Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze jedno o której godzinie miałybyśmy sie spotkać?Bo w piątek to ja juz powinnam do domu wracać, nie chce sie dla Dorci narzucac a ostatni pociag mam o 15 chyba czy o 16 wiec do tej pory musze przekazac Lunkę

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emdziolek']jeszcze jedno o której godzinie miałybyśmy sie spotkać?Bo w piątek to ja juz powinnam do domu wracać, nie chce sie dla Dorci narzucac a ostatni pociag mam o 15 chyba czy o 16 wiec do tej pory musze przekazac Lunkę[/quote]
Planuję być w Wawie około 10, i zbierać pieski kolejno i kicię ;)

Posted

Wiem, że kicia umówiona. Na PM napisze Ci Selket na wszelki wypadek namiar tel. do dziewczyny z Krakowa. A jej podam Twój tel.
Wiem też, że 100 zł na kotke przekaże p. Violeta.
Czyli ja będe mogła się dołozyc do transportu psiaka - poprosze o konto - wpłace na razie 40 zł - bo też mam doły. I potem jakoś zabazarkuję ciuszkowo jeszcze i się uzbiera.

Posted

[quote name='Selket']Planuję być w Wawie około 10, i zbierać pieski kolejno i kicię ;)[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Ok to mam nadzieje ze sie z tym wszystkim wyrobimy.
Ps. Odrazu dam Ci twoje słoniki bo ich jeszcze nie wysłałam to wezme ze soba:eviltong:
[/B][B]Bądź pod telefonem jakby co bede dzwonić
Zostawiam swój nr wrazie co 692401224[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='supergoga']Wiem, że kicia umówiona. Na PM napisze Ci Selket na wszelki wypadek namiar tel. do dziewczyny z Krakowa. A jej podam Twój tel.
Wiem też, że 100 zł na kotke przekaże p. Violeta.
Czyli ja będe mogła się dołozyc do transportu psiaka - poprosze o konto - wpłace na razie 40 zł - bo też mam doły. I potem jakoś zabazarkuję ciuszkowo jeszcze i się uzbiera.[/quote]
Dobrze, napisz mi ten tel. A czy ta dziewczyna mobilna jest? Bo jak rozmawiałam z panią która bierze Lunkę na tymczas, zapomniałam niczek :oops:, to ustaliłyśmy, że ponieważ nie znam Krakowa to spoktamy się na prakingu pod Makro na Armii Krajowej, bodajże tak się ta ulica nazywa, i najlepiej, zeby wszyscy odebrali stamtąd zwierzaki.Mi samej też najbardziej taka wersja odpowiada :oops:

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Ok to mam nadzieje ze sie z tym wszystkim wyrobimy.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]Ps. Odrazu dam Ci twoje słoniki bo ich jeszcze nie wysłałam to wezme ze soba:eviltong:[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]Bądź pod telefonem jakby co bede dzwonić[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]Zostawiam swój nr wrazie co 692401224[/COLOR][/B][/quote]
Moje słoniki:mad: Zapisałam Twój nr ;)

Posted

[quote name='Selket']Dobrze, napisz mi ten tel. A czy ta dziewczyna mobilna jest? Bo jak rozmawiałam z panią która bierze Lunkę na tymczas, zapomniałam niczek :oops:, to ustaliłyśmy, że ponieważ nie znam Krakowa to spoktamy się na prakingu pod Makro na Armii Krajowej, bodajże tak się ta ulica nazywa, i najlepiej, zeby wszyscy odebrali stamtąd zwierzaki.Mi samej też najbardziej taka wersja odpowiada :oops:

Moje słoniki:mad: Zapisałam Twój nr ;)[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Lunke bierze nasza droga AMIGA:loveu:
Supergoga a za którego psiaczka płacisz? za mordeczke?[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Selket']z panią która bierze Lunkę na tymczas, zapomniałam niczek :oops:, to ustaliłyśmy, że ponieważ nie znam Krakowa to spoktamy się na prakingu pod Makro na Armii Krajowej, bodajże tak się ta ulica nazywa, i najlepiej, zeby wszyscy odebrali stamtąd zwierzaki.Mi samej też najbardziej taka wersja odpowiada :oops:
[/quote]

Czyli ja się będe mogła dorzucić z pieniążkami jak się spotkamy pod Makro?

