Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj o godzinie 15 na trasie Częstochowa-Katowice mój znajomy zobaczył biegającą między samochodami młodą sunię wyżła niemieckiego.Oczywiście sie zatrzymał i zgarnął sunię do auta, inaczej już by została pewnie rozjechana..... Sunia jest piękna, młoda, troszkę wychudzona, ale wiadomo-mogła sie błąkać kilka dni.Podejrzewamy, że komuś uciekła-nie miała obroży, nie jest zaczipowana, tatuażu brak!Jest zupełnie zdrowa, ale niczego nienauczona...
Sunia jest bardzo ruchliwa, cały czas chce się bawić.Wielce prawdopodobne, że była trzymana w kojcu lub ogrodzie, ponieważ załatwia się w mieszkaniu, na zewnątrz nie.Sunia dzisiaj jest w mieszkaniu tymczasowym, ale dziewczyny nie radzą sobie.Całą noc przełaziła zaczepiając je do zabawy, swoje potrzeby załatwia TYLKO w domu,nie na zewnątrz.Dzieewczyny sobie poprostu z nia nie radzą, oprócz niej mają pod opieką 2 inne psy-KOSMOS.
W zwiazku z tym szukamy pilnie dla niej tymczasu kojcowego lub z możliwościa wybiegu na ogród.Jeśli nic nie znajdziemy, nie wiem co będzie.No i szukamy właścicieli!

Nr telefonu do mnie: 505-497-467.

Posted

HebaNova napisał(a):
taka bidula na trasie to albo uciekla z auta podczas postoju albo ją wyrzucili specjalnie. Lenka, bedziecie dzwonic po schronach okolicznych? może jednak ktoś ja szuka

Może ruszyła na łowy???

Posted

kochane dziewczyny, pomóżcie ja ogłaszać, może ktoś jej szuka?

i czy można liczyć na dofinansowanie do hotelu?nie mamy wyjścia, a do milowic jej za chiny nie odwiozę.

Posted

ambra ją już wczoraj wstawiła na jednym forum wyżłów, dokleję zatem zdjęcia. Na zgubioneznalezione tez już jest.
Po nią szybko zgłoszą sie chetni (jeśli nie właściciel), ale do schorniska jej nie zawoźcie!:shake:

Posted

tanitka napisał(a):
ambra ją już wczoraj wstawiła na jednym forum wyżłów, dokleję zatem zdjęcia. Na zgubioneznalezione tez już jest.
Po nią szybko zgłoszą sie chetni (jeśli nie właściciel), ale do schorniska jej nie zawoźcie!:shake:

wiem, ale nie mamy co z nią zrobić kurde, a na hotel mamy 0 złotych, mozecie poprosić na wyzłowym forum czy wesprą nas na hotel dla niuni?

Posted

dziekuję, na pewno na Fundację :

"FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

tel: (032)7494490; 0 506 198 410

Numer KRS: 0000285182
REGON: 240699505
NIP: 6292374672

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

ja zaraz w ogóle obdzwonię hotele czy jest jakieś miejsce i po ile, ech.

Posted

tanitka napisał(a):
zaproponowałam dopisek "hotel dla wyżlicy" OK?

dziękuje tanitko, czy możesz dać linka do wątku na wyżłach?Wieziemy ja popołudniu do kliniki dr Teodorowskiego, prawdopodobnie 15 zł będzie nas kosztowała doba+karma.

Posted

halbina napisał(a):
niestety, ja nie udźwignę takiego obciążenia... mogę wspierać wątek i napisać tekst...

kochana halbino, ależ to bardzo dużo!bardzo ci dziekuję.

Posted

Halbinko mysl nad allegro dobra kobieto, mam nadzieje ze szybko trafi do domku, zrobie jej dzis ladne jakies zdjecia tro weczorem by sie wrzucilo, łobuz zabawowy z niej jest wlk, wulkan energii poprostu

Posted

Myśl, myśl, ja tymczasem wrzucę ją na stronę sosnowieckiego schronu. Może ktoś jej szuka, chociaż z drugiej strony czy zasługuje na to by ją znaleźć?

Posted

a czy obdzwnil ktos czestochowskie lecznice? gdzie jest schron najblizej czestochowy?
tam by przede wszystkim szukac bo nikt nie wpadnie na to ze do sosnowca przyjechala..

Posted

sunia wczoraj wieczorem pojechała do hoteliku, weterynarz powiedział ze jak bedzie wyc to musimy ja zabrac...heheh narazie jeszcze nas nie wzywał:diabloti:

lata sobie po ogrodzie a na noc miała isc spac do domu do pomieszczenia w lecznicy, tak wiec doopka nie powinna jej zmarzac,

nad wyraz spokona wczoraj była...

musimy sie spiac w poszukiwaniu tego domku...serio...
to kto chetny na allegro robienie?

pobawiłabyś sie ze mną...:jumpie:

Jak nie to nie :thinkerg:....sama sie pobawie....obrożą...a co...:megagrin: