony z Bilbo, więc każda z nich ma go na wyłączność co 2 godziny :) Resztę czasu spędzają wspólnie. Bilba trzeba wychować, mówi jego Pan... Mówi też, że braki w wychowaniu Bilbo nadrabia.... uśmiechem i umiłowaniem człowieka :loveu: Nie sposób się na niego gniewać :) Aura nie sprzyja robieniu zdjęć... Ale wkrótce powinny do nas dojść. Osobiście nie mogę się doczekać. Quote
basiaap Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='GoniaP']Właśnie rozmawiałam z Panem Bilbo... Bilbuś ma się dobrze. To duże szczenię z niepohamowaną energią. Wszędzie go pełno, a 4 ha "wybiegu" to dla niego za mało :evil_lol: Obecnie przechodzi "kwarantannę" i nie ma wstępu do domu, bo był okropnie zapchlony. Kwarantanna polega na tym, że Bilbo ma swoje własne pomieszczenie do spania, a w dzień ugania się po włościach. Dzieci rywalizują o jego miłość :evil_lol: Szczególnie dziewczynki :evil_lol: Rodzice musieli więc rozdzielić sprawiedliwie czas spędzony z Bilbo, więc każda z nich ma go na wyłączność co 2 godziny :) Resztę czasu spędzają wspólnie. Bilba trzeba wychować, mówi jego Pan... Mówi też, że braki w wychowaniu Bilbo nadrabia.... uśmiechem i umiłowaniem człowieka :loveu: Nie sposób się na niego gniewać :) Aura nie sprzyja robieniu zdjęć... Ale wkrótce powinny do nas dojść. Osobiście nie mogę się doczekać.[/quote] Hm... a kto miał Bilba wychować? Ulica czy pani w schronisku? No i znam bardziej niewychowane psy niż on...:roll: Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy, to świetny pies i zasługuje na dobre życie. Będę niecierpliwie czekać na fotki i kolejne wieści... Quote
basiaap Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Strasznie jestem spragniona wieści o moim ulubieńcu:cool3: Quote
GoniaP Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Wieści niestety są złe. Bilbo dziś wraca do schroniska :( Pierwszy raz mi się zdarzyło, że się pomyliłam... Quote
GoniaP Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Bilbo, biedny psiaku, gdzie ten twój wymarzony dom, co?? Quote
Recommended Posts