Posted

[B]Mordeczka[/B]:
Mordeczka ma miejsce do spania u moich "teściów" w Legionowie. Pytanie do betinki czy dałabyś radę podrzucić mordeczkę w piątek rano? Oni o 6 rano już wychodzą ze swoimi psami (2 male kundelki), więc byliby już na nogach. A ja nie chcę ich obciążąć (nie, nie taka dobra ze mnie synowa). Ale gdyby nie byłoby to możliwe to może u nich spać. Tylko trzeba ją im zawieźć na ulicę warszawską w Legionowie.

Selket ja w piatek o godzinie 8 musze byc w pracy wiec nie dam chyba rano odebrac Mordeczki od twoich tesciów, nie zdąze poprostu do pracy!!!
Czy Mordeczka moze u nich zostac i mozesz ja zabrac od teściów w piatek???
A dzis o ktorej moge zawiesc Mordeczke do twoich tesciów???
Napisz mi dokladny adres i o ktorej tam moge byc!!!!

Posted

Rozmawialam z seklet i wszystko juz uzgodnione. Mordka dzis wieczorem pojedzie nocowac do tesciow seklet a z tamtad seklet ja jutro zabierze.
Mam tylko jedno pytanie czy ktos jest w stanie pomoc finansowo. Transport Mordki bedzie kosztowal 100 zl, ja nietsety poki co nie mam kasy jestem przed wyplata i wiecie jak to jest na koniec miesiaca czeka sie z niecierpliwoscia do pierwszego bo w kieszeni pustaka nie ma ani grosza!!!
Udalo mi sie dogadac ze schroniskiem i wykup Mordki bedzie kosztowal 100 zl a nie 150!!!Ufffffff!!!!
w zwiazku z tym ze Fortuna przeslala mi wczesniej 100 zl na Mordke to za te pieniadze Mordka zostanie wykupiona ze schroniska!!!
Wczesniej danka1234 tez wplacila 20 zl wiec te 20 zl nadal jest u mnie na koncie. w zwiazku z tym ze wyjazd Mordki ma kosztowac 100 zl a ja mam jeszcze 20 zl wplacone przez danke1234 to brakuje jeszcze 80 zl. Kto jest w stanie pomoc dzis musze przekazac pieniadze seklet zeby Mordka mogla pojechac. Prosze bardzo o pomoc 80 zl to nie tak duzo a dla Mordki to nowe zycie. Liczy sie kazda złotówka. Dogomanicay Prosze bardzo o pomoc w uzbieraniu tych 80 zl!!!

Posted

Ja przelałam wczoraj dla Selket 40 zł - dla Mordki. To jeszcze brakuje 40 zł i 100 zł dla Lunki. Kicia zapłacona.
Mordka musi jechać. Jeśli nikt nie pomoże Mordce - to ja po pracy z domu przeleję jeszcze te 40 zł brakujące, a później zrobię zbiórkę, bo też jestem nieco ogołocona z kasy.Ale Mordusia musi jechać do domu.

Posted

[quote name='supergoga']Ja przelałam wczoraj dla Selket 40 zł - dla Mordki. To jeszcze brakuje 40 zł i 100 zł dla Lunki. Kicia zapłacona.
Mordka musi jechać. Jeśli nikt nie pomoże Mordce - to ja po pracy z domu przeleję jeszcze te 40 zł brakujące, a później zrobię zbiórkę, bo też jestem nieco ogołocona z kasy.Ale Mordusia musi jechać do domu.[/quote]
Dziekuje bardzo!!
Nowi wlasciciele Mordki juz skontaktowali sie z selket i wszystko juz umowili takze Mordka jutro jedzie napewno!!!

Posted

W takim razie ja mam na swoim koncie 20 zl od danki1234 i supergoga przelala wczorej 40 zl na Mordke!!!
W takim razie brakuje jeszcze 40 zl, kto jest w stanie pomoc. Liczy sie kazdy grosz!!!

Posted

Wiecie że tak naprawdę nie powinniśmy dzielić jaka kasa za któego pieska czy kotka.
Wiemy że mamy uzbierać 300 zł. Może spróbujmy podziałąć wspólnie i bez rozdziału.
Zbieramy na wszystkie, na transport.
Zróbmy to wspolnie - może nam się uda nie pokłócić, jak na wielu innych wątkach :eviltong:
Mamy już:
Violetta -100 zł
Betinka ma - 20 zł
Ja wpłaciłam - 40 zł.

Dopisujcie kto może pomóc jeszcze - brakuje nam 140 zł.;)

Posted

ja umowilam sie z seklet ze brakujace pieniazki za Mordke przekaze dzis jej tesciom. Czyli dzis jak bede oddawal Mordke mam przekazac jej tesciom 60 zl za Mordke bo 40 wplacila juz supergoga na konto seklet

Posted

[quote name='supergoga']Wiecie że tak naprawdę nie powinniśmy dzielić jaka kasa za któego pieska czy kotka.
Wiemy że mamy uzbierać 300 zł. Może spróbujmy podziałąć wspólnie i bez rozdziału.
Zbieramy na wszystkie, na transport.
Zróbmy to wspolnie - może nam się uda nie pokłócić, jak na wielu innych wątkach :eviltong:
Mamy już:
Violetta -100 zł
Betinka ma - 20 zł
Ja wpłaciłam - 40 zł.

Dopisujcie kto może pomóc jeszcze - brakuje nam 140 zł.;)[/quote]

Dobrze nie ma sprawy!!!!
zmienilam juz tytuł!!!
Tylko zwróć uwagę wyzej ze Amiga umowila sie z seklet ze przekaze pieniazki jej w Krakowie, i z tego co widze seklet sie zgodzila!!!

Posted

Ogólnie i tak wiemy że znieramy na transport. A jest jeszcze jeden piesek do transportu na tej trasie, maleńki bardzo.Może selket i jego zabierze, to dojdą nam jeszcze dogomaniacy do składki :evil_lol:.
Będzie dobrze Betinko.

Mam nadzieję, że ten malec też pojedzie, ma DT a to fajnu psiul.

Posted

[quote name='supergoga']Ogólnie i tak wiemy że znieramy na transport. A jest jeszcze jeden piesek do transportu na tej trasie, maleńki bardzo.Może selket i jego zabierze, to dojdą nam jeszcze dogomaniacy do składki :evil_lol:.
Będzie dobrze Betinko.

Mam nadzieję, że ten malec też pojedzie, ma DT a to fajnu psiul.[/quote]
super by bylo,malec pojechal by do domku, a nam koszty by sie zmiejszyly!!!
Mysle ze Seklet sie zgodzi!!!

Posted

Czy jak ja wysle jeszcze pieniadze na transport to to cos pomoze. Poniewaz nie wiem kiedy dojda. Chociaz ostatnio Betinka dostalas te pieniazki na Mordke bardzo szybko. To moze wysle te brakujace 60 zl.

Posted

[quote name='Fortuna']Czy jak ja wysle jeszcze pieniadze na transport to to cos pomoze. Poniewaz nie wiem kiedy dojda. Chociaz ostatnio Betinka dostalas te pieniazki na Mordke bardzo szybko. To moze wysle te brakujace 60 zl.[/quote]
Brakuje 40 zl!!!
bo za twoje 100 zl wykupilam Mordke ze schronu a jeszcze danka1234 przeslala mi wczesniej 20 zl, i teraz supergoga wplacila 40 zl za Mordke na konto selekte, wiec bnrakuje tylko 40 zl!!!
To Fortuna jesli mozesz to wyslij te 40 zl na moje konto ja poki co wezme te 40 zl od moich rodzicow a jak twoje dojda to wtedy im oddam!!!!
Dzikuje bardzo w imieniu swoim i Mordki!!!

Posted

[quote name='betinka24']Brakuje 40 zl!!!
bo za twoje 100 zl wykupilam Mordke ze schronu a jeszcze danka1234 przeslala mi wczesniej 20 zl, i teraz supergoga wplacila 40 zl za Mordke na konto selekte, wiec bnrakuje tylko 40 zl!!!
To Fortuna jesli mozesz to wyslij te 40 zl na moje konto ja poki co wezme te 40 zl od moich rodzicow a jak twoje dojda to wtedy im oddam!!!!
Dzikuje bardzo w imieniu swoim i Mordki!!![/quote]

To wysylam.